ДЕРЖАВНИЙ КОМIТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛIТИКИ ТА ПIДПРИЄМНИЦТВА
МIНIСТЕРСТВО ФIНАНСIВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 25 серпня 2010 року N 271/907


Про визнання таким, що втратив чиннiсть, наказу Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва, Мiнiстерства фiнансiв України вiд 13.07.2007 N 96/822

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
9 листопада 2010 р. за N 1058/18353


     З метою приведення нормативно-правових актiв Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва i Мiнiстерства фiнансiв України у вiдповiднiсть до Закону України вiд 25.06.2009 N 1571-VI "Про внесення змiн до деяких законодавчих актiв України щодо подальшого вдосконалення порядку лiцензування господарської дiяльностi" наказуємо:

     1. Визнати таким, що втратив чиннiсть, наказ Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва, Мiнiстерства фiнансiв України вiд 13.07.2007 N 96/822 "Про затвердження Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з розроблення, виробництва та сертифiкацiйних випробувань голографiчних захисних елементiв i Порядку контролю за додержанням Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з розроблення, виробництва та сертифiкацiйних випробувань голографiчних захисних елементiв", зареєстрований в Мiнiстерствi юстицiї України 01.08.2007 за N 868/14135.

     2. Департаменту лiцензування Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва (Iванченко О. Б.) та Департаменту по контролю за виробництвом цiнних паперiв, акцизних марок, документiв суворої звiтностi та голографiчних захисних елементiв (Держзнак) Мiнiстерства фiнансiв України (Козименко А. В.) у встановленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва Третьякова С. I. та заступника Мiнiстра фiнансiв України Шевченка Ю. I.

     4. Цей наказ набирає чинностi з дня офiцiйного опублiкування.

Голова Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва М. Ю. Бродський
Мiнiстр фiнансiв України Ф. О. Ярошенко
ПОГОДЖЕНО:
Голова Антимонопольного комiтету України О. О. Костусєв
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.