АДМIНIСТРАЦIЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Н А К А З

28.02.2004 N 202/163


Про затвердження Порядку спiльного огляду автомобiльних транспортних засобiв, якi використовуються для перевезення зовнiшньоекономiчних вантажiв

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
24 березня 2004 р. за N 360/8959


     У вiдповiдностi до положень постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 24.12.2003 N 1989 "Питання пропуску через державний кордон автомобiльних, водних, залiзничних та повiтряних транспортних засобiв перевiзникiв i товарiв, що перемiщуються ними" наказуємо:

     1. Затвердити Порядок спiльного огляду автомобiльних транспортних засобiв, якi використовуються для перевезення зовнiшньоекономiчних вантажiв (далi - Порядок, додається).

     2. Визнати такими, що втратили чиннiсть,:

     наказ Державної митної служби України вiд 13.04.2000 N 212 "Про затвердження Типової технологiї здiйснення митного контролю при перемiщеннi суб'єктами зовнiшньоекономiчної дiяльностi товарiв, транспортних засобiв та iнших предметiв через автомобiльний пункт пропуску через державний кордон України", зареєстрований в Мiнiстерствi юстицiї України 17.05.2000 за N 283/4504;

     наказ Державної митної служби України вiд 11.07.2002 N 365 "Про проведення експерименту з посилення контролю за вивезенням окремих видiв товарiв, що перемiщуються автомобiльним транспортом, у пунктах пропуску через державний кордон України", зареєстрований в Мiнiстерствi юстицiї України 17.07.2002 за N 591/6879.

     3. Управлiнню технологiй митного контролю Держмитслужби України спiльно з управлiнням прикордонного контролю та реєстрацiї Адмiнiстрацiї Держприкордонслужби України забезпечити подання цього наказу до Мiнiстерства юстицiї України на державну реєстрацiю.

     4. Прес-службам Адмiнiстрацiї Держприкордонслужби України та Держмитслужби України забезпечити висвiтлення в засобах масової iнформацiї питання застосування вищезазначеного Порядку.

     5. Начальникам органiв охорони державного кордону та начальникам митниць забезпечити до 15.04.2004 внесення змiн в технологiчнi схеми пропуску осiб, транспортних засобiв та товарiв у пунктах пропуску через державний кордон для автомобiльного сполучення, виходячи з вимог затвердженого Порядку.

     6. Контроль та вiдповiдальнiсть за виконання цього наказу покласти на першого заступника Голови Державної прикордонної служби - директора Департаменту охорони державного кордону України Шишолiна П.А. та першого заступника Голови Держмитслужби України Iванюка М.М., начальникiв регiональних управлiнь, начальникiв органiв охорони державного кордону, начальникiв регiональних митниць, начальникiв митниць.

Голова Державної прикордонної служби України М.Литвин
Голова Державної митної служби України М.Каленський

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Адмiнiстрацiї Державної прикордонної служби України, Державної митної служби України
28.02.2004 N 202/163
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
24 березня 2004 р. за N 360/8959

ПОРЯДОК
спiльного огляду автомобiльних транспортних засобiв, якi використовуються для перевезення зовнiшньоекономiчних вантажiв

     1. Цей Порядок застосовується пiд час прикордонного й митного контролю транспортних засобiв та товарiв, що перемiщуються у пунктах пропуску через державний кордон для автомобiльного сполучення (далi - пункти пропуску).

     2. Дiя цього Порядку не поширюється на транспортнi засоби, визначенi в пiдпунктi 1.1 Технологiї прикордонного та митного контролю у пунктах пропуску через державний кордон, затвердженої наказом Адмiнiстрацiї Державної прикордонної служби України i Державної митної служби України вiд 24.11.2003 N 297/793, зареєстрованим у Мiнiстерствi юстицiї України 09.12.2003 за N 1133/8454.

     3. Прикордонний i митний контроль транспортних засобiв i товарiв, якi ними перемiщуються, у пунктах пропуску, здiйснюється одночасно спiльною групою у складi посадових осiб органiв охорони державного кордону й митних органiв (далi - спiльна група).

