ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

24.11.08 N 1299


Про затвердження примiрного зразку Генеральної Угоди про надання фiнансових гарантiй митним органам щодо обов'язкової доставки товарiв в митницi призначення

     З метою реалiзацiї вимог пункту 4 постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 04.10.96 N 1216 "Про Положення про надання фiнансових гарантiй митним органам незалежними фiнансовими посередниками щодо обов'язкової доставки товарiв до митниць призначення" наказую:

     1. Затвердити примiрний зразок Генеральної Угоди про надання фiнансових гарантiй митним органам щодо обов'язкової доставки товарiв в митницi призначення, що додається (додаток 1).

     2. Прес-службi Держмитслужби України забезпечити висвiтлення наказу на офiцiйному WEB-сайтi Держмитслужби України.

     Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Голова Служби В.I.Хорошковський

 

Затверджено
Наказ Держмитслужби
24.11.08 N 1299
Примiрна форма

ГЕНЕРАЛЬНА УГОДА N ___

про надання фiнансових гарантiй митним органам щодо обов'язкової доставки товарiв в митницю призначення

Київ __" _______ 200_р.

     Державна митна служба України в особi ________________, з одного боку, та ______________ в особi _________________, який дiє на пiдставi _____________, з iншого боку (далi - Сторони), уклали цю Генеральну угоду про таке.

1. ПРЕДМЕТ УГОДИ

     1.1. Предметом цiєї Генеральної угоди є надання фiнансових гарантiй митним органам щодо обов'язкової доставки товарiв до митниць призначення вiдповiдно до Митного Кодексу України та Положення про надання фiнансових гарантiй митним органам незалежними фiнансовими посередниками щодо обов'язкової доставки товарiв до митниць призначення (далi - Положення), затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 4 жовтня 1996 р. N 1216.

     1.2. Вiдповiдно до цiєї Генеральної угоди ______________________ (далi - "НФП") визнається незалежним фiнансовим посередником, уповноваженим Державною митною службою на надання фiнансових гарантiй щодо обов'язкової доставки товарiв до митниць призначення з фiнансовим забезпеченням у виглядi укладання договорiв страхування вiдповiдальностi перевiзника або отримання вiд перевiзника застави в розмiрi суми фiнансових гарантiй, або гарантiйного листа уповноваженого банку на суму фiнансової гарантiї.

     1.3. Термiни вживаються у цiй Генеральнiй угодi в такому значеннi:

     вантажна митна декларацiя (ВМД) - письмова заява встановленої форми, що подається митному органу i мiстить вiдомостi про товари та транспортнi засоби, якi перемiщуються через митний кордон України, митний режим, у який вони заявляються, а також iншу iнформацiю, необхiдну для здiйснення митного контролю, митного оформлення, митної статистики, нарахування податкiв, зборiв та iнших платежiв;

     вимога про сплату коштiв за гарантiйним документом - оформлений митним органом України лист у формi, зазначенiй у додатку 1 до цiєї Генеральної угоди, на адресу НФП про сплату грошових коштiв за наданим гарантiйним документом;

     гарантiйний випадок - факт порушення перевiзником взятих на себе зобов'язань щодо обов'язкової доставки товару до митницi призначення без змiни його кiлькостi, найменування, на умовах i в строк, що встановлюється митним органом вiдправлення, з додержанням установленого порядку перевезення товарiв мiж митними органами на територiї України, у зв'язку з настанням якого НФП зобов'язується сплатити кошти в сумi митного боргу за вiдповiдним гарантiйним документом;

     гарантiйний документ - документ, визначений у формi, зазначенiй у додатку 2 до цiєї Генеральної угоди, вiдповiдно до якого НФП бере на себе зобов'язання у разi настання гарантiйного випадку сплатити на визначений Держмитслужбою рахунок кошти в розмiрi митного боргу;

     документ контролю за доставкою товарiв - попереднє повiдомлення, попередня вантажна митна декларацiя, повiдомлення про транзитне перемiщення, зобов'язання про доставку чи про транзит транспортних засобiв, книжка МДП, накладнi ЦIМ, УМВС, внутрiшнiй транзитний документ;

     митний борг - визначена митним органом України пiсля настання гарантiйного випадку сума податкiв i зборiв (обов'язкових платежiв), яка пiдлягає сплатi до Державного бюджету України. Митний борг може вiдповiдати сумi фiнансової гарантiї або становити частину вiд суми фiнансової гарантiї, вiдповiдну частинi товару, яка не була доставлена у митницю призначення;

