ДЕРЖАВНИЙ КОМIТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛIТИКИ ТА ПIДПРИЄМНИЦТВА

НАКАЗ

вiд 22 вересня 2006 року N 82


Про заходи щодо забезпечення видачi вiдомостей з реєстру документiв дозвiльного характеру

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
10 жовтня 2006 р. за N 1103/12977


     Вiдповiдно до Закону України "Про дозвiльну систему у сферi господарської дiяльностi", наказу Держпiдприємництва України вiд 18 квiтня 2006 року N 39 "Про Тимчасовий порядок формування, ведення та користування реєстром документiв дозвiльного характеру", зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 16 травня 2006 року за N 558/12432, з метою забезпечення видачi вiдомостей з реєстру документiв дозвiльного характеру наказую:

     1. Затвердити форму запиту про надання довiдки з реєстру документiв дозвiльного характеру, що додається.

     2. Затвердити форму повiдомлення про вiдмову в наданнi довiдки з реєстру документiв дозвiльного характеру, що додається.

     3. Додаток до пункту 15 Типового положення про адмiнiстратора та порядок його взаємодiї з мiсцевими дозвiльними органами, суб'єктами господарювання та територiальним органом спецiально уповноваженого органу з питань дозвiльної системи у сферi господарської дiяльностi, затвердженого наказом Держпiдприємництва України вiд 5 грудня 2005 року N 116, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 10 сiчня 2006 року за N 1/11875, викласти в новiй редакцiї, що додається.

     4. Унести до наказу Держпiдприємництва України вiд 18 квiтня 2006 року N 39 "Про Тимчасовий порядок формування, ведення та користування реєстром документiв дозвiльного характеру", зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 16.05.2006 за N 558/12432 (далi - Наказ), такi змiни:

     4.1. В абзацi третьому пункту 2 Наказу та абзацi четвертому пункту 1.2 Тимчасового порядку формування, ведення та користування реєстром документiв дозвiльного характеру, затвердженого Наказом (далi - Тимчасовий порядок), слова "журналами облiку/реєстрацiї заяв та документiв, необхiдних для видачi документа дозвiльного характеру, якi подає суб'єкт господарювання або уповноважена ним особа для отримання документiв дозвiльного характеру" замiнити словами "бланками довiдок з реєстру документiв дозвiльного характеру";

     4.2. У пунктi 5 Наказу слова "зразок та опис" замiнити на слова "форму та опис";

     4.3. У пiдпунктi "г" пункту 2.4 та в абзацi п'ятому пункту 3.4 Тимчасового порядку слова у лапках "у тому числi документiв дозвiльного характеру, якi передували його видачi" виключити;

     4.4. Пункт 3.5 Тимчасового порядку викласти у такiй редакцiї:

     "3.5. Довiдка видається адмiнiстратором на бланку суворої звiтностi та завiряється пiдписом адмiнiстратора. Форма i опис бланка довiдки затверджується Держпiдприємництвом України.

     Порядок використання, облiк та списання бланкiв довiдок встановлюється Держпiдприємництвом України".

     5. Департаменту дозвiльної системи (Андрєєв О. В.) у встановленому порядку забезпечити подання цього наказу до Мiнiстерства юстицiї України для державної реєстрацiї.

     6. Департаменту стратегiчного планування, iнформацiйного забезпечення та взаємодiї з територiями (Жерибор Т. В.) забезпечити опублiкування цього наказу в засобах масової iнформацiї та довести цей наказ до вiдома представництв Держпiдприємництва України пiсля його державної реєстрацiї в Мiнiстерствi юстицiї України.

     7. Видача довiдок з Реєстру документiв дозвiльного характеру запроваджується з 1 сiчня 2007 року.

     8. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Голова А. Дашкевич

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва
вiд 22 вересня 2006 р. N 82

ФОРМА ЗАПИТУ
про надання довiдки з реєстру документiв дозвiльного характеру

Заявник:      
(Прiзвище, iнiцiали) (пiдпис) (дата)
 
Директор Департаменту дозвiльної системи
О. В. Андрєєв

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва
вiд 22 вересня 2006 р. N 82

ПОВIДОМЛЕННЯ*
про вiдмову в наданнi довiдки з реєстру документiв дозвiльного характеру

На запит
 
(найменування юридичної особи або
 
прiзвище, iм'я, по батьковi фiзичної особи - заявника)
вiд ________________ вiдмовлено в наданнi
(дата)
довiдки з реєстру документiв дозвiльного характеру
 
 
(назва виконавчого комiтету мiської ради або районної, районної у мiстах Києвi та Севастополi державних адмiнiстрацiй)
Пiдстави для вiдмови в наданнi довiдки з реєстру документiв дозвiльного характеру:
 
 
 
"___" ____________ 20__ року
Адмiнiстратор    
(прiзвище та iнiцiали) (пiдпис)
   
Керiвник (або заступник) мiської ради (її виконавчого комiтету) або районної державної адмiнiстрацiї, районної у мiстах Києвi та Севастополi державних адмiнiстрацiй (пiдпис)
М. П.

____________
     * видається на бланку вiдповiдної мiської ради (її виконавчого комiтету), районної та районної у мiстах Києвi та Севастополi державних адмiнiстрацiй.

Директор Департаменту дозвiльної системи О. В. Андрєєв

 

Додаток
до пункту 3 наказу Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва
вiд 22 вересня 2006 р. N 82
"Додаток
до пункту 15 Типового положення про адмiнiстратора та порядок його взаємодiї з мiсцевими дозвiльними органами, суб'єктами господарювання та територiальним органом спецiально уповноваженого органу з питань дозвiльної системи у сферi господарської дiяльностi

Зразок журналу
облiку/реєстрацiї заяв та документiв, необхiдних для видачi документа дозвiльного характеру, якi подає суб'єкт господарювання або уповноважена ним особа адмiнiстратору

Реєстра-
цiйний номер
Дата прийняття заяви та документiв, що додаються до неї або дата прийняття повiдомлення (декларацiї), що подає суб'єкт господа-
рювання про провадження певних дiй щодо здiйснення ним господарської дiяльностi за декларативним принципом
Документ дозвiльного характеру або вiдмiтка про повiдомлення (декларацiю) Орган, що видає документ дозвiльного характеру або реєструє повiдомлення (декларацiю) Найменування юридичної особи або прiзвище, iм'я та по батьковi фiзичної особи - пiдприємця (або уповноважена ним особа), пiдпис та дата Прiзвище та iнiцiали адмiнiстратора, що прийняв заяву про отримання документа дозвiльного характеру та документи до неї або повiдомлення (декларацiю); його пiдпис Вiдмiтка про видачу документа дозвiльного характеру або видачу зареєстрованого повiдомлення (декларацiї), пiдпис заявника та дата отримання документа дозвiльного характеру або зареєстрованого повiдомлення (декларацiї) Вiдмiтка про вiдмову у видачi документа дозвiльного характеру (номер та дата рiшення мiсцевого дозвiльного органу про вiдмову у видачi документа дозвiльного характеру) або вiдмову у реєстрацiї повiдомлення (декларацiї) (номер та дата листа про вiдмову у реєстрацiї повiдомлення (декларацiї) з обґрунтуванням такої вiдмови), пiдпис та дата заявника Примiтка
1 2 3 4 5 6 7 8 9

     Журнал пронумеровується, прошнуровується та скрiплюється печаткою вiдповiдної мiської ради (виконавчого комiтету), районної, районної у мiстах Києвi i Севастополi державних адмiнiстрацiй".

Директор Департаменту дозвiльної системи О. В. Андрєєв
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.