Документ скасований: Наказ ДМСУ (до 2012) № 107 від 15.02.2011

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

19.06.09 N 589


Про внесення змiн до деяких вiдомчих класифiкаторiв з питань митної статистики

     Вiдповiдно до статтi 310 Митного кодексу України, постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 12.12.02 N 1876 "Про вiдомчi класифiкатори з питань митної статистики, якi використовуються у процесi оформлення митних декларацiй" наказую:

     1. Доповнити главу "G" Класифiкатора особливостей перемiщення товарiв через митний кордон України, затвердженого наказом Держмитслужби вiд 12.12.07 N 1048 (зi змiнами), такими кодами i найменуваннями особливостей:

GJ Тимчасове ввезення (вивезення) та перемiщення у зворотному напрямку товарiв, призначених для показу чи використання на виставках, ярмарках, зустрiчах та подiбних заходах вiдповiдно до додатка В.1 до Конвенцiї про тимчасове ввезення
GK Тимчасове ввезення (вивезення) та перемiщення у зворотному напрямку професiйного устаткування вiдповiдно до додатка В.2 до Конвенцiї про тимчасове ввезення
GL Тимчасове ввезення (вивезення) та перемiщення у зворотному напрямку товарiв у рамках виробничої операцiї вiдповiдно до додатка В.4 до Конвенцiї про тимчасове ввезення

     2. Внести змiни до глави "G" Класифiкатора особливостей перемiщення товарiв через митний кордон України, затвердженого наказом Держмитслужби вiд 12.12.07 N 1048 (зi змiнами), виклавши найменування особливостей за наступними кодами у такiй редакцiї:

GB Зворотне ввезення товарiв (транспортних засобiв), тимчасово вивезених за межi митної територiї України згiдно iз законодавством на пiдставi iнших, нiж вантажна митна декларацiя, документiв
GC Зворотне вивезення товарiв (транспортних засобiв), тимчасово ввезених на митну територiю України згiдно iз законодавством на пiдставi iнших, нiж вантажна митна декларацiя, документiв

     3. Внести змiни до глави "H" Класифiкатора особливостей перемiщення товарiв через митний кордон України, затвердженого наказом Держмитслужби вiд 12.12.07 N 1048 (зi змiнами), виклавши найменування особливостей за кодом "HE" у такiй редакцiї:

HE Декларування товарiв (транспортних засобiв), тимчасово ввезених на митну територiю України (тимчасово вивезених за межi митної територiї України) згiдно iз законодавством на пiдставi iнших, нiж вантажна митна декларацiя документiв, в iнший митний режим (крiм зворотного вивезення (ввезення)

     4. Внести змiни до роздiлу 8 Класифiкатора документiв, затвердженого наказом Держмитслужби вiд 12.12.07 N 1048 (зi змiнами), виклавши опис коду 8001 у такiй редакцiї:

8001 Реквiзити протокольного рiшення Комiсiї з питань гуманiтарної допомоги при Кабiнетi Мiнiстрiв України

     5. Внести до роздiлу 5 "Лiцензiї, дозволи, сертифiкати та iншi документи, що видаються державними органами України" Класифiкатора документiв, затвердженого наказом Держмитслужби вiд 12.12.07 N 1048 (зi змiнами), такi змiни:

     доповнити роздiл пiсля коду й найменування документа "5066 Дозвiл на право ввезення на територiю України, вивезення з територiї України або транзиту через територiю України наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв (Комiтет з контролю за наркотиками)" таким кодом i найменуванням документа:

5067 Протокол дослiджень проб харчових продуктiв (МОЗ України)

     опис коду "5230" викласти в такiй редакцiї:

     "Дозвiл на ввезення з-за кордону радiоелектронних засобiв (випромiнювальних пристроїв) (Державне пiдприємство "Український державний центр радiочастот")".

     3. Внести до Класифiкатора типiв декларацiй, затвердженого наказом Держмитслужби вiд 27.02.09 N 159 (зi змiнами), такi змiни:

     доповнити рядок особливостi декларування "Тимчасове вивезення" пiсля типу ВМД "ЕК32" типом ВМД "ЕК32КО";

     доповнити рядок особливостi декларування "Переробка за межами митної територiї України" пiсля типу ВМД "ЕК61" типом ВМД "ЕК61КО".

     4. Регiональнiй iнформацiйнiй митницi (Копосов С. А.) у термiн до 01.07.09 доопрацювати програмне забезпечення з урахуванням вимог цього наказу.

     5. Установити, що цей наказ набирає чинностi з 01.07.09.

     6. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Служби Пашка П.В.

Голова Служби А.В.Макаренко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.