ДЕРЖАВНА ФIСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

06.09.2019 N 679


Про затвердження Змiн до Класифiкатора ДФС, митниць ДФС та їх структурних пiдроздiлiв

     Вiдповiдно до статтi 454 Митного кодексу України, у зв'язку зi змiнами в органiзацiйнiй структурi Iвано-Франкiвської, Київської мiської та Миколаївської митниць ДФС та даних про мiсця митного оформлення Енергетичної, Волинської, Київської та Миколаївської митниць ДФС наказую:

     1. Затвердити Змiни до Класифiкатора ДФС, митниць ДФС та їх структурних пiдроздiлiв, затвердженого наказом ДФС вiд 19.01.2017 N 26 (зi змiнами), що додаються.

     2. Департаменту комунiкацiй (Веселова Надiя) забезпечити розмiщення цього наказу на офiцiйному вебпорталi Державної фiскальної служби України.

     3. Керiвникам Iвано-Франкiвської, Київської мiської та Миколаївської митниць ДФС забезпечити продовження протягом цього року нумерацiї митних декларацiй у новостворених пiдроздiлах, що використовуватимуть коди, якi були закрiпленi за пiдроздiлами, попередньо розташованими за вiдповiдними адресами, з номерiв, наступних за використаними.

     4. Цей наказ набирає чинностi через 10 днiв з моменту його оприлюднення.

     Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

В. о. Голови Денис ГУТЕНКО

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної фiскальної служби України
06.09.2019 N 679

Змiни до Класифiкатора ДФС, митниць ДФС та їх структурних пiдроздiлiв

     1. У позицiї "UA100010" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Захiдний"" та Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Zakhidnyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Київ-Захiдний"" Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Kyiv-Zakhidnyi"" вiдповiдно.

     2. У позицiї "UA100020" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Захiдний"" та Customs Clearance Division No 2, Customs Post "Zakhidnyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Київ-Захiдний"" та Customs Clearance Division No 2, Customs Post "Kyiv-Zakhidnyi"" вiдповiдно.

     3. У позицiї "UA100030" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 3 митного поста "Захiдний", пункт пропуску "Рiчпорт" та Customs Clearance Division No 3, Customs Post "Zakhidnyi", Checkpoint "Richport"" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 5 митного поста "Київ-Схiдний", пункт пропуску "Рiчпорт"" та Customs Clearance Division No 5, Customs Post "Kyiv-Skhidnyi", Checkpoint "Richport"" вiдповiдно.

     4. У позицiї "UA100040" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 4 митного поста "Схiдний"" та "Customs Clearance Division No 4, Customs Post "Skhidnyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 4 митного поста "Київ-Схiдний"" та "Customs Clearance Division No 4, Customs Post "Kyiv-Skhidnyi"" вiдповiдно.

     5. У позицiї "UA100050" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 3 митного поста "Cхiдний" та Customs Clearance Division No 3, Customs Post "Skhidnyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 3 митного поста "Київ-Cхiдний" та Customs Clearance Division No 3, Customs Post "Kyiv-Skhidnyi"" вiдповiдно.

     6. У позицiї "UA100060" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова та знаки "Митний пост "Захiдний" (керiвництво) Customs Post "Zakhidnyi" (Senior Staff) замiнити словами та знаками "Митний пост "Київ-Захiдний" (керiвництво) та Customs Post "Kyiv-Zakhidnyi" (Senior Staff)" вiдповiдно.

     7. У позицiї "UA100070" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Схiдний" та Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Skhidnyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Київ-Схiдний" та Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Kyiv-Skhidnyi"" вiдповiдно.

     8. У позицiї "UA100080" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Схiдний" та Customs Clearance Division No 2, Customs Post "Skhidnyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Київ-Схiдний" та Customs Clearance Division No 2, Customs Post "Kyiv- Skhidnyi"" вiдповiдно.

     9. Позицiю "UA100090" виключити.

     10. У позицiї "UA100100" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова та знаки "Митний пост "Схiдний" (керiвництво) та Customs Post "Skhidnyi" (Senior Staff)" замiнити словами та знаками "Митний пост "Київ-Схiдний" (керiвництво) та Customs Post "Kyiv-Skhidnyi" (Senior Staff)" вiдповiдно.

