НАЦIОНАЛЬНА КОМIСIЯ З ПИТАНЬ РЕГУЛЮВАННЯ ЗВ'ЯЗКУ УКРАЇНИ

РIШЕННЯ

вiд 17 лютого 2011 року N 66


Про взяття за основу проекту рiшення НКРЗ "Про затвердження Перелiку товарiв iз зазначенням їх кодiв згiдно з УКТЗЕД, на якi Державним пiдприємством "Український державний центр радiочастот" видаються документи, необхiднi для здiйснення митного контролю та митного оформлення товарiв"

     Вiдповiдно до статей 14, 16 та 29 Закону України "Про радiочастотний ресурс України" та пункту 3 постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 01.02.2006 N 80 "Про перелiк документiв, необхiдних для здiйснення митного контролю та митного оформлення товарiв i транспортних засобiв, що перемiщуються через митний кордон України" Нацiональна комiсiя з питань регулювання зв'язку України вирiшила:

     1. Взяти за основу проект рiшення НКРЗ "Про затвердження Перелiку товарiв iз зазначенням їх кодiв згiдно з УКТЗЕД, на якi Державним пiдприємством "Український державний центр радiочастот" видаються документи, необхiднi для здiйснення митного контролю та митного оформлення товарiв" (додається).

     2. Департаменту забезпечення дiяльностi оприлюднити рiшення на веб-сайтi НКРЗ та опублiкувати у журналi "Бюлетень Нацiональної комiсiї з питань регулювання зв'язку України (офiцiйне видання)" з метою громадського обговорення.

Голова П. Яцук
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.