Документ скасований: Наказ № 676 від 15.12.2005

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
БОРИСПIЛЬСЬКА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
аеропорт Бориспiль

25 жовтня 2005 р. N 572


Щодо здiйснення в пунктi Пропуску через державний кордон України "Бориспiль" митного контролю i митного оформлення м'яса та м'ясопродуктiв

     З метою запобiгання проникнення на територiю України вiрусу "пташиного грипу", вжиття протиепiдемiологiчних заходiв, захисту безпеки та здоров'я громадян, а також недопущення забруднення навколишнього природного становища, з урахуванням положень Митного кодексу України та вимог Держмитслужби України (листи вiд 14.10.05 N 11/1-9/12860-ЕП, вiд 19.10.05 N 11/1-9/13064-ЕП, вiд 20.10.05 N 11/1-9/13184-ЕП i вiд 20.10.05 N 11/1-9/13185-ЕП i вiд 24.10.05 N 11/2-9/13244-ЕП Про митний контроль та митне оформлення м'яса та м'ясопродуктiв, що ввозяться в Україну з метою iмпорту та переробки на митнiй територiї України) наказую:

     1. До окремого розпорядження Держмитслужби України митний контроль i митне оформлення м'яса та м'ясопродуктiв за кодами УКТЗЕД, визначеними Держмитслужбою України, що перемiщуються в пунктi пропуску через державний кордон України "Бориспiль" з метою оформлення в режим iмпорту (реiмпорту), митного лiцензiйного складу та переробки на митнiй територiї України, а також вивозяться пiсля їх переробки на цiй територiї, здiйснювати вiдповiдно до пунктiв 1 - 4 листа Держмитслужби вiд 14.10.05 N 11/1-9/12860-ЕП.

     2. Для проведення комiсiйного контролю за iдентифiкацiєю i завантаженням в транспортнi засоби м'яса та м'ясопродуктiв, що перебували на митнiй територiї України в режимi переробки та вивозяться за межi України, та/або для комiсiйної перевiрки результатiв митного оформлення таких м'яса та м'ясопродуктiв створити комiсiю в складi:

     Голова комiсiї - начальник вантажного вiддiлу.

     Члени комiсiї:

     - заступник начальника вiддiлу оперативного реагування та проведення спецiальних операцiй;

     - заступник начальника вiддiлу контролю транспортних засобiв;

     - заступник начальника вiддiлу митних платежiв;

     - заступник начальника вiддiлу контролю митної вартостi та номенклатури.

     Результати роботи вiдображати на зворотному боцi вiдповiдного аркуша ВМД, що залишається в справах митницi, шляхом учинення запису "Правильнiсть здiйснення митного оформлення пiдтверджено", завiряти його членам комiсiї особистим пiдписом iз зазначенням прiзвищ, iмен та по батьковi.

     3. Загальний контроль i координацiю заходiв, пов'язаних з митним контролем i митним оформленням м'яса та м'ясопродуктiв, покласти на першого заступника начальника митницi.

     4. Начальникам вантажного вiддiлу i вiддiлу контролю транспортних засобiв:

     здiйснювати перевiрку результатiв митного контролю й митного оформлення м'яса та м'ясопродуктiв посадовими особами пiдпорядкованих пiдроздiлiв;

     результати перевiрки вiдображати на зворотному боцi першого примiрника ВМД записом "З результатами митного контролю та митного оформлення згоден" й засвiдчувати його особистим пiдписом.

     5. Заступнику начальника митницi - начальнику Служби митної варти та боротьби з контрабандою, начальникам вантажного вiддiлу, вiддiлiв iнформацiйної роботи та митної статистики, контролю транспортних засобiв, митних платежiв, контролю митної вартостi та номенклатури i контролю за перемiщенням товарiв довести цей наказ до вiдома особового складу пiдпорядкованих пiдроздiлiв та забезпечити безумовне його виконання.

     6. Начальникам вантажного вiддiлу, вiддiлу контролю транспортних забезпечити iнформування суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi з порядком здiйснення митного контролю та митного оформлення м'яса та м'ясопродуктiв.

     7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника митницi.

     Загальний контроль залишаю за собою.

Т.в.о. начальника митницi Ю.О.Кульбако
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.