     4. Пiд час здiйснення спiльного огляду основними завданнями представникiв спiльної групи є:

     4.1. Для посадових осiб органу охорони державного кордону:

     аналiз i оцiнка ризикiв транспортного й пасажирського потоку з метою визначення можливих об'єктiв ризику й застосування до них вiдповiдних форм i способiв прикордонного контролю;

     пошук i затримання осiб, причетних до спроб порушення законодавства про державний кордон України;

     виявлення зброї, наркотичних, вибухових, отруйних i небезпечних речовин;

     контроль за виконанням режимних правил пiд час здiйснення огляду транспортних засобiв;

     реєстрацiя осiб, транспортних засобiв, якi перетинають державний кордон, та видача контрольного талону на транспортний засiб;

     надання дозволу на пропуск осiб, транспортних засобiв i товарiв за межi пункту пропуску в разi позитивних висновкiв контрольних служб, що пiдтверджуються вiдповiдними вiдмiтками (печатки) на товаросупровiдних документах.

     4.2. Для посадових осiб митних органiв:

     опитування водiїв (експедиторiв) з метою виявлення предметiв, що перемiщуються ними й пiдлягають обов'язковому декларуванню або оподаткуванню;

     перевiрка у перевiзника повноти, наявностi та вiдповiдностi товаросупровiдних документiв товарам, що перемiщуються, i проставлення на товаросупровiдних документах вiдбитку штампа "Пiд митним контролем";

     огляд кабiни водiя i транспортного засобу з метою виявлення товарiв, заборонених для перемiщення через митний кордон України, або тих, що приховуються вiд митного контролю;

     визначення на пiдставi поданих товаросупровiдних документiв необхiдностi здiйснення iнших видiв державного контролю вiдповiдно до вимог постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 24.10.02 N 1569;

     справляння сум необхiдних податкiв та зборiв (обов'язкових платежiв), передбачених законодавством України, при перемiщеннi транспортних засобiв i товарiв через пункт пропуску на державному кордонi України;

     прийняття рiшення щодо заборони або дозволу перемiщення через митний кордон України транспортного засобу й товару пiсля проходження всiх iнших видiв державного контролю, якi здiйснюються в пунктах пропуску для автомобiльного сполучення i передбаченi законодавством України.

     5. Перед початком роботи кожної змiни проводиться нарада за участю старшого змiни прикордонних нарядiв, представникiв старших змiн митницi й iнших контрольних служб, на якiй у присутностi старших змiн прикордонних нарядiв, митницi, iнших контрольних служб попередньої змiни обговорюються службовi питання, а саме:

     пiдбиваються пiдсумки роботи попередньої змiни та розв'язуються проблемнi питання, що виникли в попереднiй змiнi при здiйсненнi контрольних операцiй службами, якi здiйснюють державнi види контролю в пунктах пропуску для автомобiльного сполучення;

     здiйснюється обмiн iнформацiєю щодо змiн у правилах перетинання державного кордону особами, транспортними засобами й товарами, якi надiйшли по лiнiї контрольних служб;

     визначаються можливi об'єкти контролю, що будуть пiдданi посиленому контролю пiд час роботи змiни;

     уточнюється механiзм взаємодiї мiж контрольними службами;

     доводяться вимоги щодо особливостей режимних заходiв у пунктi пропуску;

     визначається склад спiльних оглядових груп i режим їх роботи.

     Розподiл за дiлянками контролю особового складу митницi фiксується в окремому журналi розподiлу особового складу за дiлянками контролю на змiну.

     Пiсля наради старший змiни прикордонних нарядiв i старший змiни митницi обмiнюються iнформацiєю щодо транспортних засобiв, товарiв i фiзичних осiб, якi перебувають на контролi перетинання державного кордону (за винятком iнформацiї з обмеженим доступом).

