ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГИОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
Київ

11 травня 2005 р. N 397


Про внесення змiн до наказу Київської регiональної митницi вiд 02.09.2004 N 847 "Про затвердження технологiчної схеми митного оформлення товарiв "групи ризику", що перемiщуються через митний кордон України"

     З метою актуалiзацiї нормативно-правової бази та створення сприятливих умов для прискорення товарообiгу через митний кордон України, наказую:

     1. Вважати таким, що втратив чиннiсть наказ Київської регiональної митницi вiд 18.03.2004 N 209 "Про внесення змiн до наказу Київської регiональної митницi вiд 02.09.2004 N 847 "Про затвердження технологiчної схеми митного оформлення товарiв "групи ризику", що перемiщуються через митний кордон України".

     2. Вирiшення питань щодо перевiрки правильностi класифiкацiї товарiв згiдно з УКТ ЗЕД iз залученням вiддiлу номенклатури та класифiкацiї товарiв (далi ВНК) здiйснювати у порядку, встановленому наказом Держмитслужби України вiд 01.10.2003 N 646 "Про затвердження Порядку роботи вiддiлу номенклатури та класифiкацiї товарiв регiональної митницi, вiддiлу контролю митної вартостi та номенклатури митницi при вирiшеннi питань класифiкацiї товарiв, що перемiщуються через митний кордон України" , зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України вiд 31.10.2003 за N 996/8317, а також у випадках посилення митного контролю, вiдповiдно до листiв Держмитслужби України, згiдно з якими перевiрка правильностi класифiкацiї товарiв здiйснюється з обов'язковим залученням ВНК.

     3. Начальникам пiдроздiлiв митного оформлення довести даний наказ до вiдома особового складу пiд розпис.

     4. Начальнику загального вiддiлу довести наказ до пiдроздiлiв митного оформлення.

     5. Контроль за виконанням даного наказу покласти на начальника вiддiлу номенклатури та класифiкацiї товарiв i начальникiв пiдроздiлiв митного оформлення.

Начальник Київської регiональної митницi I.М.Соболь
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.