     митниця вiдправлення - будь-який митний орган України, з якого починається перевезення усiєї кiлькостi товарiв або їх частини через територiю України;

     митниця призначення - будь-який митний орган України, в якому для усiєї кiлькостi товарiв або їх частини закiнчується перевезення товарiв через територiю України;

     сума фiнансової гарантiї - сума розмiру всiх податкiв i зборiв (обов'язкових платежiв), нарахованих щодо конкретного товару згiдно з порядком, установленим чинним законодавством України для його оподаткування у разi ввезення в Україну з метою вiльного використання;

     фiнансова гарантiя - спосiб забезпечення виконання зобов'язань перевiзника щодо доставки товару в митний орган призначення;

     iншi термiни в цiй Генеральнiй угодi вживаються у значеннях, установлених Митним кодексом України та Положенням.

2. ПРАВА Й ОБОВ'ЯЗКИ СТОРIН

     2.1. З метою забезпечення взаємодiї Сторiн та органiзацiї виконання умов цiєї Генеральної угоди Державна митна служба України зобов'язується:

     2.1.1. У встановленому порядку дозволити доступ уповноважених представникiв НФП (його фiлiй, представництв, дочiрнiх пiдприємств) на територiю митниць (митних переходiв), де вони здiйснюють дiяльнiсть з надання фiнансових гарантiй, та забезпечити необхiдними постiйними перепустками представникiв НФП.

     2.1.2. У встановленому порядку визначити дiлянки на територiї митних органiв, через якi здiйснюється ввезення на митну територiю України товарiв з наданням фiнансових гарантiй митним органам незалежними фiнансовими посередниками, для обладнання представництв НФП вiдповiдно до вимог законодавства України, а також надати можливiсть користування каналами зв'язку для виконання функцiй, передбачених цiєю Генеральною угодою. Вiдшкодування митним органам витрат, пов'язаних з утриманням таких представництв, здiйснюється вiдповiдно до умов окремо укладених договорiв.

     2.1.3. Забезпечити iнформування НФП про настання гарантiйного випадку з наданням Акта про настання гарантiйного випадку (далi - Акт) у формi, зазначенiй у додатку 3 до цiєї Генеральної угоди, та Вимоги про сплату коштiв за гарантiйним документом (далi - Вимога).

     2.1.4. Надавати можливiсть, у разi настання гарантiйного випадку, ознайомлюватися уповноваженим представникам НФП з документами митницi, якi стосуються цього випадку, а також з iншими матерiалами щодо питання фiнансового забезпечення гарантiй.

     2.1.5. За умови надання НФП документiв, що пiдтверджують настання обставин непереборної сили (форс-мажорних обставин), передбачених роздiлом 4 цiєї Генеральної угоди i проведення їх перевiрки, повернення попередньо отриманої/стягненої суми митного боргу здiйснюється в установленому чинним законодавством України порядку.

     2.1.6. Визначити коло посадових осiб Державної митної служби, уповноважених взаємодiяти з НФП.

     2.2. Державна митна служба та пiдпорядкованi їй митнi органи мають право:

     2.2.1. Приймати гарантiйнi документи як зобов'язання НФП сплатити в разi настання гарантiйного випадку на визначений Державною митною службою рахунок кошти в розмiрi митного боргу.

     2.2.2. Перевiряти данi, зазначенi в гарантiйному документi НФП, i вiдмовляти в його прийняттi, якщо вiн не вiдповiдає формi, зазначенiй у додатку 2 до цiєї Угоди, або мiстить недостовiрнi чи неповнi данi.

     2.2.3. Перевiряти фiнансовi та банкiвськi документи НФП з питання фiнансового забезпечення фiнансових гарантiй, що надаються митним органам.

     2.2.4. Виставляти НФП Вимогу за формою, наведеною у додатку 1 до цiєї Генеральної угоди, для подальшого перерахування належної суми митного боргу на рахунок, зазначений у цiй Вимозi.

     2.3. НФП зобов'язується:

     2.3.1. Надавати фiнансовi гарантiї митним органам України в кожному випадку, передбаченому законодавством i нормативно-правовими актами, та вiдшкодовувати митним органам суми митного боргу в разi невиконання перевiзниками зобов'язань про доставку товарiв до митниць призначення вiдповiдно до роздiлу 5 цiєї Угоди.

