МIНIСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНИЙ ФАРМАКОЛОГIЧНИЙ ЦЕНТР

вiд 27.02.2008 р. N 1546/3-4

 

Державнiй митнiй службi України


     У вiдповiдностi до наказу МОЗ України вiд 17.01.2002 N 13 "Про Порядок ввезення незареєстрованих лiкарських засобiв на митну територiю України з метою проведення доклiнiчних дослiджень, клiнiчних випробувань та державної реєстрацiї", зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 15.02.2002 р. за N 151/6439, Державному фармакологiчному центру делеговано право надавати лист на ввезення зразкiв незареєстрованих лiкарських засобiв, якi ввозяться на митну територiю України з метою проведення доклiнiчних дослiджень, клiнiчних випробувань та державної реєстрацiї.

     Наказом Державного фармакологiчного центру вiд 19.01.2002 р. N 4 була затверджена та надана до Державної митної служби України форма єдиного листа, який був пiдставою для проведення розмитнення вказаних лiкарських засобiв.

     З метою запобiгання фальсифiкацiї листiв (дозволiв) на ввезення зразкiв незареєстрованих лiкарських засобiв наказом Державного фармакологiчного центру вiд 26.02.2008 р. N 15 затверджено нову єдину форму такого листа Державного фармакологiчного центру до митних органiв, який додатково, в якостi захисту, має марковану етикетку контролю вiдкриття (додаток 1).

     Право пiдпису листа (дозволу) на ввезення зразкiв незареєстрованих лiкарських засобiв має директор Державного фармакологiчного центру В. Т. Чумак, перший заступник директора А. М. Морозов, перший заступник директора О. П. Баула, зразки пiдписiв надаються (додаток 2).

     Просимо проiнформувати структурнi пiдроздiли Державної митної служби України.

Директор В. Т. Чумак

 

Додаток 1

ЗРАЗОК

 ГЕРБ УКРАЇНИ

МIНIСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНИЙ ФАРМАКОЛОГIЧНИЙ ЦЕНТР

01042, м. Київ, вул Чигорiна, 18, тел.: (044) 286-7044, факс: (044) 286-7759

N ________________ N ______________

На N ___________ вiд ______________

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Державний фармакологiчний центр пiдтверджує, що
 
(представництво, фiрма, пiдприємство тощо)
здiйснює ввезення незареєстрованих лiкарських засобiв:
 
(походження, фiрма - виробник тощо)
N
п/п
Торговельна назва (мiжнародна непатентована назва) Лiкарська Форма Доза Кiлькiсть
1 2 3 4 5

     (При ввезеннi стандартних зразкiв чи зразкiв дiючих речовин у роздiлi 2 "Лiкарська форма" наводиться вiдповiдна iнформацiя, а у роздiлi 3 - вiдповiднi данi, якщо такi є)

Наведенi зразки призначенi для проведення  
(мета ввезення)
без права їх реалiзацiї.

     (При ввезеннi лiкарських засобiв для доклiнiчних та клiнiчних випробувань, наводиться перелiк супутнiх матерiалiв, якi використовуються при цих випробуваннях - пробiрки, контейнери, голки, поживнi середовища, тест-системи тощо).

     Данi препарати не належать до наркотичних засобiв, психотропних речовин та прекурсорiв, якi перебувають пiд спецiальним контролем Комiтету з контролю за наркотиками.

Директор пiдпис В. Т. Чумак
(печатка)

 

Додаток 2

(Зображення має графiчний вигляд. Не наводиться)

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.