ДЕРЖАВНА ФIСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

26.03.2019 N 235


Про затвердження Змiн до Класифiкатора ДФС, митниць ДФС та їх структурних пiдроздiлiв

     Вiдповiдно до статтi 454 Митного кодексу України та у зв'язку зi змiнами в органiзацiйнiй структурi Київської, Львiвської, Одеської, Сумської, Чернiгiвської та Чернiвецької митниць ДФС наказую:

     1. Затвердити Змiни до Класифiкатора ДФС, митниць ДФС та їх структурних пiдроздiлiв, затвердженого наказом ДФС вiд 19.01.2017 N 26 (зi змiнами), що додаються.

     2. Департаменту комунiкацiй (Веселова Н.) забезпечити розмiщення цього наказу на офiцiйному веб-порталi Державної фiскальної служби України.

     3. Керiвникам Київської, Львiвської, Одеської, Сумської, Чернiгiвської та Чернiвецької митниць ДФС забезпечити продовження протягом цього року нумерацiї митних декларацiй у новостворених пiдроздiлах, що використовуватимуть коди, якi були закрiпленi за пiдроздiлами, попередньо розташованими за вiдповiдними адресами, з номерiв, наступних за використаними.

     4. Цей наказ набирає чинностi через 10 днiв з моменту його оприлюднення.

     5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на в.о. заступника Голови Кривiцького В.

В. о. Голови О. Власов

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної фiскальної служби України
26 березня 2019 року N 235

Змiни до Класифiкатора ДФС, митниць ДФС та їх структурних пiдроздiлiв

     1. У позицiї "UA102210" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Сектори митного оформлення N 3 та N 4" та "Customs Clearance Sector No 3 and No 4" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 3" та "Customs Clearance Sector No 3" вiдповiдно.

     2. Доповнити класифiкатор пiсля позицiї "UA102210" новим рядком такого змiсту:

"

UA102220   Сектор митного оформлення N 4 вiддiлу митного оформлення N 2 Customs Clearance Sector No 4, Customs Clearance Division No 2 Чернiгiвська м. Iчня 16700 вул. Бунiвка, 166-а

".

     3. У позицiї "UA125010" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 5 митного поста "Димитрово" та "Customs Clearance Division No 5, Customs Post "Dymytrovo" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Спецiалiзований" та "Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Spetsializovanyi" вiдповiдно.

     4. У позицiї "UA125020" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 6 митного поста "Димитрово" та "Customs Clearance Division No 6, Customs Post "Dymytrovo" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Спецiалiзований" та "Customs Clearance Division No 2, Customs Post "Spetsializovanyi" вiдповiдно.

     5. У позицiї "UA125030" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 3 митного поста "Димитрово" та "Customs Clearance Division No 3, Customs Post "Dymytrovo" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 3 митного поста "Схiдний" та "Customs Clearance Division No 3, Customs Post "Skhidnyi" вiдповiдно.

     6. У позицiї "UA125040" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 4 митного поста "Димитрово" та "Customs Clearance Division No 4, Customs Post "Dymytrovo" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 4 митного поста "Схiдний" та "Customs Clearance Division No 4, Customs Post "Skhidnyi" вiдповiдно.

     7. У позицiї "UA125050" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Сектор митного оформлення (Яготин) митного поста "Димитрово" та "Customs Clearance Sector (Yahotyn), Customs Post "Dymytrovo" замiнити словами "Сектор митного оформлення (Яготин) митного поста "Схiдний" та "Customs Clearance Sector (Yahotyn), Customs Post "Skhidnyi" вiдповiдно.

     8. У позицiї "UA125060" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Сектор митного оформлення (ТММ Експрес) митного поста "Димитрово" та "Customs Clearance Sector (TMM Express), Customs Post "Dymytrovo" замiнити словами "Сектор митного оформлення (ТММ Експрес) митного поста "Спецiалiзований" та "Customs Clearance Sector (TMM Express), Customs Post "Spetsializovanyi" вiдповiдно.

