Документ скасований: Постанова НБУ № 422 від 23.10.2013

ПРАВЛIННЯ НАЦIОНАЛЬНОГО БАНКУ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

вiд 14 червня 2005 року N 211


Про затвердження Змiн до деяких нормативно-правових актiв Нацiонального банку України

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
1 липня 2005 р. за N 704/10984


     Вiдповiдно до статей 7, 33 Закону України "Про Нацiональний банк України" та з метою вдосконалення органiзацiї касової роботи в банках України Правлiння Нацiонального банку України постановляє:

     1. Затвердити:

     1.1. Змiни до Iнструкцiї про касовi операцiї в банках України, затвердженої постановою Правлiння Нацiонального банку України вiд 14.08.2003 N 337 i зареєстрованої в Мiнiстерствi юстицiї України 05.09.2003 за N 768/8089 (iз змiнами), що додаються.

     1.2. Змiни до Правил визначення платiжностi та обмiну банкнот i монет Нацiонального банку України, затверджених постановою Правлiння Нацiонального банку України вiд 17.11.2004 N 547 i зареєстрованих у Мiнiстерствi юстицiї України 06.12.2004 за N 1549/10148, що додаються.

     1.3. Змiни до Iнструкцiї про органiзацiю виготовлення, випуску в обiг i реалiзацiї пам'ятних монет України та сувенiрної продукцiї, затвердженої постановою Правлiння Нацiонального банку України вiд 14.01.2005 N 8 i зареєстрованої в Мiнiстерствi юстицiї України 01.02.2005 за N 124/10404, що додаються.

     2. Визнати такою, що втратила чиннiсть, постанову Правлiння Нацiонального банку України вiд 07.07.94 N 129 "Про затвердження Iнструкцiї по органiзацiї емiсiйно-касової роботи в установах банкiв України".

     3. Департаменту готiвково-грошового обiгу (Н. В. Дорофєєва) пiсля державної реєстрацiї в Мiнiстерствi юстицiї України довести змiст цiєї постанови до вiдома територiальних управлiнь Нацiонального банку України та банкiв України для використання в роботi.

     4. Контроль за виконанням цiєї постанови покласти на виконавчого директора з питань готiвково-грошового обiгу О. М. Толстого та директора Департаменту готiвково-грошового обiгу Н. В. Дорофєєву.

     5. Постанова набирає чинностi через 10 днiв пiсля державної реєстрацiї в Мiнiстерствi юстицiї України.

Голова В. С. Стельмах

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Правлiння Нацiонального банку України
вiд 14 червня 2005 р. N 211
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
1 липня 2005 р. за N 704/10984

Змiни до Iнструкцiї про касовi операцiї в банках України

     1. У роздiлi I:

     1.1. У пунктi 2:

     у визначеннi термiну "вiдповiдальнi особи сховища цiнностей" слова "в операцiйнiй касi" замiнити словами "операцiйної каси";

     визначення термiну "касовi документи" викласти в такiй редакцiї:

     "касовi документи - документи, за допомогою яких оформляються операцiї з готiвкою та банкiвськими металами";

     пункт доповнити термiнами такого змiсту:

     "обiговi монети - монети нацiональної валюти номiналом 1 грн., що виконують функцiю законного платiжного засобу";

     "розмiннi монети - монети нацiональної валюти номiналом 1 коп., 2 коп., 5 коп., 10 коп., 25 коп. та 50 коп., якi виконують функцiї розмiну банкнот i обiгових монет та законного платiжного засобу".

     1.2. Перше речення абзацу третього пункту 4 викласти в такiй редакцiї:

     "Банки мають забезпечувати контроль за платiжнiстю i справжнiстю банкнот (монет) пiд час приймання та оброблення готiвки з використанням вiдповiдного обладнання (приладiв)".

     1.3. У пунктi 8:

     пункт пiсля абзацу другого доповнити новим абзацом такого змiсту:

     "обов'язкове приймання готiвки на вимогу клiєнта".

     У зв'язку з цим абзаци третiй - тринадцятий уважати вiдповiдно абзацами четвертим - чотирнадцятим;

     абзац шостий доповнити словами такого змiсту: "а також обмiн монет на банкноти, банкнот на монети, банкнот (монет) одного номiналу на банкноти (монети) iншого номiналу".

     1.4. Пункт 10 пiсля слiв "зберiгатися у" доповнити словом "власних".

