МIНIСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛIТИКИ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНЕ ПIДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ЦЕНТР ПО ВИПРОБУВАННЮ ТА ПРОГНОЗУВАННЮ ТЕХНIКИ I ТЕХНОЛОГIЙ ДЛЯ СIЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА"

вiд 01.10.2009 р. N 011-09-95

 

Заступнику Голови Держмитслужби України
Федорову О. О.


Щодо змiни в назвi пiдприємства та зразки пiдписiв на дозвiльних документах

Шановний Олександре Олеговичу!

     Цим листом повiдомляємо, що вiдповiдно п. 2 наказу Мiнiстерства аграрної полiтики України вiд 17.06.2009 за N 428 Український державний центр по випробуванню та прогнозуванню технiки i технологiй для сiльськогосподарського виробництва (УкрЦВТ) перейменовано в Державне пiдприємство "Український державний центр по випробуванню та прогнозуванню технiки i технологiй для сiльськогосподарського виробництва" (ДП "УкрЦВТ").

     Державне пiдприємство "Український державний центр по випробуванню та прогнозуванню технiки i технологiй для сiльськогосподарського виробництва" є правонаступником Українського державного центру по випробуванню та прогнозуванню технiки i технологiй для сiльськогосподарського виробництва (УкрЦВТ).

     Також надсилаємо зразки пiдписiв уповноважених осiб та вiдтиск печатки Державного пiдприємства "Український державний центр по випробуванню та прогнозуванню технiки i технологiй для сiльськогосподарського виробництва", якими завiряються документи для митного оформлення технiчних засобiв застосування пестицидiв та агрохiмiкатiв, передбаченi постановою КМ вiд 29.04.96 р. за N 479.

     Додаток: зразки пiдписiв уповноважених осiб та вiдтиск печатки ДП "УкрЦВТ".

В. о. директора М. В. Оситняжський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.