МIНIСТЕРСТВО ФIНАНСIВ УКРАЇНИ

НАКАЗ
м. Київ

06.01.2023 N 10


Про внесення змiни у додаток до Порядку пiдтвердження статусу податкового резидента України для уникнення подвiйного оподаткування вiдповiдно до норм мiжнародних договорiв

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
20 сiчня 2023 р. за N 122/39178


     Вiдповiдно до статтi 16 Закону України "Про мiжнароднi договори України", з метою застосування мiжнародних договорiв України про уникнення подвiйного оподаткування юридичних та фiзичних осiб України, якi отримують доходи за межами України, згiдно з пiдпунктом 5 пункту 4 Положення про Мiнiстерство фiнансiв України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 20 серпня 2014 року N 375, та пiдпунктом 50 пункту 4 Положення про Державну податкову службу України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 06 березня 2019 року N 227, наказую:

     1. Внести у додаток до Порядку пiдтвердження статусу податкового резидента України для уникнення подвiйного оподаткування вiдповiдно до норм мiжнародних договорiв, затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 19 серпня 2022 року N 248, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України вiд 07 жовтня 2022 року за N 1195/38531, таку змiну:

     позицiю:

"Органiзацiйно-правова форма та найменування для юридичної особи/прiзвище, iм'я та по батьковi (за наявностi) для фiзичних осiб

  "

     замiнити позицiєю:

"Органiзацiйно-правова форма та найменування для юридичної особи/прiзвище, iм'я та по батьковi (за наявностi) для фiзичних осiб (українською та англiйською мовами)

 
  ".

     2. Департаменту мiжнародного оподаткування Мiнiстерства фiнансiв України в установленому порядку забезпечити:

     подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України;

     оприлюднення цього наказу.

     3. Цей наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра фiнансiв України Воробей С. I. та Голову Державної податкової служби України.

Мiнiстр Сергiй МАРЧЕНКО
ПОГОДЖЕНО:
В. о. Голови Державної податкової служби України Тетяна КIРIЄНКО
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.