Документ скасований: Постанова КМУ № 1087 від 27.09.2022

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 27 лютого 2019 р. N 311


Про внесення змiн до порядкiв видачi дозволу на ввезення з-за кордону радiоелектронних засобiв та випромiнювальних пристроїв спецiального призначення i ввезення з-за кордону, придбання, встановлення та експлуатацiї радiоелектронних засобiв i випромiнювальних пристроїв спецiального призначення

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Внести до порядкiв видачi дозволу на ввезення з-за кордону радiоелектронних засобiв та випромiнювальних пристроїв спецiального призначення i ввезення з-за кордону, придбання, встановлення та експлуатацiї радiоелектронних засобiв i випромiнювальних пристроїв спецiального призначення, затверджених постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 8 квiтня 2015 р. N 184 (Офiцiйний вiсник України, 2015 р., N 30, ст. 874) змiни, що додаються.

     2. Ця постанова набирає чинностi з дня її опублiкування.

Прем'єр-мiнiстр України В. ГРОЙСМАН

Iнд. 29

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 27 лютого 2019 р. N 311

ЗМIНИ,
що вносяться до порядкiв видачi дозволу на ввезення з-за кордону радiоелектронних засобiв та випромiнювальних пристроїв спецiального призначення i ввезення з-за кордону, придбання, встановлення та експлуатацiї радiоелектронних засобiв i випромiнювальних пристроїв спецiального призначення

     1. У Порядку видачi дозволу на ввезення з-за кордону радiоелектронних засобiв та випромiнювальних пристроїв спецiального призначення:

     1) пункт 8 виключити;

     2) доповнити Порядок пунктом 10 такого змiсту:

     "10. Не допускається видача дозволу на ввезення з-за кордону радiоелектронних засобiв та випромiнювальних пристроїв спецiального призначення, якщо вони мають походження з країни, визнаної державою-окупантом згiдно iз законом та/або визнаної державою-агресором щодо України згiдно iз законодавством, або ввозяться з територiї держави-окупанта (агресора) та/або з окупованої територiї України, визначеної такою згiдно iз законом.".

     2. У Порядку ввезення з-за кордону, придбання, встановлення та експлуатацiї радiоелектронних засобiв i випромiнювальних пристроїв спецiального призначення:

     1) у пунктi 3 слова "i документа про пiдтвердження вiдповiдностi" виключити;

     2) пункти 4 i 5 виключити;

     3) у пунктi 6 слова "та документа про пiдтвердження вiдповiдностi" виключити;

     4) пункти 7 i 8 виключити.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.