МIНIСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 17 серпня 2005 року N 413


Щодо виконання постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 13.04.2005 N 269

     Згiдно з п. 2 Порядку здiйснення попереднього документального контролю товарiв у пунктах пропуску через державний кордон України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 13.04.2005 N 269 "Про здiйснення попереднього документального контролю товарiв у пунктах пропуску через державний кордон України", здiйснення попереднього документального контролю товарiв, що пiдлягають санiтарно-епiдемiологiчному контролю, передаються вiд санiтарно-епiдемiологiчної служби на митнi органи, що приводить до вивiльнення значної кiлькостi фахiвцiв санiтарно-епiдемiологiчного профiлю, що до теперiшнього часу займалися виконанням зазначеної функцiї, наказую:

     1. Головним державним санiтарним лiкарям АР Крим, областей, мiст Києва та Севастополя, водного, залiзничного та повiтряного транспорту дозволити вiдiзвати та перерозподiлити за необхiднiстю в iншi структурнi пiдроздiли санепiдзакладiв в межах штатного розпису штатнi посади працiвникiв санепiдзакладiв, якi здiйснюють медико-санiтарний контроль товарiв безпосередньо у пунктах пропуску через державний кордон (крiм СКВ/СКП), дiя яких припиняється згiдно з п. 4 Порядку здiйснення попереднього документального контролю товарiв у пунктах пропуску через державний кордон України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 13.04.2005 N 269 "Про здiйснення попереднього документального контролю товарiв у пунктах пропуску через державний кордон України".

     2. Контроль за виконанням наказу покласти на директора Департаменту державного санiтарно-епiдемiологiчного нагляду МОЗ України Пономаренка А. М.

Заступник Мiнiстра С. П. Бережнов
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.