ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
Київ

10 червня 2002 р. N 461


Про затвердження Технологiчної схеми проведення перевiрок правильностi оформлення вантажних митних декларацiй в Київськiй регiональнiй митницi

     На виконання вимог наказу Держмитслужби вiд 11.05.2002р. N 246 "Про затвердження Порядку проведення митними органами перевiрок правильностi оформлення вантажних митних декларацiй" з метою полiпшення попереджувально-профiлактичної роботи, пiдвищення рiвня виконавської дисциплiни та вiдповiдальностi особового складу за виконання службових обов'язкiв:

     НАКАЗУЮ:

     1. Затвердити та ввести в дiю з 01 липня 2002 року Технологiчну схему перевiрки правильностi оформлення вантажних митних декларацiй (далi - Технологiя) у Київськiй регiональнiй митницi, що додається.

     2. Начальникам структурних пiдроздiлiв Київської регiональної митницi довести цю Технологiю до особового складу та забезпечити неухильне дотримання її вимог. До 20.06.2002р. подати у вiддiл органiзацiї митного контролю список особового складу для формування постiйних та комплексних груп перевiрки правильностi оформлення вантажних митних декларацiї, враховуючи вимоги пункту 2.3. цiєї Технологiї.

     3. Начальнику вiддiлу органiзацiї митного контролю пiдготувати та подати до 22.06.2002р. проект наказу про затвердження складу постiйних та комплексних груп перевiрки правильностi оформлення вантажних митних декларацiй та графiк планової перевiрки оперативних пiдроздiлiв комплексними групами на перiод з 01 липня по 31 грудня 2002 року.

     4. Начальнику загального вiддiлу забезпечити тиражування та розсилку наказу керiвництву митницi й начальникам структурних пiдроздiлiв.

     5. Вважати такими, що втратили чиннiсть з 01 липня 2002 року накази Київської регiональної митницi вiд 21.08.97р. N 592 "Про полiпшення попереджувальнопрофiлактичної роботи", вiд 27.08.97р. N 605 "Про внесення змiн та доповнень до п. 4 наказу Київської регiональної митницi N 592 вiд 21.08.97р.", вiд 03.07.2000р. N 498 "Щодо посилення контролю за дисциплiною, дотриманням митного законодавства та порядком митного оформлення у Київськiй регiональнiй митницi" та вiд 29.11.2000р. N 1050 "Про пiдвищення ефективностi попереджувальнопрофiлактичної роботи".

6. Контроль за виконанням цього наказу покладаю на заступникiв начальника митницi у вiдповiдностi з функцiональними обов'язками.

     Загальний контроль залишаю за собою.

Начальник Київської регiональної митницi О. I. Симонов

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Київської регiональної митницi
10.06.2002 N 461

Технологiчна схема
проведення перевiрок правильностi оформлення митних декларацiй

1. Загальнi положення

     1.1. Ця Технологiчна схема (далi - Технологiя) визначає органiзацiйнi аспекти проведення перевiрок правильностi здiйснення митного оформлення всiх видiв митних декларацiй (пасажирських, вантажних, автомобiльних, поштових i iнших декларацiй) (далi - МД) пiсля повного їх митного оформлення вiдповiдно до заявленого митного режиму, складання, затвердження та зберiгання матерiалiв перевiрок.

     1.2. Метою Технологiї є:

     - визначення кола осiб, що мають здiйснювати перевiрку МД, її перiодичнiсть та порядок проведення;

     - здiйснення контролю за правильнiстю застосування положень митного законодавства суб'єктами зовнiшньоекономiчної дiяльностi й посадовими особами митницi при митному оформленнi товарiв;

     - забезпечення справляння в повному обсязi обов'язкових платежiв, а також виконання заходiв нетарифного регулювання при митному оформленнi товарiв;

     - пiдвищення вiдповiдальностi посадових осiб митницi за неналежне виконання службових обов'язкiв;

     - виявлення та попередження зловживань посадових осiб митницi при митному оформленнi товарiв;

     - здiйснення в процесi перевiрок практичного аналiзу нормативноправової бази з питань митного оформлення товарiв i пiдготовка пропозицiй керiвництву митницi щодо усунення причин виявлених недолiкiв та, при потребi, - щодо вдосконалення технологiчних схем митного контролю й митного оформлення товарiв, а також пiдготовки пропозицiй до Держмитслужби України щодо вдосконалення нормативноправової бази;

     - оформлення, затвердження та зберiгання результатiв такої перевiрки.