     11. У позицiї "UA100110" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Столичний" та "Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Stolychnyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Київ-Столичний" та "Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Kyiv-Stolychnyi"" вiдповiдно.

     12. У позицiї "UA100120" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Столичний" та "Customs Clearance Division No 2, Customs Post "Stolychnyi" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Київ-Столичний" та "Customs Clearance Division No 2, Customs Post "Kyiv-Stolychnyi" вiдповiдно.

     13. У позицiї "UA100130" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 3 митного поста "Столичний" та "Customs Clearance Division No 3, Customs Post "Stolychnyi" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 3 митного поста "Київ-Захiдний" та "Customs Clearance Division No 3, Customs Post "Kyiv-Zakhidnyi" вiдповiдно.

     14. У позицiї "UA100140" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова та знаки "Митний пост "Столичний" (керiвництво) та "Customs Post "Stolychnyi" (Senior Staff)" замiнити словами та знаками "Митний пост "Київ-Столичний" (керiвництво) та "Customs Post "Kyiv-Stolychnyi" (Senior Staff)" вiдповiдно.

     15. Позицiю "UA100150" викласти у такiй редакцiї:

"

UA100150 130 Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Аеропорт "Київ" (Жуляни)" Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Aeroport "Kyiv" (Zhuliany)" м. Київ м. Київ 03036 проспект Повiтрофлотський, 96 (Аеропорт "Київ" (Жуляни))

".

     16. У позицiї "UA100180" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Спецiалiзований", пункт контролю на станцiї "Київ - Пасажирський" та "Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Spetsializovanyi", Control Point At "Kyiv-Pasazhyrskyi" Station" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Київ-Спецiалiзований", пункт контролю на станцiї "Київ - Пасажирський" та "Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Kyiv-Spetsializovanyi", Control Point At "Kyiv - Pasazhyrskyi" Station" вiдповiдно.

     17. У позицiї "UA100190" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 5 митного поста "Спецiалiзований" та "Customs Clearance Division No 5, Customs Post "Spetsializovany"" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 4 митного поста "Київ-Спецiалiзований" та "Customs Clearance Division No 4, Customs Post "Kyiv-Spetsializovany" вiдповiдно.

     18. У позицiї "UA100200" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 3 митного поста "Спецiалiзований" та "Customs Clearance Division No 3, Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Київ-Спецiалiзований" та "Customs Clearance Division No 2, Customs Post "Kyiv-Spetsializovanyi" вiдповiдно.

     19. У позицiї "UA100210" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 2 митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Division No 2, Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 4 митного поста "Київ-Захiдний"" та "Customs Clearance Division No 4, Customs Post "Kyiv-Zakhidnyi"" вiдповiдно.

     20. У позицiї "UA100220" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Сектор митного оформлення N 3 митного поста "Спецiалiзований"" та Customs Clearance Sector No 3, Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 3 митного поста "Київ-Спецiалiзований"" та Customs Clearance Sector No 3, Customs Post "Kyiv-Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     21. У позицiї "UA100230" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Сектор митного оформлення N 1 митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector No 1, Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 1 митного поста "Київ-Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector No 1, Customs Post "Kyiv-Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     22. У позицiї "UA100240" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Сектор митного оформлення N 4 митного поста "Спецiалiзований" та Customs Clearance Sector No 4, Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 4 митного поста "Київ-Спецiалiзований" та Customs Clearance Sector No 4, Customs Post "Kyiv-Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     23. У позицiї "UA100250" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Сектор митного оформлення N 6 митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector No 6, Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 6 митного поста "Київ-Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector No 6, Customs Post "Kyiv-Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     24. У позицiї "UA100260" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Сектор митного оформлення N 7 митного поста "Спецiалiзований" та "Customs Clearance Sector No 7, Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 7 митного поста "Київ-Спецiалiзований" та "Customs Clearance Sector No 7, Customs Post "Kyiv-Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     25. У позицiї "UA100270" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Сектор митного оформлення N 5 митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector No 5, Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 5 митного поста "Київ-Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector No 5, Customs Post "Kyiv-Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     26. У позицiї "UA100280" у колонках "українською мовою", "англiйською мовою", "iндекс" та "назва вулицi тощо" слова, знаки та цифри "Сектор митного оформлення N 2 митного поста "Спецiалiзований", Customs Clearance Sector No 2, Customs Post "Spetsializovanyi" "04073" та "вул. Марка Вовчка, 18 А" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 2 митного поста "Київ-Спецiалiзований", "Customs Clearance Sector No 2, Customs Post "Kyiv-Spetsializovanyi" "04111" та "вул. Салютна, 2Б"" вiдповiдно.