     2.3.2. Безумовно здiйснювати фiнансове забезпечення фiнансових гарантiй у кожному випадку їх надання.

     Не пiзнiше п'ятого банкiвського дня пiсля дати отримання вiд митницi оригiналiв Акта та Вимоги, оформлених вiдповiдно до роздiлу 5 цiєї Генеральної угоди, перерахувати суму митного боргу на вiдповiдний рахунок Державної митної служби України.

     2.3.3. Забезпечити наявнiсть постiйних представникiв НФП для надання фiнансових гарантiй у всiх пунктах перетину митного кордону України, через якi здiйснюється ввезення, вивезення та перемiщення транзитом пiдакцизних товарiв (згiдно з перелiком пунктiв пропуску, затвердженим постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 06.05.96 N 484); створити матерiально-технiчнi умови для ефективного функцiонування цих представникiв.

     2.3.4. Зарезервувати на депозитному (вкладному) рахунку, вiдкритому в установi банку, зазначеному Держмитслужбою суму граничним розмiром __________ та передати Держмитслужбi право вимагати суму несплаченого митного боргу з НФП у випадку невиконання НФП зобов'язань з перерахування митного боргу згiдно з п. 5.3 цiєї Генеральної Угоди.

     Протягом здiйснення дiяльностi, визначеної п. 1.1 цiєї Генеральної Угоди, НФП повинен проводити монiторинг наявностi вiдповiдної суми на депозитному рахунку та поповнювати її протягом одного банкiвського дня з моменту списань коштiв з цього рахунку.

     Державна митна служба України залишає за собою право односторонньої змiни граничного розмiру резервування коштiв шляхом письмового повiдомлення НФП за 30 календарних днiв до такої змiни.

     2.3.5. Подавати статистичну й аналiтичну iнформацiю стосовно процесу надання фiнансових гарантiй на вимогу митних органiв.

     2.3.6. Створити та ввести в експлуатацiю електронну систему обмiну оперативними даними мiж НФП i митними органами України. Забезпечити захист iнформацiї, яка передаватиметься та накопичуватиметься у цiй системi, вiд несанкцiонованого використання, копiювання та модифiкацiї.

     2.3.7. Забезпечувати конфiденцiйнiсть iнформацiї щодо дiяльностi митних органiв i процесу надання фiнансових гарантiй.

     2.3.8. Щомiсячно до 10-го числа мiсяця, наступного за звiтним, звiтувати Державнiй митнiй службi про дiяльнiсть з надання фiнансових гарантiй за формою, наведеному в додатку 4, i в порядку, погодженому Держмитслужбою.

     2.3.9. На вимогу Держмитслужби надавати iнформацiю про:

     1) фiнансовi показники дiяльностi НФП та її економiчний стан;

     2) кiлькiсть акцiй НФП, якi перебувають у власностi членiв її виконавчого органу, та перелiк осiб, частки яких у статутному капiталi НФП перевищують п'ять вiдсоткiв.

     2.4. Гарантiйний документ уважається чинним з дати його видачi, якщо в ньому не зазначене iнше.

     Строк дiї гарантiйного документа та фiнансової гарантiї закiнчується:

     - у разi виконання перевiзником свого зобов'язання щодо доставки товарiв у митницю призначення - днем здiйснення митного оформлення товарiв у митницi призначення;

     - у разi порушення перевiзником свого зобов'язання щодо доставки товарiв у митницю призначення - днем повної сплати митного боргу до Державного бюджету України.

З. ВIДПОВIДАЛЬНIСТЬ СТОРIН

     3.1. За невиконання чи неналежне виконання своїх зобов'язань за цiєю Генеральною угодою Сторони несуть вiдповiдальнiсть, установлену законодавством України.

     3.2. У разi порушення НФП строкiв перерахування суми митного боргу, зазначених у п. 2.3.2 Генеральної угоди, НФП сплачує Держмитслужбi пеню у розмiрi подвiйної облiкової ставки Нацiонального банку України, що дiяла в тому перiодi, вiд простроченої суми за кожний день прострочення.

     3.3. У разi порушення Держмитслужбою строкiв повернення суми митного боргу, зазначених у п. 2.1.5 Генеральної угоди, з вини Держмитслужби, Держмитслужба сплачує НФП пеню у розмiрi подвiйної облiкової ставки Нацiонального банку України, що дiяла в тому перiодi, вiд простроченої суми за кожний день прострочення.