2. Органiзацiя перевiрок правильностi оформлення МД

     2.1. Перевiрка митного оформлення МД, щодо яких завершене повне митне оформлення за попереднiй мiсяць вiдповiдно до заявленого митного режиму, має охопити:

     - 100% МД - постiйними групами пiдроздiлiв митницi;

     - встановлений обсяг МД - комплексними групами, якi проводять плановi та позаплановi перевiрки.

     2.2. Для забезпечення ефективної та систематичної роботи з проведення перевiрок правильностi оформлення МД створюються:

     - постiйно дiючi групи - у кожному оперативному вiддiлi та митних постах митницi пiд керiвництвом начальника вiддiлу (митного поста) або їх заступникiв;

     - комплекснi групи для проведення планових та позапланових перевiрок.

     Кiлькiсть груп регулюється наказом митницi.

     Персональний склад груп визначається керiвником групи, виходячи зi списку, який затверджується наказом митницi. Внесення змiн до списку та допуск до перевiрки здiйснюється наказом митницi, на пiдставi клопотань керiвникiв пiдроздiлiв митницi.

     Для планових та позапланових перевiрок оперативних пiдроздiлiв митницi, склад групи (керiвник, заступник та члени групи) визначається в наказi або дорученнi начальника митницi (заступника начальника митницi) на таку перевiрку: для планових - в наказi, яким затверджується графiк перевiрки пiдроздiлiв митницi; для позапланових - в наказi або дорученнi на перевiрку. Графiк перевiрки пiдроздiлiв митницi на наступний рiк складається та затверджується до 25 грудня кожного року. До групи включаються: фахiвцi iнших вантажних (вантажнопасажирських) вiддiлiв, вiддiлу власної безпеки, вiддiлу iнформацiйноаналiтичної роботи та митної статистики, вiддiлу митних платежiв, вiддiлу тарифiв та митної вартостi, вiддiлу номенклатури, вiддiлу по оформленню акцизних та попереднiх декларацiй, вiддiлу органiзацiї митного контролю, вiддiлення по боротьбi з контрабандою та порушеннями митних правил, юридичного вiддiлу митницi.

     2.3. Вiдповiдальним за органiзацiю та результати дiяльностi груп є заступник начальника митницi, вiдповiдальний за органiзацiю та результати дiяльностi груп згiдно своїх функцiональних обов'язкiв.

     Заступник начальника митницi, вiдповiдальний за органiзацiю та результати дiяльностi груп згiдно своїх функцiональних обов'язкiв:

     - координує дiяльнiсть пiдпорядкованих йому груп;

     - здiйснює органiзацiйнi заходи для пiдготовки графiка планових перевiрок правильностi оформлення МД у структурних пiдроздiлах митницi (далi - графiк перевiрок) та подає його на затвердження начальнику митницi;

     - контролює дотримання термiнiв, визначених графiком перевiрок, для постiйних груп, визначених цiєю Технологiєю, заслуховує звiти керiвникiв груп про результати перевiрок та подає на затвердження начальнику митницi план заходiв щодо усунення недолiкiв, виявлених у процесi перевiрок;

     - контролює стан виконання цих заходiв;

     - надає вказiвки та напрямки роботи;

     - перiодично доповiдає начальнику митницi про результати дiяльностi груп.

     2.4. Група складається з керiвника, заступника керiвника та членiв групи. Кiлькiсть членiв групи повинна бути не менше трьох чоловiк.

     Керiвником групи може бути призначений начальник вiддiлу, митного поста або їх заступники.

     Заступником керiвника групи може бути призначений заступник начальника вiддiлу, митного поста або головний iнспектор.

     Членом групи може бути фахiвець за посадою не нижче головного iнспектора (як виняток - не нижче старшого iнспектора).

     Постiйно дiючi групи комплектуються спiвробiтниками за мiсцем виконання ними своїх службових обов'язкiв.

     З метою посилення груп або неможливостi виконати вимоги абзацу 1 цього пункту за клопотанням керiвникiв груп до їх складу можуть включатись фахiвцi iнших вантажних (вантажно-пасажирських) вiддiлiв, вiддiлу власної безпеки, вiддiлу iнформацiйно-аналiтичної роботи та митної статистики, вiддiлу митних платежiв, вiддiлу тарифiв та митної вартостi, вiддiлу номенклатури, вiддiлу по оформленню акцизних та попереднiх декларацiй, вiддiлу органiзацiї митного контролю, вiддiлення по боротьбi з контрабандою та порушеннями митних правил, юридичного вiддiлу митницi. У клопотаннi керiвника групи до заступника начальника митницi, вiдповiдального за органiзацiю та результати дiяльностi цiєї групи згiдно функцiональних обов'язкiв, має зазначатись: обiрунтування включення додаткових фахiвцiв, їх кiлькiсть по пiдроздiлах митницi, погодинний графiк (день та час) їх роботи в групi, необхiдний для проведення перевiрки в об'ємi, визначеному керiвником групи.

