Документ скасований: Наказ ДМСУ (до 2012) № 1233 від 14.12.2005

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 15 листопада 2001 року N 735


Про органiзацiю контролю за перемiщенням через митний кордон України товарiв, що мiстять об'єкти iнтелектуальної власностi

     Для забезпечення виконання Положення про порядок реєстрацiї та перемiщення через митний кордон України товарiв, що мiстять об'єкти iнтелектуальної власностi, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 28.04.2001 N 412, наказую:

     1. Начальникам регiональних митниць, митниць до 22.11.2001:

     1.1. У межах затвердженої штатної чисельностi видiлити у регiональних митницях двi, у митницях - одну - двi (залежно вiд обсягу вантажопотокiв) посади не нижче головного iнспектора для здiйснення контролю за перемiщенням товарiв, що мiстять об'єкти iнтелектуальної власностi, пiдпорядкувавши їх безпосередньо начальнику митницi або за його рiшенням - одному iз заступникiв.

     1.2. Подати на затвердження перелiки змiн до штатних розписiв та, в разi необхiдностi, до структури митних органiв.

     1.3. Зазначенi посади укомплектувати досвiдченими працiвниками, з обов'язковим досвiдом користування ПЕОМ та програмним забезпеченням Єдиної автоматизованої iнформацiйної системи (далi - ЄАIС) Держмитслужби.

     1.4. Забезпечити зазначених працiвникiв оперативними каналами зв'язку з ЄАIС та необхiдною оргтехнiкою за рахунок перерозподiлу дiючих в межах митного органу технiчних засобiв.

     2. Управлiнню органiзацiї митного контролю (Терещенко С. С.) внести змiни до Типової технологiї митного контролю та митного оформлення товарiв та iнших предметiв, затвердженої наказом Держмитслужби вiд 30.12.98 N 828 i зареєстрованої в Мiнiстерствi юстицiї України вiд 21 сiчня 1999 р. за N 32/3325, з метою доповнення її заходами щодо контролю за перемiщенням товарiв, що мiстять об'єкти iнтелектуальної власностi.

     3. Начальникам регiональних митниць, митниць у термiн до 26.11.2001 р. надiслати до Iнформацiйно-аналiтичного митного управлiння перелiк службових осiб, вiдповiдальних за контроль за перемiщенням товарiв, що мiстять об'єкти iнтелектуальної власностi, для надання їм прав доступу до ЄАIС згiдно з вимогами Порядку формування, облiку, зберiгання та використання парольних книжок для регламентованого доступу користувачiв до ЄАIС, затвердженого наказом Держмитслужби вiд 01.12.2000 N 688 ДСК, з вiдмiткою коду задачi 12, та коду ролi 4.

     4. Iнформацiйно-аналiтичному митному управлiнню (Копосов С. А.) забезпечити надання доступу до ПIК ЄАIС спiвробiтникiв, вiдповiдальних за контроль за перемiщенням товарiв, що мiстять об'єкти iнтелектуальної власностi згiдно з наданими перелiками.

     5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Служби Дьомiна Ю. М.

Перший заступник Голови Служби О. Б. Єгоров
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.