     9. У позицiї "UA125070" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Сектор митного оформлення (Вельт Експрес) митного поста "Димитрово" та "Customs Clearance Sector (Welt Express), Customs Post "Dymytrovo" замiнити словами "Сектор митного оформлення (Вельт Експрес) митного поста "Спецiалiзований" та "Customs Clearance Sector (Welt Express), Customs Post "Spetsializovanyi" вiдповiдно.

     10. У позицiї "UA125080" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Сектор митного оформлення (Пост Iнтернешнл) митного поста "Димитрово" та "Customs Clearance Sector (Post International), Customs Post "Dymytrovo" замiнити словами "Сектор митного оформлення (Пост Iнтернешнл) митного поста "Спецiалiзований" та "Customs Clearance Sector (Post International), Customs Post "Spetsializovanyi" вiдповiдно.

     11. Доповнити класифiкатор пiсля позицiї "UA125080" новим рядком такого змiсту:

"

UA125090   Митний пост "Спецiалiзований" (керiвництво) Customs Post "Spetsializovanyi" (Senior Staff) Київська с. Мартусiвка 08343 вул. Мойсеєва, 72

".

     12. У позицiї "UA125100" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою", "назва населеного пункту", "iндекс" та "назва вулицi тощо" слова, знаки та цифри "Митний пост "Бориспiль - аеропорт", пункт пропуску "Бориспiль - аеропорт", "Customs Post "Boryspil - Aeroport", Checkpoint "Boryspil - Aeroport", "м. Бориспiль", "08307" та "мiжнародний аеропорт "Бориспiль" замiнити словами, знаками та цифрами "Митний пост "Аеропорт Бориспiль", пункт пропуску "Бориспiль", "Customs Post "Aeroport Boryspil", Checkpoint "Boryspil", "с. Гора", "08300" та "вул. Бориспiль-7".

     13. У позицiї "UA125110" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 3 митного поста "Вишневе" та "Customs Clearance Division No 3, Customs Post "Vyshneve" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Захiдний" та "Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Zakhidnyi" вiдповiдно.

     14. У позицiї "UA125120" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 4 митного поста "Вишневе" та "Customs Clearance Division No 4, Customs Post "Vyshneve" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 4 митного поста "Захiдний" та "Customs Clearance Division No 4, Customs Post "Zakhidnyi" вiдповiдно.

     15. У позицiї "UA125130" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 5 митного поста "Вишневе" та "Customs Clearance Division No 5, Customs Post "Vyshneve" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 5 митного поста "Захiдний" та "Customs Clearance Division No 5, Customs Post "Zakhidnyi" вiдповiдно.

     16. У позицiї "UA125140" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 6 митного поста "Вишневе" та "Customs Clearance Division No 6, Customs Post "Vyshneve" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 6 митного поста "Захiдний", пункт пропуску "Гостомель" та "Customs Clearance Division No 6, Customs Post "Zakhidnyi", Checkpoint "Gostomel" вiдповiдно.

     17. У позицiї "UA125150" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Сектор митного оформлення (Капiтанiвка) митного поста "Вишневе" та "Customs Clearance Sector (Kapitanivka), Customs Post "Vyshneve" замiнити словами "Сектор митного оформлення (Капiтанiвка) митного поста "Захiдний" та "Customs Clearance Sector (Kapitanivka), Customs Post "Zakhidnyi" вiдповiдно.

     18. У позицiї "UA125160" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Сектор митного оформлення (Пилиповичi) митного поста "Вишневе" та "Customs Clearance Sector (Pylypovychi), Customs Post "Vyshneve" замiнити словами "Сектор митного оформлення (Пилиповичi) митного поста "Захiдний" та "Customs Clearance Sector (Pylypovychi), Customs Post "Zakhidnyi" вiдповiдно.