     1.5. Абзац другий пункту 11 викласти в такiй редакцiї:

     "Банк призначає вiдповiдальними особами сховища цiнностей, на яких покладаються обов'язки щодо зберiгання готiвки операцiйної каси та iнших цiнностей у сховищi цiнностей банку або фiлiї, посадових осiб, стаж роботи яких у банкiвськiй системi становить не менше нiж 1 рiк, а у вiддiленнях банку - не менше нiж 6 мiсяцiв".

     2. У роздiлi II:

     2.1. У главi 1:

     у пунктi 7 слова "власними силами" замiнити словами "через уповноважених осiб банку";

     пункт 10 викласти в такiй редакцiї:

     "10. Нацiональний банк розглядає факт недостачi банкнот (монет), виявлений банком в упаковцi територiального управлiння, Центрального сховища або Банкнотно-монетного двору, яка доставлена службою iнкасацiї територiального управлiння або iнкасаторами банку, на пiдставi вiдповiдно складеного та затвердженого керiвником банку акта про розбiжностi (додаток 2). Територiальнi управлiння, Центральне сховище, Банкнотно-монетний двiр у разi пiдтвердження цього факту вiдшкодовують суми недостач банкнот (монет), а також суми недостач монет в упаковцi iноземного виробника.

     До першого примiрника акта про розбiжностi, який надсилається до Нацiонального банку, банк додає для банкнот бандеролi вiд усiх корiнцiв та упаковку пачки, розрiзанi iз збереженням їх первинних розмiрiв, для монет - обв'язку з пломбою, полiетиленову упаковку та ярлик (етикетку) вiд упаковки з монетами.

     Нацiональний банк не приймає вiд банкiв претензiї щодо недостачi банкнот (монет), якщо вповноважена особа банку не перерахувала готiвку, не вiдходячи вiд видаткової каси територiального управлiння, або у вiдведеному для цього примiщеннi пiд наглядом призначеного працiвника.

     Банк перераховує суму надлишку, виявлену в упаковцi територiального управлiння, Центрального сховища, Банкнотно-монетного двору, на пiдставi акта про розбiжностi";

     у пунктi 11:

     абзац другий викласти в такiй редакцiї:

     "Територiальне управлiння на пiдставi звiту про розбiжностi, сформованого за допомогою автоматизованої системи оброблення банкнот (BPS-200 або BPS-1000, або BPS-3000), складає акт про розбiжностi, перший примiрник якого надсилає до банку. До першого примiрника акта про розбiжностi, який складений на пiдставi звiту про розбiжностi автоматизованої системи BPS-200 або BPS-1000, додаються накладка, бандероль з корiнця та упаковка пачки. До першого примiрника акта про розбiжностi, який складений на пiдставi звiту про розбiжностi автоматизованої системи BPS-3000, додається бандероль з корiнця, у якому виявлено розбiжностi";

     пункт пiсля абзацу другого доповнити новим абзацом такого змiсту:

     "Банк самостiйно визначає джерела вiдшкодування сум недостач".

     У зв'язку з цим абзац третiй уважати абзацом четвертим.

     Абзац перший пункту 13 викласти в такiй редакцiї:

     "Банк здає готiвку (у тому числi не придатну до обiгу), яку доставляють його уповноваженi особи, через прибуткову касу територiального управлiння, а iнкасатори банку - примiщення для приймання-передавання готiвки. Банкноти, якi доставляють до територiального управлiння уповноваженi особи банку, iнкасатори банку або Нацiонального банку, банки здають повними пачками, а банкноти номiналами 50, 100 та 200 грн. i неповними пачками (по однiй за кожним номiналом i розмiром) без поаркушного перерахування. Значно зношенi та з дефектом виробника банкноти банк здає як повними, так i неповними пачками (по однiй за кожним номiналом i розмiром) та через прибуткову касу неповними корiнцями з поаркушним перерахуванням".

     2.2. Главу 2 доповнити пунктом такого змiсту:

     "7. Банки повертають пошкодженi зразки банкнот до територiальних управлiнь, а територiальнi управлiння вiдправляють їх до Центрального сховища на утилiзацiю".