     Клопотання подається до 25 числа мiсяця, в якому проводиться планування перевiрки на наступний мiсяць.

     Погодинний графiк доводиться до вiдповiдних пiдроздiлiв митницi для погодження, планування та забезпечення роботи спiвробiтникiв цих пiдроздiлiв у визначених групах.

     2.5. З метою пiдтримання стабiльної роботи пiдроздiлiв митницi, працiвники яких залучаються до дiяльностi груп, кiлькiсний склад групи формувати таким чином, щоб забезпечити рацiональну черговiсть участi членiв групи в процесi її дiяльностi вiдповiдно графiка (погодинного графiка) перевiрок.

3. Порядок здiйснення перевiрок правильностi митного оформлення МД

     3.1. Роботу групи органiзовує керiвник групи або заступник керiвника групи (у разi вiдсутностi керiвника).

     3.2. Начальник пiдроздiлу митницi, працiвник якого є членом групи, зобов'язаний забезпечити його участь у роботi групи вiдповiдно до графiка перевiрок, наказу чи доручення начальника митницi.

     3.3. Начальник пiдроздiлу митницi, у якому здiйснюється перевiрка правильностi митного оформлення МД, зобов'язаний забезпечити надання членам групи:

     - реєстру (перелiку номерiв) МД, оформлених за перiод мiж черговими перевiрками правильностi митного оформлення МД;

     - iнших необхiдних для перевiрки документiв.

     3.4. Керiвник постiйно-дiючої групи самостiйно планує роботу групи, залежно вiд накопичення МД, з метою забезпечення виконання пункту 2.1. Технологiї. Керiвником групи залежно вiд кiлькостi оформлених МД, якостi роботи пiдроздiлу митницi за попереднiй перiод тощо, визначається кiлькiсть МД для вибiркової поглибленої перевiрки. При цьому також враховуються результати попереднього аналiзу електронної бази оформлених МД, iнформацiя за результатами селекцiї митних ризикiв, наявна оперативна iнформацiя, iнструктивнi листи Держмитслужби, вiдповiднi висновки щодо змiн у чинному законодавствi, матерiали про випадки порушення митних правил та iнша подiбна iнформацiя.

     Перевiрка проводиться за такими напрямами:

     - правильнiсть заповнення граф МД;

     - наявнiсть та правильнiсть оформлення документiв, необхiдних для проведення митного оформлення;

     - вiдповiднiсть даних, зазначених у МД, даним, зазначеним у документах, поданих для митного оформлення.

     Керiвник групи визначає конкретний перелiк граф МД та, вiдповiдно документiв, якi перевiряє кожен iз членiв групи, з метою забезпечення виконання пункту 2.1. Технологiї.

     В перелiки МД, що пiдлягають перевiрцi, керiвник групи повинен обов'язково включати окремо визначенi МД, оформленi на товари:

     - з високим рiвнем оподаткування;

     - що оподатковуються за повними ставками ввiзного мита;

     - ставки ввiзного мита, якi можуть суттєво коливатися залежно вiд опису товару;

     - що вiдповiдно до законодавства України обкладаються акцизним збором при ввезеннi на митну територiю України;

     - вiднесенi до 1 - 24 товарних груп за УКТ ЗЕД;

     - визначенi Держмитслужбою згiдно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 29.03.2002 N 390 "Про ввезення на митну територiю України окремих видiв товарiв".

