Документ скасований: Наказ КРМ № 605 від 31.05.2010

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
Київ

30 вересня 2009 р. N 920


Про затвердження Змiн та доповнень до Тимчасової технологiчної схеми проведення перевiрки обґрунтованостi звiльнення вiд оподаткування при митному оформленнi транспортних засобiв, що належать громадянам

     Вiдповiдно до статтi 8 Закону України "Про порядок ввезення (пересилання) в Україну, митного оформлення й оподаткування особистих речей, товарiв та транспортних засобiв, що ввозяться (пересилаються) громадянами на митну територiю України", пункту 3.4 наказу Державної митної служби України вiд 16.06.09 N 560 "Про затвердження Змiн до Правил митного контролю та митного оформлення транспортних засобiв, що перемiщуються громадянами через митний кордон України" та з метою удосконалення процедури митного контролю та митного оформлення транспортних засобiв, що перемiщуються громадянами через митний кордон України, наказую:

     1. Затвердити Змiни та доповнення до Тимчасової технологiчної схеми проведення перевiрки обґрунтованостi звiльнення вiд оподаткування при митному оформленнi транспортних засобiв, що належать громадянам, затвердженої наказом Київської регiональної митницi вiд 18.09.09 N 869 (додається).

     2. Начальнику вiддiлу оформлення транспортних засобiв опрацювати з особовим складом Змiни та доповнення до Тимчасової технологiчної схеми та керуватись ними пiд час здiйснення митного контролю та митного оформлення транспортних засобiв, що ввозяться на митну територiю України вiдповiдними категорiями громадян.

     5. Начальнику вiддiлу органiзацiйного та документального забезпечення Кругльовiй О.П. довести наказ до особового складу митницi згiдно з розрахунком розсилки.

     7. Контроль за виконанням наказу покласти на начальника вiддiлу оформлення транспортних засобiв Макарука С.О.

     8. Загальний контроль покласти на заступника начальника Київської регiональної митницi Ольховика О. М.

Начальник Київської регiональної митницi Ю.М. Дворак

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказ Київської регiональної митницi
вiд 30 вересня 2009 р. N 920

Змiни та доповнення до Тимчасової технологiчної схеми
проведення перевiрки обґрунтованостi звiльнення вiд оподаткування при митному оформленнi транспортних засобiв, що належать громадянам

     1. Пункт 4 викласти в такiй редакцiї:

     "4. Аркуш погодження з резолюцiєю начальника вiддiлу оформлення транспортних засобiв або особи, що його замiщує, та документи, що є пiдставою для здiйснення митного оформлення ТЗ зi звiльненням вiд оподаткування передаються в вiддiл контролю митної вартостi"

     2. Пункт 5 викласти в такiй редакцiї:

     "5. Пiсля опрацювання у вiддiлi контролю митної вартостi та визначення митної вартостi ТЗ, аркуш погодження та документи, що є пiдставою для здiйснення митного оформлення ТЗ зi звiльненням вiд оподаткування передаються на опрацювання iншим членам комiсiї".

     3. Пункт 7 викласти в такiй редакцiї:

     "7. Розгляд документiв, що є пiдставою для надання пiльг в оподаткуваннi ТЗ, здiйснюється членами комiсiї невiдкладно".

     4. Пункт 8 викласти в такiй редакцiї:

     "8. У разi виникнення складних питань, якi потребують додаткової перевiрки, член комiсiї, який iнiцiював продовження термiну розгляду документiв, що є пiдставою для надання пiльг в оподаткуваннi ТЗ, службовою запискою iнформує вiддiл оформлення транспортних засобiв".

     5. Доповнити Тимчасову технологiчну схему проведення перевiрки обґрунтованостi звiльнення вiд оподаткування при митному оформленнi транспортних засобiв, що належать громадянам пунктами 9 та 10:

     "9. Митне оформлення ТЗ зi звiльненням вiд оподаткування здiйснюється за рiшенням начальника Київської регiональної митницi або його заступника, вiдповiдно до розподiлу обов'язкiв, прийнятим на пiдставi позитивного висновку комiсiї та вiдображеним як резолюцiя на аркушi погодження".

     "10. Аркуш погодження та документи, що є пiдставою для надання пiльг в оподаткуваннi ТЗ, передаються у вiддiл оформлення транспортних засобiв для здiйснення подальшого митного оформлення вiдповiдно до рiшення начальника Київської регiональної митницi або його заступника".

Начальник вiддiлу оформлення транспортних засобiв С.О. Макарук
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.