ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

01.06.2004 р. N 25/2-9-17/6936-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць, митниць


Про оформлення ВМД на товари, що ввозились в Україну за перiодичною митною декларацiєю

     До Держмитслужби надходять запити щодо можливостi подання однiєї вантажної митної декларацiї на товари, ввезення яких на митну територiю України здiйснювалось iз застосуванням перiодичною митної декларацiї.

     Вiдповiдно до пункту 4 Порядку та умов подання перiодичної митної декларацiї, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 25 грудня 2002 р. N 1985, у 30-денний термiн пiсля оформлення перiодичної митної декларацiї особа зобов'язана подати митну декларацiю, заповнену в установленому порядку.

     Згiдно з пунктом 12 Положення про вантажну митну декларацiю, затвердженим постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 09.06.97 N 574, у випадках, що визначаються Державною митною службою, можуть складатися одна ВМД на кiлька партiй товарiв або кiлька ВМД на одну партiю товарiв.

     Враховуючи вищевикладене, Держмитслужба вважає за можливе, по закiнченню строку зобов'язання, зазначеного у дозволi на подання перiодичної декларацiї, подавати одну вантажну митну декларацiю, оформлену у звичайному порядку на партiї товарiв, перемiщених через митний кордон України за вказаний перiод за перiодичною декларацiєю.

Перший заступник Голови Служби М.Iванюк
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.