     6. Старший змiни митницi перед початком змiни передає старшому змiни прикордонних нарядiв необхiдну кiлькiсть контрольних талонiв, якi використовуються для внутрiшнього контролю за перемiщенням транспортних засобiв у межах пункту пропуску. Контрольнi талони виготовляються Держмитслужбою як документи, що мають свою серiю i порядковий номер (додаток 1).

     Облiк кiлькостi контрольних талонiв, виданих прикордонним нарядам, здiйснює старший змiни митницi в окремому журналi (додаток 2).

     7. У залежностi вiд завантаженостi пункту пропуску й кiлькостi смуг для руху пiд час прибуття автомобiльного транспортного засобу на в'їзд до пункту пропуску прикордонний наряд "вартовий шлагбаума" видає водiю автомобiльного транспортного засобу, який здiйснює перемiщення зовнiшньоекономiчних вантажiв, контрольний талон, в якому проставляє вiдмiтку про час в'їзду в пункт пропуску, а також визначає водiю смугу руху для в'їзду в зону прикордонного та митного контролю.

     Контрольний талон є документом внутрiшнього контролю за перемiщенням транспортних засобiв територiєю пункту пропуску через державний кордон України та є однiєю з пiдстав для прийняття рiшення щодо остаточного пропуску транспортного засобу за межi пункту пропуску.

     8. Транспортний засiб зупиняється поблизу кабiни паспортного контролю на смузi руху, й водiй подає для перевiрки спiльнiй групi такi документи:

     паспортнi документи;

     техпаспорт i посвiдчення водiя;

     товаросупровiднi документи.

     Пасажири, якi прямують на транспортному засобi, подають паспортнi документи особисто.

     Посадова особа органу охорони державного кордону здiйснює перевiрку документiв, реєструє данi: особи водiя i пасажирiв, реєстрацiйнi данi транспортного засобу.

     Пiсля проведення реєстрацiї посадова особа органу охорони державного кордону пропонує водiю пройти до зони митного контролю й повертає йому паспортнi документи, техпаспорт i посвiдчення водiя.

     Товаросупровiднi документи спiльно вивчаються посадовими особами органу охорони державного кордону та митного органу для прийняття рiшення щодо виду огляду i передаються представнику митного органу.

     9. На пiдставi оцiнки аналiзу ризикiв посадовою особою органу охорони державного кордону або митного органу може бути iнiцiйоване проведення спiльного огляду транспортних засобiв або товарiв, про що робиться вiдмiтка в контрольному талонi.

     Аналiз i оцiнка ризикiв здiйснюється шляхом спiльного вивчення поданих товаросупровiдних i транспортних документiв, а також виходячи з маршруту й напрямку руху транспортних засобiв, їх конструктивних особливостей, країни походження i країни отримання вантажу, наявностi орiєнтувань правоохоронних органiв, Державної прикордонної служби України i Держмитслужби України тощо.

     Спiльний огляд транспортного засобу, що перемiщує товари пiд митним забезпеченням, здiйснюється за рiшенням старшого змiни митного органу або старшого змiни прикордонного наряду.

     10. Посадова особа митницi на смузi руху пiсля проведення попереднього митного контролю визначає подальший порядок проходження митного контролю та митного оформлення товарiв i транспортних засобiв вiдповiдно до вимог законодавства.

     11. У разi повернення в Україну або за її межi транспортного засобу будь-якою контрольною службою, яка здiйснює державнi види контролю в пунктах пропуску, на такий транспортний засiб iнiцiатором повернення видається органу охорони державного кордону документ iз визначенням причини повернення транспортного засобу. Зазначений документ пiдкрiплюється до контрольного талону на транспортний засiб i є пiдставою для погашення такого талону.

     Виїзд транспортного засобу за межi пункту пропуску здiйснюється в супроводi посадових осiб митницi та органу охорони державного кордону.