     2.3. У главi 3:

     пункт 3 викласти в такiй редакцiї:

     "3. Банк видає готiвку вповноваженiй особi банку-отримувача з видаткової каси за прибутково-видатковим касовим ордером та довiренiстю (за потреби - за описом цiнностей). У разi вiдправлення готiвки через службу перевезення валютних цiнностей та iнкасацiї порядок видачi готiвки i її документальне оформлення визначено нормативно-правовими актами Нацiонального банку з органiзацiї перевезення валютних цiнностей";

     у першому реченнi пункту 5 слова "у день її передавання" замiнити словами "не пiзнiше наступного робочого дня".

     2.4. У главi 4:

     пункт 1 викласти в такiй редакцiї:

     "1. Територiальнi управлiння приймають вiд банкiв готiвку нацiональної валюти за умови дотримання таких вимог:

     банкноти (монети) мають бути розсортованi за номiналами, кожен номiнал - на придатнi до обiгу, зношенi, значно зношенi та з дефектами виробника, а банкноти також вiдповiдно до їх розмiрiв;

     розсортованi за номiналами i розмiрами банкноти формуються лицьовим боком догори в одному напрямку та пакуються окремо;

     надiрванi та розiрванi (розрiзанi) на двi частини банкноти мають бути склеєнi прозорими клейкою полiмерною або за допомогою клею паперовою стрiчкою завширшки не бiльше нiж 10 мм у такий спосiб, щоб це не призводило до склеювання сусiднiх банкнот у корiнцi. Склеювати розiрванi на двi частини банкноти потрiбно впритул без накладання однiєї частини на iншу;

     банкноти, що розiрванi (розрiзанi) бiльше нiж на двi частини, площа кожної з яких менше нiж 55 % початкової площi банкноти, не склеюються, вкладаються до окремого конверта та в установленому порядку передаються на дослiдження до територiального управлiння як сумнiвнi.

     Банкноти, що не викликають сумнiву щодо їх справжностi, але пошкодженi, розiрванi (розрiзанi) та склеєнi в установлений вище спосiб, у тому числi банкноти з утраченими частинами (якщо залишилося не менше нiж 55 % початкової площi банкноти), вiдсортовують до значно зношених банкнот i пакують окремо.

     Банки пакують окремо прийнятi вiд правоохоронних органiв банкноти, обробленi спецiальними хiмiчними реактивами пiд час проведення слiдчо-оперативних заходiв (для уникнення забруднення перерахування таких банкнот доцiльно здiйснювати в захисних латексних рукавичках або за допомогою пiнцета).

     До значно зношених вiдсортовують банкноти, якi склеєнi з порушенням установлених вимог, що перешкоджає їх обробленню на автоматизованих системах оброблення банкнот.

     Банкноти, пошкодженi вогнем, водою, хiмiкатами тощо, площа яких пiд час приймання та оброблення може стати меншою, нiж 55 % їх початкової площi, територiальнi управлiння Нацiонального банку приймають вiдповiдно до вимог Правил визначення платiжностi та обмiну банкнот i монет Нацiонального банку України, затверджених постановою Правлiння Нацiонального банку України вiд 17.11.2004 N 547, зареєстрованих у Мiнiстерствi юстицiї України 06.12.2004 за N 1549/10148";

     у пунктi 4:

     абзац четвертий виключити.

     У зв'язку з цим абзаци п'ятий - восьмий уважати вiдповiдно абзацами четвертим - сьомим;

     абзац шостий викласти в такiй редакцiї:

     "дата формування (ДД/ММ або МММ /мiсяць цифрами або скорочено лiтерами/, РРРР)";

     пункт 5 доповнити абзацом такого змiсту:

     "Бандеролi корiнцiв пiд час оброблення банкнот на мiсцi ручного дооброблення формуються з реквiзитами, визначеними пунктом 4 цiєї глави, i з пiдписом та вiдбитком iменного штампа касира, який здiйснював ручне дооброблення банкнот";

     абзац четвертий пункту 6 виключити.

