МIНIСТЕРСТВО ЕКОНОМIКИ ТА З ПИТАНЬ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ IНТЕГРАЦIЇ УКРАЇНИ

Н А К А З

06.04.2004 N 126


Про внесення змiн до Положення про порядок застосування до суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi України та iноземних суб'єктiв господарської дiяльностi спецiальних санкцiй, передбачених статтею 37 Закону України "Про зовнiшньоекономiчну дiяльнiсть"

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
16 квiтня 2004 р. за N 488/9087


     Вiдповiдно до Закону України "Про внесення змiн до деяких законiв України з питань захисту економiчної конкуренцiї" наказую:

     1. Пункти 1.1 i 4.1 Положення про порядок застосування до суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi України та iноземних суб'єктiв господарської дiяльностi спецiальних санкцiй, передбачених статтею 37 Закону України "Про зовнiшньоекономiчну дiяльнiсть", затвердженого наказом Мiнiстерства економiки України вiд 17.04.2000 N 52 та зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 05.05.2000 за N 260/4481, пiсля слiв "правоохоронних органiв" доповнити словами "органiв Антимонопольного комiтету України".

     2. Управлiнню контролю за зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю разом з управлiнням правового забезпечення зовнiшньоекономiчної полiтики подати цей наказ на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України в установлений законодавством термiн та забезпечити його подальше супроводження.

     3. Управлiнню контролю за зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю пiсля державної реєстрацiї цього наказу довести його до вiдома Антимонопольного комiтету України, Мiнiстерства економiки Автономної Республiки Крим, вiдповiдних пiдроздiлiв обласних, Київської та Севастопольської мiських державних адмiнiстрацiй.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра Бiлокурова Д.Е.

Мiнiстр економiки та з питань європейської iнтеграцiї України М.Деркач
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.