     3.5. Члени групи по перевiрцi МД в залежностi вiд функцiональних обов'язкiв перевiряють:

     - вiддiл митних платежiв:

     - данi граф 23, 36, 47, 48, В, С ВМД, а у випадку незалучення спiвробiтникiв тарифiв та митної вартостi - данi граф 12, 22, 34, 42, 45 ВМД, з даними, що зазначенi в документах, якi подано для митного оформлення, граф iнших МД, що стосуються:

     а) визначення основи нарахування митних платежiв, крiм випадкiв, коли в оформленнi МД бере участь вiддiл тарифiв та митної вартостi;

     б) застосування валютного курсу;

     в) нарахування митних платежiв та контроль застосування пiльг з їх сплати;

     г) контроль та облiк векселiв, поданих для митного оформлення;

     - вiддiлу тарифiв та митної вартостi:

     - данi граф 12, 20, 22, 42, 45 ВМД, iз даними, що зазначенi в документах, якi подано для митного оформлення, та граф iнших МД, що стосуються:

     а) додержання рiвня iндикативних цiн згiдно з перелiком товарiв, на якi дiючим законодавством встановлено iндикативнi цiни;

     б) вiдповiднiсть рiвня цiн, якi рекомендовано листами Держмитслужби України та зазначено у вiдповiдних дорученнях начальника митницi щодо митної вартостi;

     в) перевiрка правильностi визначення митної вартостi в залежностi вiд умов поставки;

     - вiддiлу номенклатури:

     - данi граф 31 та 32 ВМД (класифiкацiя та кодування товарiв) та данi граф 15, 16, 31, 34, 36 44 ВМД на вiдповiднiсть даним, що зазначенi в товаросупровiдних документах, сертифiкатах походження та додатковiй документацiї, граф iнших МД, що стосуються:

     а) класифiкацiї та кодування товарiв;

     б) визначення країни походження товарiв;

     - вiддiлу по оформленню акцизних та попереднiх декларацiй:

     - данi граф 2, 8, 14, 18, 21, 25, 26, 29, 31, 37, 43, 44, 53, 54 ВМД на вiдповiднiсть даним, що приведенi в документах, наданих для митного оформлення;

     - вiддiлу органiзацiї митного контролю:

     - данi граф А, 1, 2, 8, 9, 13, 14, 18, 19, 20, 21, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 44, 47, 49, 50, 52, 54 ВМД на вiдповiднiсть даним, що приведенi в документах, наданих для митного оформлення, граф iнших МД в частинi, що стосуються надання пiдстав перемiщення товарiв та розмiщення їх у вiдповiднi митнi режими;

     - наявнiсть та вiдповiднiсть митного забезпечення дiючим технологiчним схемам щодо проведення митного оформлення (7, D, C ВМД) та вiдповiдних граф iнших МД;

     - вiддiлення по боротьбi з контрабандою та порушеннями митних правил:

     - данi граф 1, 2, 8, 9, 11, 13, 14, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 27, 28, 29, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 44, 49, 50, 52 ВМД на вiдповiднiсть даним, що приведенi в документах, наданих для митного оформлення, та граф iнших МД в частинi, що стосується компетенцiї вiддiлення по боротьбi з контрабандою та порушеннями митних правил;

     - юридичного вiддiлу митницi:

     - правовi основи надання пiдстав для перемiщення товарiв та розмiщення їх у вiдповiднi митнi режими, застосування заходiв тарифного та нетарифного регулювання;

     - оперативними пiдроздiлами митницi, граф МД на вiдповiднiсть даним, що приведенi в документах, наданих для митного оформлення вiдповiдно до митного режиму. Для ВМД:

     - експорт - данi в А, В, 1, 2, 3, 5, 6, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 17, 17а, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 52, 54;

     - експорт (загальна ВМД) - данi граф А, 1, 2, 3, 5, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 17, 17а, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 31, 32, 33, 34, 35, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 44, 45, 46, 48, 54;

     - експорт (ВМД на комплектний об'єкт) - данi граф А, 1, 2, 3, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 17, 17а, 22, 23, 24, 28, 31, 32, 33, 37, 40, 41, 44, 45, 46, 53, 54;

     - експорт (ВМД при ордерних поставках) - данi граф А, В, 1, 2, 3, 5, 6, 8, 9, 12, 13, 14, 17, 17а, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 27, 28, 29, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37,38, 39, 40, 41, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 52, 54;

     - iмпорт - данi граф А, В, 1, 2, 3, 5, 6, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 15а, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 54;

     - iмпорт (попередня ВМД) - данi граф А, В, 1, 2, 3, 5, 6, 8, 9, 13, 14, 18, 19, 21, 22, 23, 25, 26, 27, 29, 31, 32, 33, 35, 38, 40, 41, 42, 44, 46, 47, 48, 49, 54

     - iмпорт (загальна ВМД) - данi граф А, 1, 2, 3, 5, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 15а, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 31, 32, 33, 34, 35, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 44, 45, 46, 48, 54;

