ЗАКОН  УКРАЇНИ

Про внесення змiн до Закону України "Про порядок погашення зобов'язань платникiв податкiв перед бюджетами та державними цiльовими фондами"

     Верховна Рада України постановляє:

     I. Внести до Закону України "Про порядок погашення зобов'язань платникiв податкiв перед бюджетами та державними цiльовими фондами" (Вiдомостi Верховної Ради України, 2001 р., N 10, ст. 44; 2003 р., N 14, ст. 94) такi змiни:

     1. У пунктi 4.3 статтi 4:

     перше речення пiдпункту 4.3.3 викласти у такiй редакцiї:

     "4.3.3. Методика визначення суми податкових зобов'язань за непрямими методами затверджується законом i є загальною для всiх платникiв податкiв";

     абзац перший пiдпункту 4.3.5 викласти у такiй редакцiї:

     "4.3.5. Рiшення про застосування непрямих методiв приймається податковим органом за мiсцезнаходженням платника податкiв за наявностi пiдстав, визначених у пiдпунктi 4.3.1 цього пункту. Нарахування податкових зобов'язань з використанням непрямого методу здiйснюється виключно податковими органами. Рiшення про сплату податкових зобов'язань приймається у судовому порядку за поданням керiвника (його заступника) вiдповiдного податкового органу";

     пiдпункт 4.3.6 виключити.

     2. Пiдпункт 19.3.6 пункту 19.3 статтi 19 виключити.

     II. Прикiнцевi положення

     1. Цей Закон набирає чинностi з дня його опублiкування.

     2. Кабiнету Мiнiстрiв України в мiсячний термiн з дня набрання чинностi цим Законом:

     привести свої нормативно-правовi акти у вiдповiднiсть з цим Законом;

     забезпечити перегляд i скасування центральними органами виконавчої влади прийнятих ними нормативно-правових актiв, що суперечать цьому Закону.

Президент України Л.КУЧМА

м. Київ
22 червня 2004 року
N 1830-IV

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.