КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 23 липня 2024 р. N 845


Про затвердження Технiчного регламенту щодо вимог до екодизайну для зварювального обладнання

     Вiдповiдно до статтi 5 Закону України "Про технiчнi регламенти та оцiнку вiдповiдностi" Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Затвердити Технiчний регламент щодо вимог до екодизайну для зварювального обладнання, що додається до оригiналу.

     2. Установити, що надання на ринку та експлуатацiя зварювального обладнання, яке введено в обiг до дня набрання чинностi цiєю постановою, не можуть бути забороненi або обмеженi з причини невiдповiдностi такого обладнання вимогам Технiчного регламенту, затвердженого цiєю постановою.

     3. Внести до перелiку видiв продукцiї, щодо яких органи державного ринкового нагляду здiйснюють державний ринковий нагляд, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 28 грудня 2016 р. N 1069 (Офiцiйний вiсник України, 2017 р., N 50, ст. 1550), змiну, що додається.

     4. Ця постанова набирає чинностi через шiсть мiсяцiв з дня припинення або скасування воєнного стану в Українi.

Прем'єр-мiнiстр України Д. ШМИГАЛЬ

Iнд. 21

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 23 липня 2024 р. N 845

ЗМIНА,
що вноситься до перелiку видiв продукцiї, щодо яких органи державного ринкового нагляду здiйснюють державний ринковий нагляд

     Доповнити перелiк пунктом 72 такого змiсту:

"72. Зварювальне обладнання постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 23 липня 2024 р. N 845 "Про затвердження Технiчного регламенту щодо вимог до екодизайну для зварювального обладнання" Держпродспоживслужба".
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.