КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 15 березня 2006 р. N 296


Про внесення змiн до Порядку проведення державної експертизи культурних цiнностей

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до Порядку проведення державної експертизи культурних цiнностей, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 26 серпня 2003 р. N 1343 (Офiцiйний вiсник України, 2003 р., N 35, ст.1889), змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України Ю.ЄХАНУРОВ

Iнд. 28

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 15 березня 2006 р. N 296

ЗМIНИ,
що вносяться до Порядку проведення державної експертизи культурних цiнностей

     1. Пункт 1 доповнити словами "а також вилучених митними або правоохоронними органами, конфiскованих за рiшенням суду та обернених вiдповiдно до закону в дохiд держави".

     2. Абзаци третiй та четвертий пункту 2 пiсля слiв "пiсля тимчасового вивезення" доповнити словами "а також вилучених митними або правоохоронними органами, конфiскованих за рiшенням суду та обернених вiдповiдно до закону в дохiд держави" у вiдповiдному вiдмiнку.

     3. Абзац п'ятий пункту 6 викласти у такiй редакцiї:

     "два примiрники кольорових фотокарток об'єктiв розмiром 13х18 сантиметрiв (крiм предметiв фiлателiї, письмових та документальних пам'яток, архiвних документiв, фотокартки яких не подаються). Для предметiв нумiзматики i фалеристики допускається фотографування кiлькох предметiв разом, але не бiльш як трьох одиниць на однiй фотокартцi з обов'язковим використанням масштабної лiнiйки. При тимчасовому вивезеннi смичкових музичних iнструментiв та смичкiв замiсть фотокарток подаються паспорти на них".

     4. Пункт 12 викласти у такiй редакцiї:

     "12. Експертиза культурних цiнностей, вилучених митними або правоохоронними органами, конфiскованих за рiшенням суду та обернених вiдповiдно до закону в дохiд держави, проводиться мистецтвознавцями або експертами уповноважених органiзацiй".

     5. Абзац другий пункту 16 викласти у такiй редакцiї:

     "Експертиза культурних цiнностей, вилучених митними або правоохоронними органами, конфiскованих за рiшенням суду та обернених вiдповiдно до закону в дохiд держави, проводиться мистецтвознавцями на безоплатнiй основi".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.