МIЖВIДОМЧА КОМIСIЯ З МIЖНАРОДНОЇ ТОРГIВЛI

ПОВIДОМЛЕННЯ

Про порушення перегляду антидемпiнгових заходiв щодо iмпорту в Україну листiв азбестоцементних гофрованих (шиферу) походженням з Росiйської Федерацiї у зв'язку iз закiнченням строку їх застосування

     26 квiтня 2012 року Мiжвiдомча комiсiя з мiжнародної торгiвлi (далi - Комiсiя) розглянула вимогу асоцiацiї "Українське Хризотилове об'єднання" (далi - Заявник) стосовно перегляду антидемпiнгових заходiв щодо iмпорту в Україну листiв азбестоцементних гофрованих (шиферу) походженням з Росiйської Федерацiї у зв'язку iз закiнченням строку їх застосування (далi - Вимога) та звiт Мiнiстерства економiчного розвитку i торгiвлi України (далi - Мiнiстерство) про результати процедури перегляду антидемпiнгових заходiв щодо iмпорту в Україну листiв азбестоцементних гофрованих (шиферу) походженням з Росiйської Федерацiї у зв'язку iз закiнченням строку їх застосування.

     За результатами розгляду Комiсiя встановила, що у Вимозi надано достатньо належним чином пiдтвердженої iнформацiї та доказiв для порушення перегляду антидемпiнгових заходiв, застосованих рiшенням Комiсiї вiд 20 квiтня 2007 року N АД-151/2007/143-42, у зв'язку iз закiнченням строку їх застосування.

     Ураховуючи зазначене та керуючись положеннями Закону України "Про захист нацiонального товаровиробника вiд демпiнгового iмпорту" (далi - Закон), Комiсiя прийняла рiшення про порушення перегляду антидемпiнгових заходiв щодо iмпорту в Україну листiв азбестоцементних гофрованих (шиферу) походженням з Росiйської Федерацiї у зв'язку iз закiнченням строку їх застосування та продовжила дiю остаточних антидемпiнгових заходiв, застосованих рiшенням Комiсiї вiд 20 квiтня 2007 року N АД-151/2007/143-42, до прийняття Комiсiєю вiдповiдного рiшення за результатами цього перегляду.

     Об'єктом перегляду антидемпiнгових заходiв у зв'язку iз закiнченням строку їх застосування є товар, що має такий опис:

     листи азбестоцементнi гофрованi (шифер).

     Листи азбестоцементнi гофрованi (шифер) класифiкуються згiдно з УКТЗЕД за кодом 6811 40 00 10.

     Проведення перегляду доручено Мiнiстерству.

     У разi коли перегляд певним чином стосується iнтересiв фiзичних або юридичних осiб, такi особи мають право надсилати до Мiнiстерства iнформацiю, що може бути корисною для цiлей проведення перегляду. Така iнформацiя враховується пiд час проведення перегляду, якщо вона є обґрунтованою i може бути перевiрена Мiнiстерством, а також у разi подання її державною мовою України та у строки, установленi Законом, Комiсiєю чи Мiнiстерством.

     Адреса Мiнiстерства: 01008, м. Київ-8, вул. М. Грушевського, 12/2. Контактнi телефони: 521-13-93, 281-95-26; т/ф.: 226-31-81, e-mail: a-dump@me.gov.ua.

     Протягом 30 днiв з дати опублiкування цього повiдомлення Мiнiстерство здiйснює реєстрацiю заiнтересованих сторiн перегляду антидемпiнгових заходiв у зв'язку iз закiнченням строку їх застосування, розглядає вимоги щодо проведення слухань та про надання запитальникiв сторонам, iнтереси яких певним чином зачiпає порушення i проведення зазначеного перегляду.

     Протягом 60 днiв з дати опублiкування цього повiдомлення Мiнiстерство розглядає письмово викладенi коментарi та iнформацiю стосовно порушення зазначеного перегляду.

     Рiшення Комiсiї набирає чинностi з дня опублiкування цього повiдомлення.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.