     3.4. Усi розрахунки за фiнансовими гарантiями здiйснюються через уповноважену Держмитслужбою банкiвську установу.

4. ОБСТАВИНИ, ЩО НЕ Є ГАРАНТIЙНИМ ВИПАДКОМ

     4.1. Гарантiйний випадок не вважається таким, що настав, якщо перевiзник не виконав зобов'язання щодо доставки товарiв до митницi призначення внаслiдок форс-мажорних обставин або подiй.

     Не вважається гарантiйним випадком часткове недоставлення вантажу, що перемiщується наливом (насипом), яке вiдбулося внаслiдок природних втрат або похибок вимiрювальних пристроїв у межах, установлених чинними нормативними актами.

     4.2. Достатнiм доказом дiї форс-мажорних обставин Сторони визнають документ, виданий уповноваженим на це державним органом або особою, уповноваженою на це згiдно з чинним законодавством, засвiдчений посадовою особою митного органу на рiвнi начальника митницi, у зонi дiяльностi якої виникли форс-мажорнi обставини.

     4.3. У разi порушення перевiзником установлених маршруту та/або термiну транзиту, за умови доставки товарiв у митницю призначення у повному обсязi та в незмiнному станi, митниця призначення вживає вiдповiдних заходiв, передбачених митним законодавством. При цьому суми отриманих фiнансових гарантiй не стягуються, а в разi їх попереднього стягнення - повертаються гаранту в установленому порядку.

5. ПОРЯДОК СПЛАТИ МИТНОГО БОРГУ

     5.1. Якщо в установлений термiн товар або його частина, на який була надана фiнансова гарантiя НФП, не прибув до митницi призначення, то митний орган вiдправлення вживає заходiв для з'ясування обставин недоставки та уточнення обставин випадку.

     При неотриманнi об'єктивних даних про мiсцезнаходження вантажу та за вiдсутностi обставин, що не є гарантiйним випадком, митний орган:

     - надсилає повiдомлення до Єдиної автоматизованої iнформацiйної системи Держмитслужби України (надалi - ЄАIС Держмитслужби України) про недоставку товару. Протягом двох годин це повiдомлення ЄАIС Держмитслужби України надсилає до НФП;

     - пiсля уточнення обставин випадку разом з представником НФП протягом двох днiв митниця вiдправлення складає Акт про настання гарантiйного випадку.

     5.2. Акт про настання гарантiйного випадку складається уповноваженою особою митницi вiдправлення у трьох оригiнальних примiрниках i затверджується начальником митницi чи особою, що його замiщує.

     При складаннi Акта може бути присутнiй уповноважений представник НФП, який має право за власним пiдписом викласти в актi особисту думку.

     До Акта мають бути доданi копiї документiв, що свiдчать про настання гарантiйного випадку.

     У разi змiни перевiзником найменування, цiлiсного стану та/або обсягу товару, в Актi про настання гарантiйного випадку зазначається кiлькiсть товару, що не прибула до митницi призначення.

     Такий акт не складається, якщо транспортний засiб, товар i митне забезпечення прибули до митницi призначення у непошкодженому станi.

     У разi порушення перевiзником установлених маршруту та/або термiну транзиту без змiни номiналу, цiлiсного стану або обсягу товару, митниця призначення вживає до нього заходiв, передбачених чинним митним законодавством. Якщо вiдомостi про такi порушення отриманi до складання Акта, то Акт не складається.

     Разом з Актом начальником митницi (особою, яка його замiщує) пiдписується оригiнал Вимоги. Копiя Вимоги залишається у справах митницi.

     Один примiрник Акта залишається у справах митницi, другий передається представнику НФП, третiй - разом з копiями гарантiйного документа та товаросупровiдних документiв надсилається до Управлiння контролю за перемiщенням вантажiв Держмитслужби.

     5.3. Не пiзнiше п'ятого банкiвського дня пiсля дати отримання вiд митницi вiдправлення оригiналiв Акта та Вимоги НФП перераховує суму митного боргу за вказаними у Вимозi реквiзитами.

