ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Н А К А З
м. Київ

03.06.2004р. N 413


Про продовження проведення експерименту

     З метою спрощення митних процедур при перемiщеннi товарiв через митний кордон України та гармонiзацiї технологiй митного контролю, що застосовуються митними органами України, з вiдповiдними технологiями, застосовуваними митними органами європейських держав, наказую:

     1. Продовжити з 03.06.04 до 01.08.04 проведення експерименту зi спрощення митних процедур з непiдакцизними товарами, а саме: пропуск товарiв через митний кордон України без оформлення попереднiх повiдомлень i попереднiх декларацiй за умови застосування процедури МДП та дiю Тимчасового порядку здiйснення контролю за доставкою у митницi призначення товарiв, що ввозяться на митну територiю України автомобiльним транспортом iз застосуванням процедури МДП, затвердженого наказом Держмитслужби вiд 30.04.04 N 310 "Про проведення експерименту по спрощенню митних процедур при перемiщеннi через митний кордон України не пiдакцизних товарiв, без оформлення попереднiх повiдомлень та попереднiх декларацiй, за умови застосування процедури МДП".

     2. Начальниковi Управлiння органiзацiї контролю за перемiщенням вантажiв Мальнову В.С. до 10.08.04 доповiсти Головi Служби про результати проведення експерименту.

     3. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Голови Служби Iванюка М.М.

Голова Служби М.М.Каленський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.