     - iмпорт (ВМД на комплектний об'єкт) - данi граф А, 1, 2, 3, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 15а, 22, 23, 24, 28, 31, 32, 33, 37, 40, 41, 44, 45, 46, 54;

     - iмпорт (ВМД на гуманiтарну допомогу) - данi граф А, В, 1, 2, 3, 5, 6, 8, 12, 14, 15, 15а, 17, 17а, 18, 19, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 29, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 40, 41, 42, 44, 45, 46, 47, 54;

     - транзит - данi граф А, В, 1, 2, 3, 5, 6, 8, 9, 12, 13, 14, 15, 15а, 17, 17а, 18, 19, 21, 22, 23, 25, 26, 27, 28, 29, 31, 32, 33, 34, 35, 37, 38, 40, 41, 43, 44, 45, 46, 47, 49, 50, 51, 52, 53, 54;

     - тимчасове вивезення - данi граф А, В, 1, 2, 3, 5, 6, 8, 9, 12, 13, 14, 17, 17а, 18, 19, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 44, 45, 46, 47, 49, 50, 52, 54;

     - пiсля тимчасового вивезення - данi граф А, В, 1, 2, 3, 5, 6, 8, 9, 12, 13, 14, 15, 15а, 18, 19, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 40, 41, 44, 45, 46, 47, 49, 54;

     - тимчасове ввезення - данi граф А, В, 1, 2, 3, 5, 6, 8, 9, 12, 13, 14, 15, 15а, 18, 19, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 44, 45, 46, 47, 49, 52, 54;

     - пiсля тимчасового ввезення - данi граф А, В, 1, 2, 3, 5, 6, 8, 9, 12, 13, 14, 17, 17а, 18, 19, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 40, 41, 44, 45, 46, 47, 49, 50, 52, 54;

     - митний склад - данi граф А, В, 1, 2, 3, 5, 6, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 15а, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 29, 31, 32, 33, 34, 35,37, 38, 40, 41, 42, 44, 45, 46, 47, 49, 54;

     - на автотранспортний засiб (лiтак) - данi граф А, В, 1, 2, 3, 5, 6, 9, 12, 14, 22, 23, 25, 26, 28, 31, 32, 33, 34, 35, 37, 38, 40, 41, 44, 45, 46, 47, 52, 54.

     Додатково для авiацiйних пунктiв пропуску:

     - магазин безмитної торгiвлi - данi граф А, В, 1, 2, 3, 5, 6, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 15а, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 28, 29, 31, 32, 33, 34, 35, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 44, 45, 46, 47, 49, 54;

     - продаж у магазинi безмитної торгiвлi - данi граф А, В, 1, 2, 3, 5, 8, 9, 12, 13, 14, 22, 25, 28, 29, 31, 32, 33, 34, 37, 38, 40, 41, 45, 46, 47, 54;

     - граф iнших МД;

     - наявнiсть та вiдповiднiсть митного забезпечення дiючим технологiчним схемам щодо проведення митного оформлення (7, D, C ВМД) та вiдповiдних граф iнших МД.

4. Оформлення, затвердження та зберiгання результатiв такої перевiрки.

     4.1. За результатами роботи групи складається Акт про результати перевiрки правильностi оформлення вантажних митних декларацiй (далi - Акт) у трьох примiрниках за формою, що додається до цiєї Технологiї (додаток 1). Акт i належним чином завiренi копiї документiв, що пiдтверджують факти виявлення недолiкiв, подаються керiвником групи до 5 числа наступного мiсяця пiсля перевiрки (для планових та позапланових перевiрок - на 5 день по закiнченню перевiрки), на розгляд заступнику начальника митницi, вiдповiдальному за органiзацiю та результати дiяльностi групи. За результатами аналiзу даних, наведених в Актi, членами групи встановлюються причини виявлених недолiкiв та розробляється план заходiв щодо їх усунення, який пiдписується членами групи, заступником начальника митницi, вiдповiдальним за органiзацiю й результати дiяльностi групи, затверджується начальником митницi та являє собою невiд'ємну частину Акта.

     Розподiл примiрникiв Акта:

     - 1-ий примiрник Акта з оригiналами документiв, що пiдтверджують факти виявлення недолiкiв, разом iз планом заходiв, документами та iншими матерiалами, якi пiдтверджують виконання цих заходiв, облiковуються в загальному вiддiлi митницi й зберiгаються цим вiддiлом в окремiй справi;

     - 2-ий примiрник Акта з планом заходiв, документами та iншими матерiалами, якi пiдтверджують виконання цих заходiв, - надається заступнику начальника митницi, вiдповiдальному за органiзацiю та результати дiяльностi групи.

