КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 12 травня 2004 р. N 602


Про внесення змiн до деяких постанов Кабiнету Мiнiстрiв України

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до постанов Кабiнету Мiнiстрiв України змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України В. ЯНУКОВИЧ

Iнд. 31

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 12 травня 2004 р. N 602

ЗМIНИ,
що вносяться до постанов Кабiнету Мiнiстрiв України

     1. У Порядку видачi сертифiкатiв на ввезення в Україну та вивезення з України наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, затвердженому постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 3 лютого 1997 р. N 146 (Офiцiйний вiсник України, 1997 р., число 6, с. 78; 2001 р., N 13, ст. 556):

     1) у текстi Порядку слова "Комiтет з контролю за наркотиками при МОЗ" в усiх вiдмiнках замiнити словами "Комiтет з контролю за наркотиками" у вiдповiдному вiдмiнку, а слова "Бюро реєстрацiї лiкарських засобiв МОЗ" i "свiдоцтво Бюро реєстрацiї лiкарських засобiв МОЗ про реєстрацiю лiкарських засобiв" вiдповiдно словами "МОЗ" i "реєстрацiйнi посвiдчення на лiкарськi засоби";

     2) у додатках 1 i 2 до Порядку слова "Committee on Narcotic Drugs Control at the Ministry of Health of Ukraine" замiнити словами "Committee on Narcotic Drugs Control";

     3) пункт 3 доповнити абзацом такого змiсту:

     "Сертифiкати на здiйснення iмпортно-експортних операцiй у сферi обiгу наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв надаються суб'єктам господарювання Комiтетом на пiдставi позитивного експертного висновку, виданого уповноваженою на те Комiтетом установою";

     4) пункт 6 викласти у такiй редакцiї:

     "6. За оформлення i видачу сертифiката та здiйснення контролю за обiгом наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв, на експорт або iмпорт яких видано вiдповiдний сертифiкат, крiм експорту сiрчаної та соляної кислоти, справляється плата у розмiрi одного вiдсотка вартостi контракту на iмпортнi операцiї i двох вiдсоткiв вартостi контракту на експортнi операцiї. За оформлення i видачу сертифiката на експорт сiрчаної та соляної кислоти i здiйснення контролю за їх обiгом з пiдприємств - виробникiв цих кислот справляється плата у розмiрi 0,2 вiдсотка вартостi вiдповiдного контракту.

     Кошти, отриманi Комiтетом за видачу сертифiкатiв, спрямовуються до спецiального фонду Державного бюджету України i використовуються для здiйснення контролю за обiгом наркотичних засобiв, психотропних речовин та прекурсорiв".

     2. В абзацi другому пункту 3 Порядку провадження дiяльностi, пов'язаної з обiгом наркотичних засобiв, психотропних речовин i прекурсорiв у лiкувально-профiлактичних закладах та установах, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 7 лютого 2001 р. N 106 (Офiцiйний вiсник України, 2001 р., N 6, ст. 226; 2003 р., N 31, ст. 1605), слова "Комiтетом з контролю за наркотиками при МОЗ" замiнити словами "Комiтетом з контролю за наркотиками".

     3. В абзацi другому пункту 4 Порядку здiйснення контролю за обiгом наркотичних (психотропних) лiкарських засобiв, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 18 сiчня 2003 р. N 58 (Офiцiйний вiсник України, 2003 р., N 4, ст. 118; N 31, ст. 1605), та додатках 7, 25 i 29 до нього слова "Комiтет з контролю за наркотиками при МОЗ" в усiх вiдмiнках замiнити словами "Комiтет з контролю за наркотиками" у вiдповiдному вiдмiнку.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.