     У випадку неперерахування суми митного боргу в зазначений термiн Держмитслужба має право переведення цiєї суми з депозитного (вкладного) рахунку НФП, вiдкритого вiдповiдно до п. 2.3.4 цiєї Генеральної угоди, на депозитний рахунок Держмитслужби для подальшого здiйснення розрахункiв з Державним бюджетом України, про що одночасно повiдомляє НФП.

     У разi отримання iнформацiї про дiю обставин, передбачених роздiлом 4 цiєї Генеральної угоди, повернення коштiв здiйснюється вiдповiдно до п. 2.1.5 цiєї Генеральної угоди.

6. ПРИКIНЦЕВI ПОЛОЖЕННЯ

     6.1. У ходi виконання цiєї Генеральної угоди та в разi виникнення питань, якi не врегульованi її умовами, але з неї випливають, Сторони керуються нормативними актами, якi регламентують вiдносини в частинi надання фiнансових гарантiй митним органам щодо обов'язкової доставки товарiв у митницi призначення.

     6.2. Усi спори, якi можуть виникнути в процесi виконання цiєї Генеральної угоди або у зв'язку з нею, вирiшуються Сторонами шляхом переговорiв або пiдлягають розгляду в судовому порядку.

     6.3. Будь-якi змiни до цiєї Генеральної угоди, додатки до неї та iншi документи будуть вважатись дiйсними, якщо вони складенi в письмовiй формi та пiдписанi вповноваженими представниками Сторiн. Кожна зi Сторiн зобов'язується у мiсячний строк розглянути письмову пропозицiю iншої Сторони щодо змiн до цiєї Генеральної угоди та пiдписати вiдповiдний додаток або в письмовiй формi надiслати вiдмову.

     6.4. Кожна зi Сторiн зобов'язується забезпечувати конфiденцiйнiсть отриманої вiд iншої Сторони технiчної, фiнансової, комерцiйної чи iншої iнформацiї, яка стосується цiєї Генеральної угоди та її реалiзацiї.

     6.5. Ця Генеральна угода має строкову дiю i укладається на один бюджетний рiк та набирає чинностi з моменту її пiдписання Сторонами. Для пролонгацiї строку дiї Генеральної угоди НФП в строк не менше нiж за один календарний мiсяць до закiнчення строку даної Генеральної угоди повинен надати письмову заяву про це до Держмитслужби України.

     6.6. Ця Генеральна угода припиняється:

     6.6.1. У разi лiквiдацiї юридичної особи - НФП;

     6.6.2. У разi невиконання НФП вимог, зазначених у пунктi 2.3 цiєї Генеральної угоди;

     6.6.3. У судовому порядку.

     Зобов'язання Сторiн, що виникли до моменту припинення дiї цiєї Генеральної угоди, залишаються чинними до повного їх виконання Сторонами.

     Одностороння вiдмова вiд даної Генеральної угоди не допускається.

     6.7. У разi розiрвання цiєї Генеральної угоди питання, пов'язанi з порядком вiдшкодування вартостi майна та майнових прав, права на якi виникли пiд час реалiзацiї цiєї Генеральної угоди, вирiшуються шляхом додаткового узгодження їх Сторонами й оформлюються додатковими угодами до цiєї Генеральної угоди.

     6.8. Ця Генеральна угода укладена в двох оригiнальних примiрниках, по одному для кожної зi Сторiн.

7. РЕКВIЗИТИ ТА ПIДПИСИ СТОРIН

Державна митна служба України: НФП:

 

Додаток 1
до Генеральної угоди "Про надання фiнансових гарантiй митним органам щодо обов'язкової доставки товарiв в митницю призначення"
Форма
БЛАНК МИТНИЦI

Вимога
про сплату коштiв за гарантiйним документом

N______вiд "___"_______20____р.

На пiдставi гарантiйного документа вiд "___" ____________ 20__ р. N ___________________, виданого ________________________________________, сума митного боргу (сума податкiв та зборiв (обов'язкових платежiв)), який пiдлягає сплатi вiдповiдно до чинного законодавства України за недоставлений у митницю призначення товар, зазначений в Актi про настання гарантiйного випадку вiд "___" ____________ 20__ р. N _________, у розмiрi _______ грн. ______ коп.

