- [0210 1] | свинина: |
- - 0210 11 | окости, лопатки та їх вiдруби, необваленi: |
- - - [0210 11 1] | свiйських свиней: |
- - - - [0210 11 11] | солоне або в розсолi: |
- - - - - 0210 11 11 00 | окости та їх вiдруби |
- - - - - 0210 11 19 00 | лопатки та їх вiдруби |
- - - - [0210 11 3] | сушенi або копченi: |
- - - - - 0210 11 31 00 | окости та їх вiдруби |
- - - - - 0210 11 39 00 | лопатки та їх вiдруби |
- - - 0210 11 90 00 | iншi |
- - 0210 12 | грудинка (стрiки) з прошарком сала та її вiдруби: |
- - - [0210 12 1] | свiйських свиней: |
- - - - 0210 12 11 00 | солонi або в розсолi |
- - - - 0210 12 19 00 | сушенi або копченi |
- - - 0210 12 90 00 | iншi |
- - 0210 19 | iнша: |
- - - [0210 19 1] | свiйських свиней: |
- - - - [0210 19 10] | солона або в розсолi: |
- - - - - 0210 19 10 00 | беконнi половини або спенсери |
- - - - - 0210 19 20 00 | три чвертi свинячого боку або серединки |
- - - - - 0210 19 30 00 | переднiй край i вiдруби переднього краю |
- - - - - 0210 19 40 00 | корейка та її вiдруби |
- - - - - 0210 19 50 00 | iнша |
- - - - [0210 19 6] | сушена або копчена: |
- - - - - 0210 19 60 00 | переднiй край i вiдруби переднього краю |
- - - - - 0210 19 70 00 | корейки та її вiдруби |
- - - - - [0210 19 8] | iнша: |
- - - - - - 0210 19 81 00 | обвалена |
- - - - - - 0210 19 89 00 | iнша |
- - - 0210 19 90 00 | iнша |
- 0210 20 | м'ясо великої рогатої худоби: |
- - 0210 20 10 00 | необвалене |
- - 0210 20 90 00 | обвалене |
- [0210 9] | iншi, включаючи їстiвне борошно з м'яса або м'ясних субпродуктiв: |
- - 0210 91 00 00 | приматiв |
- - 0210 92 | китiв, дельфiнiв, морських свиней (ссавцiв ряду Сetacea); ламантинiв i дюгонiв (ссавцiв ряду Sirenia); тюленiв, морських левiв та моржiв (ссавцi пiдряду Pinnipedia): |
- - - 0210 92 10 00 | китiв, дельфiнiв, морських свиней (ссавцiв ряду Сetacea); ламантинiв i дюгонiв (ссавцiв ряду Sirenia) |
- - - [0210 92 9] | iншi: |
- - - - 0210 92 91 00 | м'ясо |
- - - - 0210 92 92 00 | субпродукти |
- - - - 0210 92 99 00 | їстiвне борошно з м'яса або м'ясних субпродуктiв |
- - 0210 93 00 00 | рептилiй (включаючи змiй i черепах) |
- - 0210 99 | iншi: |
- - - [0210 99 1] | м'ясо: |
- - - - 0210 99 10 00 | конина, солона, у розсолi або висушена |
- - - - [0210 99 2] | баранина та козлятина: |
- - - - - 0210 99 21 00 | необвалена |
- - - - - 0210 99 29 00 | обвалена |
- - - - 0210 99 31 00 | пiвнiчних оленiв |
- - - - 0210 99 39 00 | iнше |
- - - [0210 99 4] | субпродукти: |
- - - - [0210 99 41] | свiйських свиней: |
- - - - - 0210 99 41 00 | печiнка |
- - - - - 0210 99 49 00 | iншi |
- - - - [0210 99 5] | великої рогатої худоби: |
- - - - - 0210 99 51 00 | товста дiафрагма i тонка дiафрагма |
- - - - - 0210 99 59 00 | iншi |
- - - - [0210 99 7] | iншi: |
- - - - - [0210 99 71] | печiнка свiйської птицi: |
- - - - - - 0210 99 71 00 | жирна печiнка гусей чи качок, солона або в розсолi |
- - - - - - 0210 99 79 00 | iншi |
- - - - - 0210 99 85 00 | iншi |
- - - 0210 99 90 00 | їстiвне борошно з м'яса або м'ясних субпродуктiв |