ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

28.12.2001 р. N 3/15-6082-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць
Начальникам митниць


     Для використання в роботi надсилаємо розпорядження Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 12.10.2001 N 477-р "Про митне оформлення товарiв, що надходять в Україну вiдповiдно до Угоди про грант Всесвiтнього екологiчного траст-фонду (Проект вилучення речовин, що руйнують озоновий шар)" (додається) та повiдомляємо наступне.

     Митне оформлення товарiв, ввезених на митну територiю України в рамках зазначеного в розпорядженнi Кабiнету Мiнiстрiв України проекту, здiйснювати на пiдставi довiдки Мiнiстерства економiки та з питань європейської iнтеграцiї України вiдповiдно Порядку контролю та митного оформлення вантажiв мiжнародної технiчної допомоги, який затверджено спiльним Наказом Нацiонального агентства України з питань розвитку та європейської iнтеграцiї та Державної митної служби вiд 15.10.97 N 42/505.

     Графу 36 ВМД заповнювати з використанням кодiв "95" вiдповiдних пiльг в оподаткуваннi, згiдно з класифiкаторами пiльг в обкладеннi товарiв податками та зборами, затверджених наказом Держмитслужби вiд 09.07.97 N 307.

     Щомiсячно, до 15 числа наступного мiсяця за звiтним, надсилати до Управлiння митних платежiв Держмитслужби iнформацiю про ввезенi в рамках проекту вилучення речовин, що руйнують озоновий шар, й оформленi митницею товари.

     Iнформацiю надсилати в електронному виглядi в поштову скриньку "Упр. митних доходiв" у форматi Excel з обов'язковим зазначенням у нiй:

  • дати митного оформлення та N ВМД,

  • номеру та дати довiдки Мiнекономiки, що пiдтверджує належнiсть товарiв до проекту,

  • назви отримувача товарiв,

  • коду товару згiдно з УКТЗЕД,

  • назви товару, згiдно з графою 31 оформленої ВМД,

  • кiлькостi одиниць товару,

  • фактурної вартостi товару,

  • сум умовно нарахованих податкiв та зборiв, окремо кожного виду.

     Назву файлу формувати таким чином: 95p[код митницi].xls.

     Додаток: на 1 арк.

Заступник Голови Служби О.Шейко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.