     12. Пiсля здiйснення всiх передбачених законодавством видiв контролю у пунктах пропуску посадова особа митницi до проставляння особистої номерної печатки на контрольному талонi спiльно з прикордонним нарядом "огляд транспортних засобiв" з урахуванням результатiв прикордонного й митного контролю приймає остаточне рiшення щодо виду спiльного огляду транспортного засобу та товарiв.

     За узгодженим рiшенням прикордонного наряду "огляд транспортного засобу" й посадової особи митних органiв визначається один з видiв спiльного огляду транспортного засобу:

     вiзуальний огляд транспортного засобу з метою перевiрки цiлiсностi митного забезпечення;

     огляд з вiдкриттям вантажного вiдсiку транспортного засобу без вивантаження товарiв;

     повне або часткове вивантаження товарiв з пiдрахунком їх кiлькостi та перевiркою вiдповiдностi товару заявленому з урахуванням положення пункту 9 цього Порядку;

     поглиблений огляд iз залученням спiльних спецiальних оглядових груп (далi - ССОГ) з представникiв органу охорони державного кордону, митного органу та iнших контрольних служб i, за необхiдностi, з розвантаженням товарiв, повним або частковим демонтажем вузлiв та агрегатiв транспортного засобу з урахуванням положення пункту 9 цього Порядку.

     Одночасний спiльний огляд транспортного засобу й товару здiйснюється у присутностi перевiзника, власника товару або уповноважених ними осiб.

     У разi прийняття рiшення щодо залучення до огляду ССОГ, iнiцiатором проведення такого огляду за узгодженням i пiд контролем прикордонного наряду й спiвробiтникiв митницi органiзовується перемiщення транспортного засобу до мiсця поглибленого огляду в межах територiї пункту пропуску.

     13. Поглиблений огляд товарiв та транспортного засобу проводиться ССОГ до моменту закiнчення митного оформлення (надання митним органом дозволу на виїзд за межi пункту пропуску) у межах зони прикордонно-митного контролю, а в разi виникнення потреби - у спецiально визначених примiщеннях, боксах поглибленого огляду та на майданчиках у межах територiї пункту пропуску.

     Спiльний огляд транспортного засобу та товарiв проводиться з урахуванням норм та вимог статтi 63 Митного кодексу України.

     14. За результатами будь-якого виду спiльного огляду, крiм вiзуального, та якщо товар перемiщується через державний кордон без митного забезпечення, митним органом складається акт митного огляду, затверджений наказом Держмитслужби України вiд 14.10.2002 N 561 "Про затвердження Порядку здiйснення митного контролю й митного оформлення товарiв та iнших предметiв iз застосуванням вантажної митної декларацiї", зареєстрований у Мiнiстерствi юстицiї України 07.11.2002 за N 877/7165, iз змiнами i доповненнями, внесеними наказом Держмитслужби України вiд 21.10.2003 N 715. У лiвому верхньому кутi акта зазначається iнiцiатор спiльного огляду.

     Акт митного огляду складається в трьох примiрниках:

     перший i другий примiрники акта залишаються в справах митних органiв та органiв охорони державного кордону для облiку, контролю i звiтностi;

     третiй примiрник видається перевiзнику (експедитору, власнику).

     Усi примiрники акта спiльного огляду пiдписуються всiма членами спiльної групи, а якщо iнiцiатором проведення спiльного огляду виступають iншi правоохороннi органи, то акт пiдписується також представниками таких органiв.

     15. Пiсля отримання дозволу вiд посадової особи митницi, що засвiдчується проставлянням на товаросупровiдних документах штампа "Пiд митним контролем" та в контрольному талонi - особистої номерної печатки, транспортний засiб направляється до виїзду з пункту пропуску i водiй подає прикордонному наряду "вартовий шлагбаума" контрольний талон транспортного засобу й товаросупровiднi документи з вiдповiдними вiдмiтками про проходження державних видiв контролю. При цьому посадовою особою органу охорони державного кордону в контрольному талонi проставляється час виїзду транспортного засобу за межi пункту пропуску.

