ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
Київ

19 лютого 2010 р. N 152


Про скасування облiку суб'єктiв ЗЕД, якi перебували на облiку у вiддiлi митного оформлення дипломатичних представництв та виставок Київської регiональної митницi

     На виконання наказу Держмитслужби України вiд 10.09.08 N 991 "Про створення митного органу i визначення зон дiяльностi Київської регiональної та Київської обласної митниць" та наказу Київської регiональної митницi вiд 15.10.08 N 940 "Про впорядкування штатного розпису", наказую:

     1. Начальнику вiддiлу iнформацiйної роботи та митної статистики Кузнiк В.I. з моменту пiдписання наказу скасувати облiк суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, якi перебували на облiку у вiддiлi митного оформлення дипломатичних представництв та виставок Київської регiональної митницi.

     2. Виключити пункт 1.1 наказу КРМ вiд 02.04.09 N 297 "Про внесення змiн до наказу Київської регiональної митницi вiд 23.12.08 N 1202".

     3. Начальникам структурних пiдроздiлiв митницi довести даний наказ до вiдома суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi.

     4. Начальнику вiддiлу органiзацiйного та документального забезпечення Кругльовiй О.П. довести даний наказ до вiдома структурних пiдроздiлiв митницi згiдно з розрахунком розсилки.

     5. Контроль за виконанням наказу покласти на начальника вiддiлу iнформацiйної роботи та митної статистики Кузнiк В.I.

     6. Загальний контроль за виконанням наказу покласти на заступника начальника Київської регiональної митницi Грабовського О.Б.

Начальник Київської регiональної митницi Ю.М. Дворак
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.