     У зв'язку з цим абзаци п'ятий - сьомий уважати вiдповiдно абзацами четвертим - шостим;

     друге речення абзацу першого пункту 7 викласти в такiй редакцiї: "На верхнiй накладцi пачки (як придатних, так i зношених банкнот), сформованої вручну або на автоматизованих системах оброблення банкнот, крiм реквiзитiв, якi визначенi пунктом 4 цiєї глави, пiсля реквiзиту "номiнал" додатково проставляється реквiзит "зразка ____ року";

     третє речення абзацу другого та друге речення абзацу п'ятого пункту 9 пiсля слiв "код банку" доповнити словами "або номер за електронною поштою";

     пункт 14 доповнити абзацами такого змiсту:

     "Банкнотно-монетний двiр пакує пам'ятнi (ювiлейнi) монети з дорогоцiнних i недорогоцiнних металiв в iндивiдуальну упаковку та в картоннi коробки, а також обандеролює коробки з пам'ятними (ювiлейними) монетами полiмерною стрiчкою iз зварюванням її кiнцiв на верхньому боцi коробки, на мiсце перехрещення якої наклеює самоклеювальну етикетку з такими реквiзитами: найменування виробника та його логотип, назва пам'ятних (ювiлейних) монет, назва металу, кiлькiсть вкладення, сума вкладення, дата пакування, номер облiковця (або вiдбиток його штампа) та пiдпис.

     Кiлькiсть i сума вкладення пам'ятних (ювiлейних) монет з дорогоцiнних i недорогоцiнних металiв в упаковку визначенi в додатку 20 до цiєї Iнструкцiї";

     у пунктi 15:

     абзац перший доповнити реченням такого змiсту:

     "На боковiй частинi упаковки ролика мають бути зазначенi такi реквiзити: найменування виробника та його логотип, номiнал, сума вкладення, кiлькiсть вкладення, номер пакувальника, дата пакування";

     доповнити пункт абзацами такого змiсту:

     "На поверхнi полiетиленового пакета на одному iз широких бокiв кожної пластини має бути наклеєна самоклеювальна перфорована етикетка з такими реквiзитами:

     найменування виробника, його логотип;

     номiнал;

     кiлькiсть роликiв;

     сума вкладення;

     номер пакувальника;

     дата пакування.

     Банкнотно-монетний двiр пакує пакет з роликами в блоки за допомогою полiетиленової плiвки, на один iз широких бокiв кожного з яких наклеює самоклеювальну перфоровану етикетку з такими реквiзитами:

     найменування виробника, його логотип;

     номiнал;

     кiлькiсть роликiв;

     кiлькiсть пакетiв;

     сума вкладення в блок;

     номер пакувальника;

     дата пакування".

     3. У роздiлi III:

     3.1. Пункт 8 глави 1 викласти в такiй редакцiї:

     "8. Прибутково-видатковi касовi ордери застосовуються для оформлення касових операцiй з приймання та видачi готiвки територiальним управлiнням, банкам, їх фiлiям (вiддiленням) за описом цiнностей у нацiональнiй валютi, що перевозяться, завантаження i розвантаження банкоматiв, видачi та приймання готiвки пiд звiт касовим працiвникам пiд час ведення аналiтичного облiку, перемiщення готiвки з рахунку "Банкноти та монети, iнкасованi до перерахування" на рахунок "Банкноти та монети в касi банку", а також для оформлення загальної суми проведених операцiй (приймання платежiв за рахунками, операцiї, виконанi iз застосуванням платiжних карток через касу банку та банкомат, тощо)".

     3.2. У главi 2:

     абзац четвертий пункту 2 викласти в такiй редакцiї:

     "за прибутковим касовим ордером - вiд працiвникiв та клiєнтiв банку за внутрiшньобанкiвськими операцiями";

     пункт 9 викласти в такiй редакцiї:

     "9. У разi оформлення операцiї з приймання готiвки для її переказу заявою на переказ готiвки плату за банкiвськi послуги банк приймає вiд клiєнта за окремим касовим документом, оформленим банком (прибутковий касовий ордер чи заява на переказ готiвки)".

     3.3. У главi 3:

     абзац третiй пункту 2 доповнити словами "за операцiями з клiєнтами (видача кредиту тощо)";

     абзац другий пункту 3 викласти в такiй редакцiї:

     "Працiвник банку до видачi клiєнту грошової чекової книжки заповнює на кожному чеку належнi реквiзити (найменування та код банку, номер його поточного рахунку, найменування юридичної особи) i реєструє їх номери в порядку, визначеному банком";

     абзац другий пункту 9 пiсля слова "мiшечки" доповнити словом "(блоки)";

     пункт 11 пiсля слова "мiшечками" доповнити словом "(блоками)".