     19. У позицiї "UA125190" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Вишневе" та "Customs Clearance Division No 2, Customs Post "Vyshneve" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Захiдний" та "Customs Clearance Division No 2, Customs Post "Zakhidnyi" вiдповiдно.

     20. У позицiї "UA125200" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, цифри та знаки "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Вишневе" та "Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Vyshneve" замiнити словами "Вiддiл митного оформлення N 3 митного поста "Захiдний" та "Customs Clearance Division No 3, Customs Post "Zakhidnyi" вiдповiдно.

     21. У позицiї "UA125210" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Митний пост "Вишневе" (керiвництво)" та "Customs Post "Vyshneve" (Senior Staff)" замiнити словами "Митний пост "Захiдний" (керiвництво)" та "Customs Post "Zakhidnyi" (Senior Staff)" вiдповiдно.

     22. У позицiї "UA125220" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Димитрово" та "Customs Clearance Division No 1 Customs Post "Dymytrovo" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Схiдний" та "Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Skhidnyi" вiдповiдно.

     23. У позицiї "UA125230" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Димитрово" та "Customs Clearance Division No 2, Customs Post "Dymytrovo" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Схiдний" та "Customs Clearance Division No 2, Customs Post "Skhidnyi" вiдповiдно.

     24. У позицiї "UA125240" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Митний пост "Димитрово" (керiвництво) та "Customs Post "Dymytrovo" (Senior Staff) замiнити словами "Митний пост "Схiдний" (керiвництво)" та "Customs Post "Skhidnyi" (Senior Staff) вiдповiдно.

     25. У позицiї "UA125250" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Пiвденний термiнал" та "Customs Clearance Division No 1 Customs Post "Pivdennyi Terminal" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Пiвденний" та "Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Pivdennyi" вiдповiдно.

     26. У позицiї "UA125260" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Пiвденний термiнал" та "Customs Clearance Division No 2, Customs Post "Pivdennyi Terminal" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Пiвденний" та "Customs Clearance Division No 2, Customs Post "Pivdennyi" вiдповiдно.

     27. У позицiї "UA125270" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 3 митного поста "Пiвденний термiнал" та "Customs Clearance Division No 3, Customs Post "Pivdennyi Terminal" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 3 митного поста "Пiвденний" та "Customs Clearance Division No 3, Customs Post "Pivdennyi" вiдповiдно.

     28. У позицiї "UA125280" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Сектор митного оформлення (Здорiвка) митного поста "Пiвденний термiнал" та "Customs Clearance Sector (Zdorivka), Customs Post "Pivdennyi Terminal" замiнити словами "Сектор митного оформлення (Здорiвка) митного поста "Пiвденний" та "Customs Clearance Sector (Zdorivka), Customs Post "Pivdennyi" вiдповiдно.

     29. У позицiї "UA125290" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова "Митний пост "Пiвденний термiнал" (керiвництво)" та "Customs Post "Pivdennyi Terminal" (Senior Staff) замiнити словами "Митний пост "Пiвденний" (керiвництво) та "Customs Post "Pivdennyi" (Senior Staff) вiдповiдно.

     30. Доповнити класифiкатор пiсля позицiї "UA125290" новим рядком такого змiсту:

"

UA125300   Сектор митного оформлення (Фастiв) митного поста "Пiвденний" Customs Clearance Sector (Fastiv), Customs Post "Pivdennyi" Київська м. Фастiв 08500 вул. Полiграфiчна, 7

".

     31. У позицiї "UA209030" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiли митного оформлення 1 - 4 митного поста "Мостиська", пункт пропуску "Шегинi - Медика" та "Customs Clearance Divisions No 1 - 4, Customs Post "Mostyska", Checkpoint "Shehyni - Medyka" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiли митного оформлення 1, 3 - 5 митного поста "Мостиська", пункт пропуску "Шегинi - Медика" та "Customs Clearance Divisions No 1, 3 - 5, Customs Post "Mostyska", Checkpoint "Shehyni - Medyka" вiдповiдно.

