Документ скасований: Постанова КМУ № 609 від 05.08.2015

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 16 червня 2005 р. N 482

Про внесення змiн до деяких постанов Кабiнету Мiнiстрiв України

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Внести до постанов Кабiнету Мiнiстрiв України змiни, що додаються.

     2. Мiнiстерству промислової полiтики разом з Державним комiтетом з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва внести у мiсячний строк на розгляд Кабiнету Мiнiстрiв України лiцензiйнi умови провадження господарської дiяльностi у сферi розроблення, виготовлення, реалiзацiї, ремонту, модернiзацiї та утилiзацiї озброєння, вiйськової технiки, вiйськової зброї i боєприпасiв до неї.

     3. Ця постанова набирає чинностi одночасно iз Законом України "Про внесення змiн до деяких законiв України (щодо розроблення, виготовлення, реалiзацiї, ремонту, модернiзацiї та утилiзацiї озброєння, вiйськової технiки, вiйськової зброї i боєприпасiв до неї)".

Прем'єр-мiнiстр України Ю. ТИМОШЕНКО

Iнд. 29

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 16 червня 2005 р. N 482

ЗМIНИ,
що вносяться до постанов Кабiнету Мiнiстрiв України

     1. У графi "Вид господарської дiяльностi" перелiку органiв лiцензування, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 14 листопада 2000 р. N 1698 (Офiцiйний вiсник України, 2000 р., N 46, ст. 2001; 2004 р., N 46, ст. 3046; 2005 р., N 18, ст. 950):

     1) абзац перший пункту 2 викласти у такiй редакцiї:

"виробництво та ремонт вогнепальної зброї невiйськового призначення i боєприпасiв до неї, холодної зброї, пневматичної зброї калiбру понад 4,5 мiлiметра i швидкiстю польоту кулi понад 100 метрiв на секунду, торгiвля вогнепальною зброєю невiйськового призначення та боєприпасами до неї, холодною зброєю, пневматичною зброєю калiбру понад 4,5 мiлiметра i швидкiстю польоту кулi понад 100 метрiв на секунду";

     2) пункт 14 доповнити абзацом такого змiсту:

"розроблення, виготовлення, реалiзацiя, ремонт, модернiзацiя та утилiзацiя озброєння, вiйськової технiки, вiйськової зброї i боєприпасiв до неї".

     2. У перелiку документiв, якi додаються до заяви про видачу лiцензiї для окремого виду господарської дiяльностi, затвердженому постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 4 липня 2001 р. N 756 (Офiцiйний вiсник України, 2001 р., N 27, ст. 1212; 2005 р., N 20, ст. 1063):

     1) пункт 2 графи "Вид господарської дiяльностi" викласти у такiй редакцiї:

"2. Виробництво та ремонт вогнепальної зброї невiйськового призначення i боєприпасiв до неї, холодної зброї, пневматичної зброї калiбру понад 4,5 мiлiметра i швидкiстю польоту кулi понад 100 метрiв на секунду, торгiвля вогнепальною зброєю невiйськового призначення та боєприпасами до неї, холодною зброєю, пневматичною зброєю калiбру понад 4,5 мiлiметра i швидкiстю польоту кулi понад 100 метрiв на секунду";

     2) доповнити перелiк пунктом 68 такого змiсту:

"68. Розроблення, виготовлення, реалiзацiя, ремонт, модернiзацiя та утилiзацiя озброєння, вiйськової технiки, вiйськової зброї i боєприпасiв до неї засвiдчена в установленому порядку копiя довiдки про внесення до єдиного державного реєстру пiдприємств та органiзацiй України
засвiдчена в установленому порядку копiя свiдоцтва про державну реєстрацiю
засвiдчена в установленому порядку копiя документа, що пiдтверджує право власностi суб'єкта господарської дiяльностi або оренди ним примiщення, де буде провадитися вiдповiдний вид господарської дiяльностi
засвiдчена в установленому порядку копiя дозволу на провадження вiдповiдного виду господарської дiяльностi, пов'язаної з державною таємницею (у разi використання iнформацiї, яка належить до державної таємницi)
засвiдчена в установленому порядку копiя вiдповiдного дозволу (висновку) на початок (продовження) виконання робiт пiдвищеної небезпеки та на експлуатацiю об'єктiв, машин, механiзмiв, устатковання пiдвищеної небезпеки, а також про проходження працiвниками, якi залучаються до виконання робiт з пiдвищеною небезпекою, вiдповiдного навчання".
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.