     3.4. Абзац перший пункту 8 глави 5 викласти в такiй редакцiї:

     "Вiдповiдне територiальне управлiння (структурна одиниця Нацiонального банку) проводить безкоштовно дослiдження сумнiвних банкнот (монет) протягом п'яти робочих днiв, починаючи з наступного дня пiсля їх надходження. У разi потреби проведення додаткового дослiдження iншими структурними одиницями Нацiонального банку термiн проведення дослiдження може бути продовжений до 30 календарних днiв".

     4. У додатку 2 пiд таблицею:

     абзац четвертий пiсля слова "накладки" доповнити словами "та/або етикетки";

     абзац п'ятий пiсля слiв "(якщо вона має зберiгатися)" доповнити словами "або упаковка пачки";

     абзац шостий пiсля слова "вiд" доповнити словом "усiх";

     абзац сьомий пiсля слiв "з монетами" доповнити словами "або упаковка та етикетка".

     5. Додаток 5 доповнити новими абзацами такого змiсту:

     "Пакети з роликами пакуються в блоки в такiй кiлькостi та сумi вкладень:

     1 коп. - 2 пакети (40 штук роликiв) на суму 20 грн.;

     2 коп. - 2 пакети (40 штук роликiв) на суму 40 грн.;

     5 коп. - 2 пакети (20 штук роликiв) на суму 50 грн.;

     10 коп. - 2 пакети (40 штук роликiв) на суму 200 грн.;

     25 коп. - 2 пакети (20 штук роликiв) на суму 250 грн.;

     50 коп. - 2 пакети (20 штук роликiв) на суму 500 грн.;

     1 грн. - 2 пакети (10 штук роликiв) на суму 500 грн.".

     6. Перше речення рядка "Призначення платежу" колонки "Вимоги щодо заповнення реквiзиту" додатка 14 викласти в такiй редакцiї:

     "У разi видачi готiвки з каси зазначається, на якi цiлi вона видається, пiд час приймання готiвки зазначається вид платежу або джерела її надходження, а в разi внесення суб'єктами пiдприємницької дiяльностi - фiзичними особами на поточнi рахунки власної готiвки за рахунок заощаджень зазначається "унесення власних заощаджень готiвкою". "

     7. У додатку 16 слова "(найменування банку)" замiнити словами "повна назва та мiсцезнаходження, контактний телефон банку, який вилучає банкноти (монети)".

     8. Iнструкцiю доповнити додатком 20 такого змiсту:

"Додаток 20
до Iнструкцiї про касовi операцiї в банках України

Вкладення пам'ятних (ювiлейних) монет в упаковку

Дiаметр монети (мм) Номiнал
(грн.)
Метал Упаковка
  Мала коробка з картону, кiлькiсть вкладених монет (шт.) Сума вкладення в малу коробку (грн.) Велика коробка з картону, кiлькiсть вкладених монет (шт.) Сума вкладення у велику коробку (грн.)
25 200 золото 20 4000 240 48000
25 100 золото 20 2000 240 24000
32 100 золото 16 1600 192 19200
50 20 срiбло 20 400 120 2400
38,61 10 срiбло 20 200 240 2400
33 5 срiбло 20 100 240 1200
31 20 бiметал:
золото
срiбло
20 400 240 4800
13,92 2 золото 20 40 240 480
13,92 2 золото 16 32 192 384
28 5 бiметал:
нейзильбер
мельхiор
180 900 1440 7200
35 5 нейзильбер 120 600 960 4800
31 2 нейзильбер 150 300 1200 2400

".

Директор Департаменту готiвково-грошового обiгу Н. В. Дорофєєва

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Правлiння Нацiонального банку України
вiд 14 червня 2005 р. N 211
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
1 липня 2005 р. за N 705/10985

Змiни до Правил визначення платiжностi та обмiну банкнот i монет Нацiонального банку України

     1. Главу 2 доповнити пунктом такого змiсту:

     "2.10. Банкноти, пошкодженi вогнем, водою, рiзними рiдинами або хiмiкатами тощо, площа яких менше нiж 55 % їх початкової площi або може стати такою пiд час приймання та оброблення, приймає та обстежує в присутностi пред'явника комiсiя територiального управлiння з трьох осiб.

     Групу пошкоджених банкнот, площа кожної з яких не менше нiж 55 % її початкової площi та немає сумнiву щодо їх справжностi, територiальнi управлiння приймають та обмiнюють без оформлення будь-яких документiв.