 
 
(сума прописом)
пiдлягає перерахуванню на рахунок за реквiзитами:
 
 
Начальник митницi (пiдпис)

 

Додаток 2
до Генеральної угоди "Про надання фiнансових гарантiй митним органам щодо обов'язкової доставки товарiв в митницю призначення"
Форма
ЛОГОТИП НЕЗАЛЕЖНОГО ФIНАНСОВОГО ПОСЕРЕДНИКА

ГАРАНТIЙНИЙ ДОКУМЕНТ N______ код ________

Вiдповiдно до цього Гарантiйного документа Державнiй митнiй службi України надається гарантiя щодо сплати суми митного боргу в разi порушення перевiзником зобов'язання про доставляння товару в митницю призначення.

ПЕРЕВIЗНИК

Найменування  
Адреса, телефон  
Керiвник  
Товар  
Номер i дата договору поставки  

ТРАНСПОРТНА ОРГАНIЗАЦIЯ

Назва транспортної органiзацiї  
Адреса, телефон  
Керiвник  
Марка i номер транспортного засобу  
П.I.Б. водiя, данi документа, що посвiдчує його особу  
Марка i номер транспортного засобу перевантаження  
П.I.Б. водiя транспортного засобу перевантаження, данi документа, що посвiдчує його особу  
Номер i дата товаротранспортної накладної  

ДЕКЛАРАНТ

П.I.Б. декларанта, данi документа, що посвiдчує його особу  
Митниця вiдправлення   Митниця призначення  
Номер i дата ВМД типу "Транзит"  
Маршрут транзиту  
Термiн транзиту  

ФIНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ГАРАНТIЇ

Гарантiю митним органам забезпечено договором  
укладеним з  

СУМА ФIНАНСОВОЇ ГАРАНТIЇ

 

IНШI ТА ОСОБЛИВI УМОВИ

 

МИТНИЦЯ ВIДПРАВЛЕННЯ

Представник НФП

Дата ввезення "__"_______20__р.

___________________ (пiдпис)

М. П.

Представник митницi

Дата ввезення "__"_______20__р.

_____________________ (пiдпис)

М. П.

МИТНИЦЯ ПРИЗНАЧЕННЯ

Представник НФП

Дата вивезення "__"_______20__р.

___________________ (пiдпис)

М. П.

Представник митницi

Дата вивезення "__"_______20__р.

_____________________ (пiдпис)

М. П.

 

Додаток 3
до Генеральної угоди "Про надання фiнансових гарантiй митним органам щодо обов'язкової доставки товарiв в митницю призначення"
Форма

БЛАНК МИТНИЦI

АКТ
про настання гарантiйного випадку N вiд " "_______20__ р.

Товар (найменування, код за УКТЗЕД)  
 
у кiлькостi   ,
який повинен був бути доставлений у митницю призначення (назва)  
перевiзником (назва)  
за маршрутом  
у строк до "___" ____________ 20__ р. без змiни його кiлькостi, вартостi i найменування, не доставлений у митницю призначення в установлений строк/ доставлений не в повному обсязi/ iнше (пiдкреслити необхiдне).
Вартiсть товару, що не прибула до митницi призначення, становить ___________ грн. _______ коп.
 
(сума прописом)
Сума податкiв та зборiв (обов'язкових платежiв), що повиннi бути сплаченi за митне оформлення цих товарiв, складає ___________ грн. _____ коп.
 
(сума прописом)
Особливi вiдмiтки:  
До Акта додаються документи:
- копiя гарантiйного документа ___________________" вiд "___" _________ 20__ р. N __________;
- копiя ВМД (або копiя документа контролю доставки товарiв) вiд "___" ____________ 20__ р. N _______________________;
(копiя повинна бути засвiдчена штампом "Пiд митним контролем" та особистою митною печаткою посадової особи митницi вiдправлення, яка здiйснювала митне оформлення зазначеного товару);
- копiї товаротранспортних документiв на товар згiдно з перелiком:
 
Посадова особа митного органу  
(посада, пiдпис, iм'я, по батьковi, особиста номерна печатка)
Начальник митницi (пiдпис)
Представник НФП (пiдпис)

 

Додаток 4
до Генеральної угоди "Про надання фiнансових гарантiй митним органам щодо обов'язкової доставки товарiв в митницю призначення"
Форма

ЗВIТ
НФП про надання фiнансових гарантiй

N з/п N ВМД N гарантiйного документа Суб'єкт ЗЕД, якому надано гарантiйний документ Митниця вiдправлення Митниця призначення Сума гарантiї (грн.) Iнформацiя про доставку товару або сплату за гарантiйним документом Примiтка
                 
                 
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.