КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 3 квiтня 2019 р. N 447


Про внесення змiн до пункту 16 Порядку державної реєстрацiї (перереєстрацiї), зняття з облiку автомобiлiв, автобусiв, а також самохiдних машин, сконструйованих на шасi автомобiлiв, мотоциклiв усiх типiв, марок i моделей, причепiв, напiвпричепiв, мотоколясок, iнших прирiвняних до них транспортних засобiв та мопедiв

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до пункту 16 Порядку державної реєстрацiї (перереєстрацiї), зняття з облiку автомобiлiв, автобусiв, а також самохiдних машин, сконструйованих на шасi автомобiлiв, мотоциклiв усiх типiв, марок i моделей, причепiв, напiвпричепiв, мотоколясок, iнших прирiвняних до них транспортних засобiв та мопедiв, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 7 вересня 1998 р. N 1388 (Офiцiйний вiсник України, 1998 р., N 36, ст. 1327; 2009 р., N 101, ст. 3521; 2015 р., N 90, ст. 3040; 2018 р., N 68, ст. 2297, N 98, ст. 3229; 2019 р., N 2, ст. 36), змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України В. ГРОЙСМАН

Iнд. 29

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 3 квiтня 2019 р. N 447

ЗМIНИ,
що вносяться до пункту 16 Порядку державної реєстрацiї (перереєстрацiї), зняття з облiку автомобiлiв, автобусiв, а також самохiдних машин, сконструйованих на шасi автомобiлiв, мотоциклiв усiх типiв, марок i моделей, причепiв, напiвпричепiв, мотоколясок, iнших прирiвняних до них транспортних засобiв та мопедiв

     1. Абзац п'ятий викласти в такiй редакцiї:

     "Якщо транспортний засiб передано в управлiння в порядку та на умовах, визначених статтями 19 та 21 Закону України "Про Нацiональне агентство України з питань виявлення, розшуку та управлiння активами, одержаними вiд корупцiйних та iнших злочинiв", на пiдставi заяви управителя та договору управлiння, укладеного з АРМА, на строк, зазначений у договорi управлiння, сервiсний центр МВС видає тимчасовий реєстрацiйний талон або свiдоцтво про реєстрацiю з номерними знаками. До тимчасового реєстрацiйного талона чи свiдоцтва про реєстрацiю вносяться вiдомостi про управителя транспортного засобу. Свiдоцтво про реєстрацiю та номернi знаки, виданi власнику транспортного засобу, здаються на зберiгання до сервiсних центрiв МВС.".

     2. Доповнити пункт пiсля абзацу п'ятого новим абзацом такого змiсту:

     "У разi припинення договору управлiння тимчасовий реєстрацiйний талон або свiдоцтво про реєстрацiю з номерними знаками вважаються недiйсними i здаються управителем або уповноваженим представником АРМА до сервiсних центрiв МВС. Свiдоцтво про реєстрацiю та номернi знаки, виданi власнику транспортного засобу, повертаються уповноваженому представниковi АРМА.".

     У зв'язку з цим абзаци шостий - восьмий вважати вiдповiдно абзацами сьомим - дев'ятим.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.