     16. Дозвiл на виїзд за межi територiї пункту пропуску визначених у цьому Порядку транспортних засобiв прикордонний наряд "вартовий шлагбаума" надає за наявностi у водiя та пасажирiв:

     паспортних документiв з вiдмiтками Державної прикордонної служби про перетинання державного кордону;

     товаросупровiдних документiв з вiдмiтками на них про проходження контролю вiдповiдними службами, якi здiйснюють державнi види контролю в пунктах пропуску, штампа "Пiд митним контролем" i, в залежностi вiд режиму ввезення або вивезення товарiв, - митних документiв (витяг з електронної копiї попереднього повiдомлення, витяг з електронної копiї попередньої декларацiї, "ТР80ВН", вантажна митна декларацiя типу "ТР80", або "ЕК10", або "IМ40Г", унiфiкована митна квитанцiя форми "МД-1", провiзна вiдомостi форми "МД-5", декларацiя на ввезення/вивезення, транзит транспортного засобу iндивiдуального користування, вузла чи агрегату форми "МД-7", пасажирська митна декларацiя) з вiдмiтками особистої номерної печатки iнспектора митницi;

     контрольного талона з вiдмiтками про проходження паспортного та митного контролю.

     17. За вiдсутностi у водiя вiдповiдних вищезазначених документiв транспортний засiб та особи за межi пункту пропуску не пропускаються та у разi порушення з їх боку правил режиму у пунктi пропуску притягуються до вiдповiдальностi, встановленої законодавством, пiсля чого пiд наглядом прикордонного наряду повертаються у зону прикордонного та митного контролю та передаються старшому змiни митного органу для прийняття рiшення щодо подальшого митного контролю й оформлення або притягнення до вiдповiдальностi вiдповiдно до законодавства з питань митної справи.

     18. По закiнченнi змiни всi контрольнi талони, оформленi за змiну, збираються старшим змiни прикордонних нарядiв i пiсля спiльної звiрки з базами даних (облiками) органу охорони державного кордону щодо зареєстрованих осiб, транспортних засобiв передаються старшому змiни митницi. Старший змiни прикордонних нарядiв та старший змiни митницi спiльно пiдписують узагальнений звiт щодо пропущених через пункт пропуску за змiну транспортних засобiв (додаток 3). Звiт пiдписується у двох примiрниках i зберiгається в справах органу охорони державного кордону та справах митницi протягом 3 рокiв.

     19. У разi виявлення факту розбiжностi даних щодо оформлених транспортних засобiв старший змiни прикордонних нарядiв i старший змiни митницi вживають заходiв щодо встановлення причин такої розбiжностi й доповiдають старшим начальникам для прийняття рiшення щодо подальших дiй прикордонних нарядiв i змiни митницi. Факт розбiжностей даних фiксується в узагальненому звiтi з поясненням причини таких розбiжностей.

     20. Усi узагальненнi звiти протягом двох годин пiсля закiнчення змiни надсилаються митними органами засобами електронної пошти до iнформацiйно-аналiтичного митного управлiння Держмитслужби для формування вiдповiдної картотеки звiтiв про результати реєстрацiї транспортних засобiв, що перемiщувалися через пункти пропуску.

     21. У разi спроби виїзду за межi пункту пропуску без дозволу посадової особи органу охорони державного кордону вживаються заходи щодо припинення протиправних дiй, транспортний засiб затримується, особи притягуються до вiдповiдальностi, передбаченої законодавством. Якщо зупинити транспортний засiб не виявилось можливим, старший змiни прикордонних нарядiв органiзовує переслiдування транспортного засобу iз залученням до його зупинки прикордонних нарядiв вiд iнших пiдроздiлiв охорони кордону в прикордонному контрольованому районi. Затриманий транспортний засiб та особи, якi на ньому прямували, повертається у пункт пропуску.

     22. У разi виїзду транспортного засобу на територiю сумiжної країни без вiдповiдного дозволу старший змiни прикордонних нарядiв негайно iнформує про це контрольнi служби сумiжної країни та доповiдає старшому начальнику.

