КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 11 липня 2023 р. N 699


Про внесення змiни до пункту 161 Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з виробництва лiкарських засобiв, оптової та роздрiбної торгiвлi лiкарськими засобами, iмпорту лiкарських засобiв (крiм активних фармацевтичних iнгредiєнтiв)

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Внести до пункту 161 Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з виробництва лiкарських засобiв, оптової та роздрiбної торгiвлi лiкарськими засобами, iмпорту лiкарських засобiв (крiм активних фармацевтичних iнгредiєнтiв), затверджених постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 30 листопада 2016 р. N 929 (Офiцiйний вiсник України, 2016 р., N 99, ст. 3217; 2021 р., N 78, ст. 4933), змiну, що додається.

     2. Ця постанова набирає чинностi через два мiсяцi з дня її опублiкування.

Прем'єр-мiнiстр України Д. ШМИГАЛЬ

Iнд. 73

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 11 липня 2023 р. N 699

ЗМIНА,
що вноситься до пункту 161 Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з виробництва лiкарських засобiв, оптової та роздрiбної торгiвлi лiкарськими засобами, iмпорту лiкарських засобiв (крiм активних фармацевтичних iнгредiєнтiв)

     Доповнити пункт пiсля абзацу п'ятого новим абзацом такого змiсту:

     "На вивiсцi та зовнiшнiх рекламних конструкцiях аптечного закладу дозволяється, крiм використання позначення виду аптечного закладу, зазначати найменування лiцензiата, аптечного закладу та/або торговельної марки, що належить лiцензiату на законних пiдставах, за умови, що таке найменування не мiстить вказiвки щодо рiвня або iншої ознаки цiн, яка може вплинути на намiри споживача щодо придбання товарiв у такому закладi, iнформацiї, що може вводити споживача в оману, про орiєнтованiсть аптечного закладу на обслуговування певних соцiальних груп населення, порiвнянь з iншими аптечними закладами.".

     У зв'язку з цим абзаци шостий i сьомий вважати вiдповiдно абзацами сьомим i восьмим.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.