КИЇВСЬКА МIСЬКА ДЕРЖАВНА АДМIНIСТРАЦIЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Київ

вiд 09.06.2008 р. N 823


Про деякi заходи з питань в'їзду вантажного транспорту в межi м. Києва

     Вiдповiдно до ст. ст. 5, 6, 9 Закону України "Про дорожнiй рух" та з метою полiпшення органiзацiї дорожнього руху та його безпеки, покращення екологiчного стану та пiдвищення пропускної спроможностi вулично-шляхової мережi м. Києва:

     1. Запровадити з 23.06.2008 в'їзд за спецiальними перепустками вантажного транспорту загальною масою бiльше 4,5 тонни в межi м. Києва з 07-00 год. до 20-00 год.

     2. Головному управлiнню транспорту виконавчого органу Київської мiської ради (Київської мiської державної адмiнiстрацiї):

     2.1. Розробити порядок видачi у невiдкладних випадках спецiальних перепусток для в'їзду вантажного транспорту загальною масою бiльше 4,5 тонни в межi м. Києва та погодити з представництвом Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва у м. Києвi та зареєструвати в Головному управлiннi юстицiї в м. Києвi.

     2.2. Спiльно з Головним управлiнням з питань взаємодiї з засобами масової iнформацiї та зв'язкiв з громадськiстю виконавчого органу Київської мiської ради (Київської мiської державної адмiнiстрацiї) пiдготувати та розмiстити в засобах масової iнформацiї вiдповiдну iнформацiю для учасникiв дорожнього руху та звернутися через Мiнiстерство транспорту та зв'язку України, Департамент ДАI МВС України та iншi республiканськi органiзацiї, проiнформувати iншi регiони України про запровадження з 23.06.2008 в'їзду вантажного транспорту загальною масою бiльше 4,5 тонни в межi м. Києва за спецiальними перепустками.

     3. КП "Київдорсервiс":

     3.1. Затвердити за погодженням з Головним управлiнням з питань цiнової полiтики виконавчого органу Київської мiської ради (Київської мiської державної адмiнiстрацiї) вартiсть послуг iз пiдготовки та видачi спецiальних перепусток для в'їзду вантажних автомобiлiв та механiчних транспортних засобiв в м. Київ.

     3.2. Здiйснити заходи та забезпечити безперебiйну видачу перепусток на в'їзд вантажного транспорту в межi м. Києва.

     4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступникiв голови Київської мiської державної адмiнiстрацiї згiдно з розподiлом обов'язкiв.

Голова Л. Черновецький
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.