ДЕРЖАВНИЙ КОМIТЕТ УКРАЇНИ З ДЕРЖАВНОГО МАТЕРIАЛЬНОГО РЕЗЕРВУ
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
м. Київ

05 серпня 2005 року N 202/727


Про затвердження Порядку передачi Державному комiтету України з державного матерiального резерву товару, оберненого на користь держави, вiд органiв Державної митної служби України

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
5 серпня 2005 р. за N 859/11139


     Вiдповiдно до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 26 квiтня 2003 року N 607 "Про затвердження Порядку органiзацiї митних аукцiонiв, реалiзацiї товарiв i транспортних засобiв на митних аукцiонах, товарних бiржах або через пiдприємства торгiвлi, а також розпорядження окремими видами товарiв, що не пiдлягають реалiзацiї" (зi змiнами й доповненнями), з метою визначення механiзму передачi товару, оберненого на користь держави, для подальшого розпорядження Державному комiтету України з державного матерiального резерву, наказуємо:

     1. Затвердити Порядок передачi Державному комiтету України з державного матерiального резерву товару, оберненого на користь держави, вiд Державної митної служби України (додається).

     2. Затвердити форму Акту прийому-передачi товару (додається).

     3. Державному комiтету України з державного матерiального резерву та Державнiй митнiй службi України довести наказ до вiдома пiдприємств системи державного резерву та органiв Державної митної служби України.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови-директора Департаменту стратегiчного планування, фiнансування та бухгалтерської звiтностi Державного комiтету України з державного матерiального резерву Головiна Р.Г. та в.о. заступника Голови Державної митної служби України Мудрого С.I.

Голова Державного комiтету України з державного матерiального резерву В.О.Бойко
Голова Державної митної служби України В.В.Скомаровський

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказ Державного комiтету України з державного матерiального резерву, Державної митної служби України
вiд 05 серпня 2005р. N 202/727
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
5 серпня 2005 р. за N 859/11139

Порядок передачi Державному комiтету України з державного матерiального резерву товару, оберненого на користь держави, вiд органiв Державної митної служби України

     1. Порядок передачi Державному комiтету України з державного матерiального резерву товару, оберненого на користь держави, вiд Державної митної служби України (далi - Порядок) розроблено вiдповiдно до Митного кодексу України, постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 26 квiтня 2003 року N 607 "Про затвердження Порядку органiзацiї митних аукцiонiв, реалiзацiї товарiв i транспортних засобiв на митних аукцiонах, товарних бiржах або через пiдприємства торгiвлi, а також розпорядження окремими видами товарiв, що не пiдлягають реалiзацiї" (iз змiнами i доповненнями, внесеними постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 21 липня 2005 року N 624 "Про внесення змiн до Порядку органiзацiї митних аукцiонiв, реалiзацiї товарiв i транспортних засобiв на митних аукцiонах, товарних бiржах або через пiдприємства торгiвлi, а також розпорядження окремими видами товарiв, що не пiдлягають реалiзацiї").

     2. Дiя Порядку поширюється на майно, яке помiщено в митний режим вiдмови на користь держави та пiдлягає передачi Державному комiтету України з державного матерiального резерву та вiдноситься до номенклатури матерiальних цiнностей державного резерву (додаток 1).

     3. Оцiнка товару, що передається, здiйснюється спецiалiстом-експертом, якщо Кабiнетом Мiнiстрiв України не визначено iнший порядок оцiнки товару або цiну, за якою майно облiковується Державним комiтетом України з державного матерiального резерву.

     4. Майно передається на пiдставi Акта прийому-передачi, який пiдписується уповноваженими представниками Державного комiтету України з державного матерiального резерву та митного органу, у зонi дiяльностi якого перебуває майно, та складається у трьох примiрниках, один з яких залишається в справi митного органу, другий та третiй передаються Держмитслужбi України й Державному комiтету України з державного матерiального резерву.

     5. Державна митна служба України та Державний комiтет України з державного матерiального резерву зобов'язанi вести облiк переданого та, вiдповiдно, отриманого товару.

     6. Державна митна служба України i вiдповiдний митний орган та Державний комiтет України з державного матерiального резерву визначають вiдповiдальних осiб за своєчасне отримання вiдомостей щодо товару, яке обертається на користь держави, супроводження та фактичну передачу товару.

     7. Складання Акту прийому - передачi та фактична передача товару вiд митних органiв до Державного комiтету України з державного матерiального резерву, здiйснюється протягом п'яти робочих днiв з моменту iнформування (iз обов'язковим зазначенням найменування та обсягiв товару) митним органом Державного комiтету України з державного матерiального резерву про помiщення товару у режим вiдмови на користь держави.

Заступник Голови - директор Департаменту стратегiчного планування, фiнансування та бухгалтерського облiку Р.Г.Головiн
Директор Департаменту ресурсного забезпечення, капiтального будiвництва та експлуатацiї об'єктiв митної iнфраструктури Ю.М.Ярощук

 

Додаток
до п. 2 Порядку передачi Державному комiтету України з державного матерiального резерву товару, оберненого на користь держави, вiд Державної митної служби України

Перелiк товарiв
розмiщених в режим вiдмови на користь держави, що пiдлягають переданню Держкомрезерву України

     1. Цукор-сирець з тростини;

     2. Цукор бiлий (буряковий та з тростини);

     3. М'ясо заморожене у напiвтушах (яловичина, свинина);

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказ Державного комiтету України з державного матерiального резерву, Державної митної служби України
вiд 05 серпня 2005р. N 202/727
Форма

 

ЗАТВЕРДЖУЮ ЗАТВЕРДЖУЮ
вiд Державної митної служби України Вiд Державного комiтету України з державного матерiального резерву
   
(посада уповноваженої особи) (посада уповноваженої особи)
       
пiдпис iнiцiали, прiзвище пiдпис iнiцiали, прiзвище
"___" ____________ 200_ р. "___" ____________ 200_ р.

АКТ N ___
прийому-передачi товару

"___" ____________ 200_ року
Комiсiя вiдповiдного митного органу в складi
що дiє на пiдставi  
передає, а
Комiсiя Державного комiтету України з державного матерiального резерву в складi
  ,
що дiє на пiдставi   , приймає
згiдно з постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 21 липня 2005 року N 624,
ТАКЕ МАЙНО:
N
з/п
Найменування товару Кiлькiсть та одиниця вимiру Цiна одиницi, грн. Загальна вартiсть, грн.
1 2 3 4 5
         
         
         
         
Разом:   грн.   коп.
Разом (словами)  
Цей акт складений у ___ примiрниках, по ____ стор.
Передав:
 
(посада)
 
(пiдпис)
Прийняв:
 
(посада)
 
(пiдпис)
 
Заступник Голови - директор Департаменту стратегiчного планування, фiнансування та бухгалтерського облiку
Р.Г.Головiн
Директор Департаменту ресурсного забезпечення, капiтального будiвництва та експлуатацiї об'єктiв митної iнфраструктури Ю.М.Ярощук
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.