ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

18.02.05 N 105


Про застосування статтi 38 Митної конвенцiї про мiжнародне перевезення вантажiв iз застосуванням книжки МДП до перевiзникiв

     У зв'язку з порушенням положень Митної конвенцiї про мiжнародне перевезення вантажiв iз застосуванням книжки МДП та на пiдставi статтi 38 цiєї Конвенцiї наказую:

     1. Тимчасово позбавити права на перевезення товарiв митною територiєю України на умовах Митної конвенцiї про мiжнародне перевезення вантажiв iз застосуванням книжки МДП таких перевiзникiв:

     бiлоруського перевiзника - iноземне пiдприємство "ЕДЕН" (Бiлорусь м. Мiнськ, вул. Сєрова, 4, к. 21) за перемiщення за книжкою МДП RX 41848937 товарiв через митний кордон України з приховуванням вiд митного контролю;

     росiйського перевiзника - закрите акцiонерне товариство "ELGA II" (РФ, 236016, м. Калiнiнград, вул. Черняхiвського, 80, ИНН390022640) за перемiщення за книжкою МДП XQ 412881516 товарiв через митний кордон України з приховуванням вiд митного контролю;

     українського перевiзника - товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "Волинська транспортна компанiя" (код за ЄДРПОУ 25090613, Україна, м. Луцьк, вул. Єршова, 3) - за порушення зобов'язання про транзит i перемiщення за книжкою МДП АХ 37337191 товарiв через митний кордон України з приховуванням вiд митного контролю.

     2. Управлiнню органiзацiї контролю за перемiщенням вантажiв (Мальнов В.С.) довести цей наказ до вiдома Асоцiацiї мiжнародних автомобiльних перевiзникiв України.

     3. Департаменту органiзацiї митного контролю (Мальнов В.С.) i Департаменту правового забезпечення (Очич Ю.М.) проiнформувати про видання цього наказу Митний директорат Словацької Республiки, Державний митний комiтет Республiки Бiлорусь, Федеральну митну службу Росiйської Федерацiї.

     4. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Голови Служби Iванюка М.М.

Голова Служби М.М.Каленський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.