КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 8 вересня 2015 р. N 681


Про внесення змiн до перелiку технiчних та iнших засобiв реабiлiтацiї (крiм автомобiлiв) для iнвалiдiв та iнших пiльгових категорiй населення, операцiї з постачання i послуги з ремонту та доставки яких звiльняються вiд обкладення податком на додану вартiсть

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до перелiку технiчних та iнших засобiв реабiлiтацiї (крiм автомобiлiв) для iнвалiдiв та iнших пiльгових категорiй населення, операцiї з постачання i послуги з ремонту та доставки яких звiльняються вiд обкладення податком на додану вартiсть, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 2 лютого 2011 р. N 79 "Деякi питання реалiзацiї пiдпункту 197.1.3 пункту 197.1 статтi 197 Податкового кодексу України" (Офiцiйний вiсник України, 2011 р., N 10, ст. 456), змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України А. ЯЦЕНЮК

Iнд. 73

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 8 вересня 2015 р. N 681

ЗМIНИ,
що вносяться до перелiку технiчних та iнших засобiв реабiлiтацiї (крiм автомобiлiв) для iнвалiдiв та iнших пiльгових категорiй населення, операцiї з постачання i послуги з ремонту та доставки яких звiльняються вiд обкладення податком на додану вартiсть

     1. У пiдроздiлi "Меблi" роздiлу "Засоби для пересування":

     позицiю

     "лiжка (лiжка-пiдйомники)"

     замiнити такою позицiєю:

"9403 лiжка (лiжка-пiдйомники)".

     2. У пiдроздiлi "Спецiальнi засоби для орiєнтування, спiлкування та обмiну iнформацiєю та спецiальнi засоби для освiти (включаючи лiтературу для слiпих)" роздiлу "Спецiальнi засоби для освiти (включаючи лiтературу для слiпих)":

     позицiю

"4911 99 00 00 рельєфнi плакати"

     замiнити такою позицiєю:

"4901 99 00 00 рельєфнi плакати";

     позицiю

"8527 магнiтоли з УКВ-дiапазонами, магнiтоли для прослуховування озвучених книг на магнiтних стрiчках, CD-дисках, флеш-картах"

     замiнити такою позицiєю:

"8527 магнiтоли з УКВ-дiапазонами, магнiтоли для прослуховування озвучених книг на магнiтних стрiчках, CD-дисках, флеш-картах, аудiоплеєри для слiпих".
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.