     27. У позицiї "UA100290" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Вiддiл митного оформлення N 4 митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Division No 4, Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Вiддiл митного оформлення N 3 митного поста "Київ-Спецiалiзований" та "Customs Clearance Division No 3, Customs Post "Kyiv-Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     28. У позицiї "UA100300" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Сектор митного оформлення N 8 митного поста "Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector No 8, Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 8 митного поста "Київ-Спецiалiзований"" та "Customs Clearance Sector No 8, Customs Post "Kyiv-Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     29. У позицiї "UA100310" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова та знаки "Митний пост "Спецiалiзований" (керiвництво)" та "Customs Post "Spetsializovanyi" (Senior Staff)" замiнити словами та знаками "Митний пост "Київ-Спецiалiзований" (керiвництво)" та "Customs Post "Kyiv-Spetsializovanyi" (Senior Staff)" вiдповiдно.

     30. У позицiї "UA100320" у колонках "українською мовою" та "англiйською мовою" слова, знаки та цифри "Сектор митного оформлення N 9 митного поста "Спецiалiзований" та "Customs Clearance Sector No 9, Customs Post "Spetsializovanyi"" замiнити словами, знаками та цифрами "Сектор митного оформлення N 9 митного поста "Київ-Спецiалiзований" та "Customs Clearance Sector No 9, Customs Post "Kyiv-Spetsializovanyi"" вiдповiдно.

     31. Доповнити Класифiкатор пiсля позицiї "UA100320" новим рядком такого змiсту:

"

UA100330 130 Сектор митного оформлення N 1 митного поста "Аеропорт "Київ" (Жуляни)" Customs Clearance Sector No 1, Customs Post "Aeroport "Kyiv" (Zhuliany)" м. Київ м. Київ 03036 проспект Повiтрофлотський, 81 лiт.0 (Аеропорт "Київ" (Жуляни))

".

     32. У позицiї "UA125070" у колонках "iндекс" та "назва вулицi тощо" слова, знаки та цифри "08322" та "вул. Броварська, 1 А" замiнити словами, знаками та цифрами "08300" та "вул. Броварська, 3".

     33. У позицiї "UA205020" у колонцi "назва вулицi тощо" слова, знаки та цифри "вул. Прикордонникiв, 1" замiнити словами, знаками та цифрами "вул. Прикордонникiв, 41, мiжнародний пункт пропуску для автомобiльного сполучення "Ягодин" вiдповiдно.

     34. Позицiю "UA206030" викласти у такiй редакцiї:

"

UA206030   Вiддiл митного оформлення N 4 митного поста "Прикарпаття" Customs Clearance Division No 4, Customs Post "Prykarpattia" Iвано-Франкiвська с. Ямниця 77422 вул. Н. Яремчука, 2

".

     35. Позицiї "UA504180" та "UA504190" викласти у такiй редакцiї:

"

UA504180   Вiддiл митного оформлення N 1 митного поста "Костянтинiвка" Customs Clearance Division No 1, Customs Post "Kostiantynivka" Миколаївська м. Миколаїв 54036 Одеське шосе, 69/1
UA504190   Сектор митного оформлення N 1 митного поста "Костянтинiвка" Customs Clearance Sector No 1, Customs Post "Kostiantynivka" Миколаївська с. Мiшково-Погорiлове 57214 вул. Степова, 1

".

     36. Позицiї "UA903220" та "UA903030" викласти у такiй редакцiї:

"

UA903030   Вiддiл митного оформлення "Коростень" митного поста "Центральний" Customs Clearance Division "Korosten", Customs Post "Tsentralnyi" Житомирська м. Коростень 11504 вул. Толстого, 3
UA903220   Митний пост "Захiдний" Customs Post "Zakhidnyi" Львiвська м. Львiв 79040 вул. Городоцька, 369

".

Директор Департаменту органiзацiї митного контролю та оформлення Андрiй ВОЙЦЕЩУК
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.