ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

05.01.05 N 4


Про внесення змiн до Тимчасового Порядку здiйснення контролю за доставкою у митницi призначення товарiв, що ввозяться на митну територiю України автомобiльним транспортом iз застосування процедури МДП

     На виконання Указу Президента України вiд 24.10.03 N 1209/2003 "Про заходи щодо пiдвищення ефективностi дiяльностi митної служби України" та з метою посилення контролю за перемiщенням товарiв митною територiєю України наказую:

     1. Абзаци сiмнадцятi пунктiв 2.2 i 3.1 Тимчасового Порядку здiйснення контролю за доставкою у митницi призначення товарiв, що ввозяться на митну територiю України автомобiльним транспортом iз застосування процедури МДП, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 30.04.04 N 310 (зi змiнами та доповненнями) (далi - Тимчасовий порядок), доповнити пiсля слiв "загальна назва товарiв" словами "чотиризначний код товару згiдно з УКТЗЕД".

     2. Пункти 2.2 i 3.1 Тимчасового порядку доповнити абзацами такого змiсту:

     "Якщо в складi однiєї партiї товарiв перемiщуються рiзнорiднi товари, то iнформацiя про них визначається за наявними товаротранспортними та iншими товаросупровiдними документами (CMR, рахунком-фактурою тощо), при цьому товари групуються на рiвнi чотиризначного коду згiдно з УКТЗЕД. Iнформацiя про товари кожної групи вноситься до електронної копiї ПВТП окремо".

     3. Начальникам митних органiв довести цей наказ до вiдома особового складу та проiнформувати про вимоги наказу суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi шляхом висвiтлення його на наочних стендах у мiсцях розташування вiдповiдних пiдроздiлiв митних органiв i в пунктах пропуску через державний кордон України.

     4. Управлiнню iнформацiйного забезпечення та митної статистики (Нiколайчук О.О.) забезпечити допрацювання вiдповiдного програмного забезпечення.

     5. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Голови Служби Iванюка М.М.

Голова Служби М.М.Каленський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.