     - 3-iй примiрник Акта з планом заходiв, документами та iншими матерiалами, якi пiдтверджують виконання цих заходiв, - зберiгається в оперативному пiдроздiлi, в якому проводилась перевiрка;

     4.2. Начальники оперативних пiдроздiлiв митницi включають iнформацiю про стан роботи, яка проведена згiдно цiєї Технологiї, до звiтiв про результати роботи митницi за кожний мiсяць - до аналiтичної довiдки на виконання наказу Київської регiональної митницi вiд 23.11.2000р. N 1030 "Про надання аналiтичної iнформацiї для Голови Служби", за перше пiврiччя поточного року та за рiк окремо, якi подаються у вiддiл органiзацiї митного контролю митницi, вiдповiдно форми (додаток 2):

     - за мiсяць - до 5 числа наступного мiсяця;

     - за перше пiврiччя - до 5 липня;

     - за рiк - до 5 сiчня.

     4.3. Якiсть i ефективнiсть роботи оперативних пiдроздiлiв митницi з виконання вимог цiєї Технологiї враховуються при оцiнцi результатiв роботи керiвництва оперативних пiдроздiлiв та митницi в цiлому.

 

Додаток 1
до Технологiчної схеми, затвердженої наказом Київської регiональної митницi
вiд 10 червня 2002р. N 461

 

ЗАТВЕРДЖУЮ
Заступник начальника
Київської регiональної митницi
   
(пiдпис, дата) (iнiцiали, прiзвище)
АКТ
про результати перевiрки правильностi оформлення вантажних митних декларацiй
в   Київської регiональної митницi
(назва пiдроздiлу)

вiд "___" __________ 200 __ р. N______

Нами, групою в складi   ,
(посади, прiзвища, iм'я, по батьковi посадових
 
осiб митного органу; назва митного органу)
здiйснено перевiрку МД:   ,
(номери та дати оформлення МД) *
в тому числi поглиблену перевiрку МД:   ,
(номери та дати оформлення МД)
оформлених   ,
(назва пiдроздiлу; назва митного органу)

за перiод з "___"_________200 р. по "___"___________ 200 р.

У результатi перевiрки встановлено   ,
(вiдомостi про результати перевiрки; при виявленнi помилок в оформленiй МД - номер та дата оформлення МД, характер помилки, при потребi -
  .
з посиланням на номер графи МД)
Пiдписи **:    
(пiдпис) (посада, прiзвище, iм'я, по батьковi члена групи)
Ознайомлений***:     .
(пiдпис) (прiзвище, iм'я, по батьковi начальника митного пiдроздiлу, у якому здiйснювалася перевiрка МД)

     Примiтка:

     * Зазначаються вiдомостi про МД окремо по кожному митному режиму. Допускається зазначення вiдомостей про кiлькiсть перевiрених МД, оформлених протягом одного календарного дня, за схемою:

"МД вiд   з N   по N   ".
(дата оформлення) (номер) (номер)

     ** Кратнiсть заповнення реквiзиту Акта з позначкою (**) залежить вiд кiлькостi членiв групи (кiлькiсть членiв групи повинна бути не менше трьох чоловiк).

     *** Графа заповнюється лише за результатами перевiрки комплексними групами, коли керiвник групи не є начальником митного пiдроздiлу.

 

Додаток 2
до Технологiчної схеми, затвердженої наказом Київської регiональної митницi
вiд 10 червня 2002р. N 461

 

    На виконання наказу Київської регiональної митницi вiд 23.11.2000р. N 1030 "Про надання аналiтичної iнформацiї для Голови Служби"

повiдомляємо, що в   Київської регiональної митницi
(назва пiдроздiлу)
за     групою перевiрено МД в кiлькостi:
(перiод часу*) (вид групи**)
Вид МД Кiлькiсть оформлених МД Кiлькiсть перевiрених МД Кiлькiсть МД, поглиблено перевiрених
МД-1      
ВМД*      
МД-4      
МД-6      
МД-7      

Примiтка: * - за кожним митним режимом.

Суттєвi недолiки:  
Аналiз причин цих недолiкiв:  

Пропозицiї по внесенню змiн в доповнення до дiючих нормативноправових актiв Держмитслужби України, технологiй митницi i т.iн., якi впливають на появу недолiкiв:

 
Начальник оперативного пiдроздiлу  
(пiдпис, дата)

     Виконавець:
     N телефону:

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.