Документ скасований: Наказ ДМСУ (до 2012) № 117 від 18.02.2011

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

28.07.09 N 701


Про внесення доповнень до Узагальнюючого податкового роз'яснення щодо застосування положень статтi 18 Закону України "Про режим iноземного iнвестування"

     З метою приведення нормативно-правових актiв Державної митної служби України у вiдповiднiсть до дiючого законодавства з урахуванням Положення про Державну митну службу України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 18.07.2007 N 940, наказую:

     1. Доповнити абзац 11 Узагальнюючого податкового роз'яснення щодо застосування положень статтi 18 Закону України "Про режим iноземного iнвестування", затвердженого наказом Державної митної служби України вiд 20.01.2009 N 31, реченням такого змiсту:

     "При цьому, обов'язок iз сплати ввiзного мита не виникає у випадку вiдчуження iноземним iнвестором належних йому корпоративних прав iншому нерезиденту в разi набуття ним статусу iноземного iнвестора".

     2. Начальникам митниць проiнформувати суб'єктiв пiдприємницької дiяльностi про вимоги цього наказу шляхом висвiтлення його в мiсцевих засобах масової iнформацiї, у тому числi на наочних iнформацiйних стендах у мiсцях розташування пiдроздiлiв митницi й у пунктах пропуску через митний кордон України.

     3. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Голови Служби Пiковського I.О.

Голова Служби А.В.Макаренко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.