- 0204 10 00 00 | тушi та половини туш ягнят, свiжi або охолодженi |
- [0204 2] | iнша баранина, свiжа або охолоджена: |
- - 0204 21 00 00 | тушi та половини туш |
- - 0204 22 | iншi вiдруби, необваленi: |
- - - 0204 22 10 00 | переднi четвертини короткого розрубу |
- - - 0204 22 30 00 | хребтовi краї спинної частини та/або нирковi частини |
- - - 0204 22 50 00 | тазостегновi частини з гомiлками |
- - - 0204 22 90 00 | iншi |
- - 0204 23 00 00 | обвалена |
- 0204 30 00 00 | тушi та половини туш ягнят, мороженi |
- [0204 4] | iнша баранина, морожена: |
- - 0204 41 00 00 | тушi та половини туш |
- - 0204 42 | iншi вiдруби, необваленi: |
- - - 0204 42 10 00 | переднi четвертини короткого розрубу |
- - - 0204 42 30 00 | хребтовi краї спинної частини та/або нирковi частини |
- - - 0204 42 50 00 | тазостегновi частини з гомiлками |
- - - 0204 42 90 00 | iншi |
- - 0204 43 | обваленi: |
- - - 0204 43 10 00 | ягнят |
- - - 0204 43 90 00 | iншi |
- 0204 50 | козлятина: |
- - [0204 50 1] | свiжа або охолоджена: |
- - - 0204 50 11 00 | тушi та половини туш |
- - - 0204 50 13 00 | переднi четвертини короткого розрубу |
- - - 0204 50 15 00 | хребтовi краї спинної частини та/або нирковi частини |
- - - 0204 50 19 00 | тазостегновi частини з гомiлками |
- - - [0204 50 3] | iншi: |
- - - - 0204 50 31 00 | вiдруби, необваленi |
- - - - 0204 50 39 00 | вiдруби, обваленi |
- - [0204 50 5] | морожена: |
- - - 0204 50 51 00 | тушi та половини туш |
- - - 0204 50 53 00 | переднi четвертини короткого розрубу |
- - - 0204 50 55 00 | хребтовi краї спинної частини та/або нирковi частини |
- - - 0204 50 59 00 | тазостегновi частини з гомiлками |
- - - [0204 50 7] | iншi: |
- - - - 0204 50 71 00 | вiдруби, необваленi |
- - - - 0204 50 79 00 | вiдруби, обваленi |