     32. У позицiї "UA209040" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 5 митного поста "Мостиська", пункт пропуску "Мостиська - Пшемисль" та "Customs Clearance Divisions No 5, Customs Post "Mostyska", Checkpoint "Mostyska - Pshemysl" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Мостиська", пункт пропуску "Мостиська - Пшемисль" та "Customs Clearance Divisions No 2, Customs Post "Mostyska", Checkpoint "Mostyska - Pshemysl" вiдповiдно.

     33. У позицiї "UA305040" у колонках "назва населеного пункту" та "назва вулицi тощо" слова та знаки "смт Батьово" та "станцiя Батєво" замiнити словами, знаками та цифрами "с. Свобода" та "вул. Терешкової, 62" вiдповiдно.

     34. У позицiї "UA400010" у колонцi "назва вулицi тощо" слова, знаки та цифри "вул. Пархоменка, 3" замiнити словами, знаками та цифрами "вул. Руслана Коношенка, 3" вiдповiдно.

     35. У позицiях "UA408150" та "UA408170" у колонцi "назва вулицi тощо" слова та цифри "вул. Головна, 265-А" замiнити словами та цифрами "вул. Пiвденно-Кiльцева, 51 А".

     36. У позицiї "UA500090" у колонках "iндекс" та "назва вулицi тощо" цифри та слова "68001" та "вул. Промислова, 12" замiнити цифрами та словами "68000" та "вул. Промислова, 7" вiдповiдно.

     37. Позицiю "UA500160" викласти у такiй редакцiї:

"

UA500160   Митний пост "Чорноморський" (керiвництво) Customs Post "Chornomorskyi" (Senior Staff) Одеська м. Чорноморськ 68000 вул. Промислова, 7

".

     38. Позицiю "UA500630" виключити.

     39. У позицiї "UA508020" у колонцi "назва вулицi тощо" слова, знаки та цифри "вул. Мангубiнська, 2" замiнити словами, знаками та цифрами "вул. В'ячеслава Чорновола, 7" вiдповiдно.

     40. У позицiях "UA805100", "UA805110", "UA805120", "UA805130" та "UA805140" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова та знак "Хутiр - Михайлiвський" та "Khutir - Mykhailivskyi" замiнити словами "Залiзничний" та "Zaliznychnyi" вiдповiдно.

     41. Позицiю "UA805150" викласти у такiй редакцiї:

"

UA805150   Вiддiл митного оформлення "Конотоп" митного поста "Центральний" Customs Clearance Division "Konotop" Customs Post "Tsentralnyi" Сумська м. Конотоп 41600 проспект Миру, 91

".

     42. Позицiю "UA805160" виключити.

     43. Позицiю "UA805170" викласти у такiй редакцiї:

"

UA805170   Митний пост "Центральний" (керiвництво) Customs Post "Tsentralnyi" (Senior Staff) Сумська м. Суми 40020 вул. Юрiя Вєтрова, 35

".

     44. Позицiю "UA805180" викласти у такiй редакцiї:

"

UA805180   Вiддiл митного оформлення "Центральний" митного поста "Центральний" Customs Clearance Division "Tsentralnyi", Customs Post "Tsentralnyi" Сумська м. Суми 40020 вул. Юрiя Вєтрова, 35

".

     45. Доповнити класифiкатор пiсля позицiї "UA805220" новим рядком такого змiсту:

"

UA805230   Пункт контролю на станцiї "Конотоп" митного поста "Залiзничний" Control Point At "Konotop" Station, Customs Post "Zaliznychnyi" Сумська м. Конотоп 41602 вул. Свободи, 23

".

В. о. директора Департаменту органiзацiї митного контролю та оформлення А. Сербайло
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.