     23. Якщо є пiдстави вважати, що товари i транспортнi засоби перемiщуються через митний кордон України з порушенням законодавства з питань митної справи, начальником митницi або його заступником у вiдповiдностi до статтi 55 Митного кодексу України може бути прийнято рiшення щодо переогляду транспортних засобiв.

     Iнiцiаторами переогляду можуть бути старший змiни митницi, старший змiни прикордонних нарядiв або iнший правоохоронний орган.

     Iнiцiатор для проведення переогляду направляє письмову iнформацiю до начальника митницi за формою, що додається (додаток 4).

     24. Начальник митницi або його заступник пiсля отримання iнформацiї протягом однiєї години приймає рiшення щодо спiльного переогляду транспортного засобу та товарiв. У разi позитивного рiшення, яке оформлюється вiдповiдною резолюцiєю на письмовiй iнформацiї, спiльний переогляд здiйснюється за участю спiвробiтникiв митницi з урахуванням норм та вимог статтi 63 Митного кодексу України.

     За результатами переогляду складається акт за формою, яка додається (додаток 5).

Заступник директора Департаменту охорони державного кордону - начальник управлiння прикордонного контролю та реєстрацiї В.Г.Антонюк
В.о. директора Департаменту органiзацiї митного контролю С.М.Сьомка

 

Додаток 1
до пункту 6 Порядку спiльного огляду автомобiльних транспортних засобiв, якi використовуються для перевезення зовнiшньоекономiчних вантажiв

     Зразок

Контрольний талон

Серiя ХХХ номер ХХХХХХ

Кiлькiсть осiб, що прямують у т/з  
 
Марка i тип автомашини  
Номерний знак автомашини/причепа (напiвпричепа)  
Характер вантажу  
Режим перемiщення  
Дата, час в'їзду в пункт пропуску  
Дата, час виїзду з пункту пропуску  

Вид огляду:
˜ вiзуальний огляд транспортного засобу
˜ огляд з вiдкриттям вантажного вiдсiку транспортного засобу без вивантаження товарiв
˜ повне або часткове вивантаження товарiв з пiдрахунком їх кiлькостi та перевiркою вiдповiдностi товару заявленому
˜ поглиблений огляд iз залученням спiльних спецiальних оглядових груп

Вiдмiтка пiдроздiлу
прикордонної служби
Вiдмiтка митного органу
(печатка, пiдпис) (печатка, пiдпис)

 

Додаток 2
до пункту 6 Порядку спiльного огляду автомобiльних транспортних засобiв, якi використовуються для перевезення зовнiшньоекономiчних вантажiв

     Зразок

Журнал
контролю та облiку контрольних талонiв, виданих представникам органiв охорони державного кордону

N з/п Дата видачi Кiлькiсть контрольних талонiв Серiя та номер Серiя та номер П. I. Б. особи, що видала (пiдпис) П. I. Б. особи, що прийняла (пiдпис) Примiтки
от до
1 2 3 4 5 6 7 8
               

 

Додаток 3
до пункту 18 Порядку спiльного огляду автомобiльних транспортних засобiв, якi використовуються для перевезення зовнiшньоекономiчних вантажiв

     Зразок

Звiт
про результати реєстрацiї транспортних засобiв

     За станом на 08.00 (20.00) ___ ____________ 200_ р. зареєстровано:

N П/П Вид транспортного засобу В'їзд Виїзд Перебувають на оформленнi в зонi митного контролю
Iмпорт Транзит Експорт Транзит На в'їзд На виїзд
1 Вантажний
(реєстрацiйнi номери транспортного засобу та причепiв)
           
2 Вантажо-
пасажирський
(реєстрацiйнi номери транспортного засобу та причепiв)
           
3 Легковий, у разi перевезення товарiв (реєстрацiйнi номери транспортного засобу та причепiв)            

 

Старший змiни прикордонних нарядiв
Звання, пiдпис, iнiцiали, прiзвище
Старший змiни митницi
Звання, пiдпис, iнiцiали, прiзвище

____________
     * У разi можливостi виконати вибiрку номерiв транспортних засобiв з використанням КАПК "Гарт-1/П" в графах робиться запис щодо кiлькостi транспортних засобiв, зареєстрованих за змiну. У цьому разi до звiту додається роздрук номерного облiку транспортних засобiв, який засвiдчується пiдписами старшого змiни прикордонного наряду та старшого змiни митницi.