     Якщо серед таких банкнот є хоча б одна, площа якої менше нiж 55 % її початкової площi, то територiальне управлiння на бажання пред'явника обмiнює лише платiжнi банкноти, а неплатiжнi повертає йому або за заявою пред'явника (додаток 2) надсилає цi банкноти до Операцiйного управлiння Нацiонального банку для прийняття Департаментом готiвково-грошового обiгу рiшення про їх обмiн. У цьому разi результати обстеження групи банкнот оформляються вiдповiдним актом (додаток 3).

     На пiдставi заяви пред'явника та акта про обстеження значно пошкоджених банкнот вони в установленому порядку приймаються на дослiдження з урученням пред'явнику вiдповiдної довiдки".

     2. Правила доповнити додатком 3 такого змiсту:

"Додаток 3
до Правил визначення платiжностi та обмiну банкнот i монет Нацiонального банку України
 
(назва територiального управлiння
 
Нацiонального банку України)

Акт
про обстеження значно пошкоджених банкнот
"___" ____________ 200_ р.

    Цей акт складено про те, що   ,
(прiзвище, iм'я, по батьковi фiзичної особи або назва юридичної особи)
який(а) мешкає (перебуває) за адресою:   ,
пред'явив(ла) до  
(назва територiального управлiння)
значно пошкоджену банкноту (групу банкнот).
    Характеристика банкноти (групи банкнот) на час пред'явлення:
 
(наявнiсть вiдокремлених обвуглених частин банкнот i їх попелу, iншi вiдомостi)
 
Банкноти в кiлькостi   шт. на суму   (   ) грн.,
(цифрами) (словами)
з яких платiжними є   шт. на суму (   ) грн.
(цифрами) (словами)

     Банкноти, площа яких менше нiж 55 % їх початкової площi:

Номiнал
(грн.)
Серiя, номер Площа банкнот, що залишилася (%)
     
Додаток: 1. Заява пред'явника банкнот.
2. Ксерокопiя (фотографiя) значно пошкодженої банкноти (групи банкнот) у тому виглядi, у якому вони пред'явленi до територiального управлiння.
3. Пакет iз залишками банкнот, якi неможливо наклеїти.
4. Опис банкнот.
     
(посада) (пiдпис) (прiзвище, iнiцiали)
Касир    
(пiдпис) (прiзвище, iнiцiали)
Експерт    
(пiдпис) (прiзвище, iнiцiали)".
 
Директор Департаменту готiвково-грошового обiгу
Н. В. Дорофєєва

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Правлiння Нацiонального банку України
вiд 14 червня 2005 р. N 211
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
1 липня 2005 р. за N 706/10986

Змiни до Iнструкцiї про органiзацiю виготовлення, випуску в обiг i реалiзацiї пам'ятних монет України та сувенiрної продукцiї

     1. Пункт 12.15 глави 12 викласти в такiй редакцiї:

     "12.15. Операцiйне або територiальне управлiння Нацiонального банку за розпорядженням керiвника може видавати пiд звiт вiдповiдальнiй особi монети та сувенiрну продукцiю для експонування або продажу на спецiалiзованих виставках, ярмарках, конференцiях тощо на строк проведення вiдповiдних заходiв iз забезпеченням належних умов їх зберiгання".

     2. Додаток 6 до Iнструкцiї викласти в такiй редакцiї:

"Додаток 6
до Iнструкцiї про органiзацiю виготовлення, випуску в обiг i реалiзацiї пам'ятних монет України та сувенiрної продукцiї
 
(найменування територiального управлiння)

Реєстр
квитанцiй на реалiзованi пам'ятнi та ювiлейнi монети, сувенiрну i супутню продукцiю
"___"_____________ р.

Код Найменування цiнностей Метал Номiнал Кiлькiсть Номiнальна вартiсть Вiдпускна цiна Сума
  Квитанцiя N            
               
  Разом за квитанцiєю N _, у т. ч. ПДВ Х Х     Х  
               
  Квитанцiя N _, у т. ч. ПДВ            
               
  Разом за квитанцiєю N _, у т. ч. ПДВ Х Х     Х  
               
  Разом,
у т. ч. ПДВ
Х Х     Х  
Касир

__________________

".
(пiдпис)

Директор Департаменту готiвково-грошового обiгу
Н. В. Дорофєєва
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.