Документ скасований: Постанова КМУ № 1236 від 27.12.2010

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 18 серпня 2005 р. N 772


Про затвердження Правил маркування товарiв, отриманих як благодiйна допомога, та внесення змiн до Порядку розподiлу товарiв, отриманих як благодiйна допомога, та контролю за цiльовим розподiлом благодiйної допомоги у виглядi наданих послуг або виконаних робiт

     Вiдповiдно до пiдпункту 5.1.21 статтi 5 Закону України "Про податок на додану вартiсть" Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Затвердити Правила маркування товарiв, отриманих як благодiйна допомога (додаються).

     2. Внести до Порядку розподiлу товарiв, отриманих як благодiйна допомога, та контролю за цiльовим розподiлом благодiйної допомоги у виглядi наданих послуг або виконаних робiт, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 17 серпня 1998 р. N 1295 (Офiцiйний вiсник України, 1998 p., N 33, ст. 1238) такi змiни:

     пункти 5, 6 i 7 виключити;

     у пунктi 8 слова "комiсiї з питань координацiї приймання, транспортування, охорони та розподiлу гуманiтарної допомоги при Радi мiнiстрiв Автономної Республiки Крим, обласних, Київськiй та Севастопольськiй мiських державних адмiнiстрацiях" замiнити словами "комiсiї з питань гуманiтарної допомоги".

Прем'єр-мiнiстр України Ю.ТИМОШЕНКО

Iнд. 26

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 18 серпня 2005 р. N 772

ПРАВИЛА
маркування товарiв, отриманих як благодiйна допомога

     1. Дiя цих Правил поширюється на товари, якi надходять як благодiйна допомога вiд вiтчизняних благодiйникiв у межах основних напрямiв, визначених статтею 4 Закону України "Про благодiйництво та благодiйнi органiзацiї".

     2. Маркування проводиться шляхом нанесення на етикетку, ярлик або безпосередньо на зовнiшню чи внутрiшню упаковку товару клейма "Благодiйна допомога. Продаж заборонено". Пiд час маркування товарiв благодiйної допомоги може використовуватися символiка благодiйної органiзацiї та благодiйника.

     3. Товари маркуються таким чином, щоб пiд час вiзуального огляду упаковки або безпосередньо товарiв клеймо було видно повнiстю i чiтко.

     4. Товари благодiйної допомоги маркуються благодiйниками, якi надають таку допомогу.

     5. Контроль за виконанням цих Правил здiйснюють мiсцевi органи виконавчої влади та органи державної податкової служби.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.