 

Додаток 4
до пункту 23 Порядку спiльного огляду автомобiльних транспортних засобiв, якi використовуються для перевезення зовнiшньоекономiчних вантажiв

     Зразок

Начальнику   митницi
(назва митного органу, прiзвище, iм'я та по батьковi начальника митницi або його заступника)

"___" ____________ 200 р.
Прошу прийняти рiшення щодо переогляду автомобiля марки __________, реєстрацiйний номер ___________, митне забезпечення ________________.

Пiдстава переогляду:
 
 
 
 
 
 
Iнiцiатор переогляду
Посада, звання, пiдпис, iнiцiали, прiзвище.

____________
     * У графi пiдстави переогляду зазначаються ознаки протиправного перемiщення через державний кордон транспортного засобу або вантажу. У разi наявностi iнформацiї вiд iнших правоохоронних органiв про можливi порушення записуються назва органу, вiд якого надiйшло повiдомлення, вихiдний номер та дата.

 

Додаток 5
до пункту 24 Порядку спiльного огляду автомобiльних транспортних засобiв, якi використовуються для перевезення зовнiшньоекономiчних вантажiв

     Зразок

ЗАТВЕРДЖУЮ
Начальник   митницi
 
звання, пiдпис, прiзвище, iнiцiали
"___" ____________ 20__ р.

АКТ
ПРО ПЕРЕОГЛЯД ОФОРМЛЕНИХ МИТНИМИ ОРГАНАМИ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБIВ, ТОВАРIВ ТА IНШИХ ПРЕДМЕТIВ, РЕЧЕЙ ФIЗИЧНИХ ОСIБ

"___" ____________ 20__ року

Нарядом митної варти в складi:
старшого наряду  
iнспекторiв:
1.  
2.  
3.  
4.  
у присутностi представникiв   :
(назва правоохоронного органу, за iнiцiативою якого здiйснено переогляд)
1.  
2.  
3.  
4.  

проведено переогляд оформленого митними органами транспортного засобу, товарiв та iнших предметiв, речей фiзичних осiб (необхiдне пiдкреслити), що перебувають пiд митним контролем

Вiдправник  
 
Одержувач  
 
Перевiзник  
 
Транспортний засiб: тип   д. н.  
 
Митниця вiдправлення  
(найменування, дата вiдправлення, митний режим)
 
Митниця призначення  
 
супровiднi документи  
 
 
 
 
Найменування вантажу  
 
 
Час та мiсце проведення переогляду  
 
 
Причини проведення переогляду  
 
Кiлькiсть вiдкритих мiсць та їх характеристика  
 
 
РЕЗУЛЬТАТИ ПЕРЕОГЛЯДУ
 
 
 
 
 
 
Вантажнi мiсця знов упаковано в нашiй присутностi:
Старший наряду  
(митниця, посада, пiдпис, iнiцiали, прiзвище)
Присутнi: 1.  
(пiдпис, iнiцiали, прiзвище)
2.  
(пiдпис, iнiцiали, прiзвище)
3.  
(пiдпис, iнiцiали, прiзвище)
4.  
(пiдпис, iнiцiали, прiзвище)
Представник перевiзника  
(пiдпис, iнiцiали, прiзвище)
Первинне митне забезпечення  
(номери пломбiру, особистої номерної печатки)
Накладено нове митне забезпечення  
(номери пломбiру, штампа "Переогляд")
Старший наряду  
(митниця, посада, пiдпис, iнiцiали, прiзвище)
Уповноважена особа власника вантажу  
(пiдпис, iнiцiали, прiзвище)
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.