ДЕРЖАВНЕ КАЗНАЧЕЙСТВА УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНА МИТНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 5 грудня 2006 року N 322/1082


Про внесення змiн до Порядку взаємодiї та обмiну iнформацiєю мiж органами Державного казначейства України та органами Державної митної служби України в процесi казначейського обслуговування державного бюджету за доходами, що контролюються митними органами

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
14 грудня 2006 р. за N 1306/13180


     Вiдповiдно до пiдпункту 13 пункту 4 Положення про Державне казначейство України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 21.12.2005 N 1232, пункту 8 Положення про Державну митну службу України, затвердженого Указом Президента України вiд 24.08.2000 N 1022, та з метою забезпечення виконання вимог Бюджетного кодексу України щодо казначейського обслуговування державного та мiсцевих бюджетiв за доходами наказуємо:

     1. Унести до Порядку взаємодiї та обмiну iнформацiєю мiж органами Державного казначейства України та органами Державної митної служби України в процесi казначейського обслуговування державного бюджету за доходами, що контролюються митними органами, затвердженого спiльним наказом Державного казначейства України та Державної митної служби України вiд 31.07.2002 N 150/417, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 14.08.2002 за N 660/6948, такi змiни:

     1.1. У текстi цього Порядку слова "управлiння Державного казначейства в АР Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi" замiнити словами "головнi управлiння Державного казначейства в Автономнiй Республiцi Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi" у вiдповiдних вiдмiнках.

     1.2. Пункт 2 викласти в такiй редакцiї:

     "2. Належнi Державному бюджету України митнi платежi та iншi податки i збори, контроль за справлянням яких здiйснюється митними органами (далi - митнi платежi), не пiзнiше наступного робочого дня пiсля дати повного оформлення вантажної митної декларацiї перераховуються митними органами на рахунки з облiку доходiв, вiдкритi в головних управлiннях Державного казначейства в Автономнiй Республiцi Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi в розрiзi митних органiв та кодiв класифiкацiї доходiв бюджету".

     2. Департаменту методологiї з обслуговування бюджетiв, бухгалтерського облiку та звiтностi Державного казначейства України (Сушко Н. I.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Управлiнню органiзацiї дiловодства та контролю виконавської дисциплiни Державного казначейства України (Ливун С. В.) довести цей наказ до вiдома головних управлiнь Державного казначейства в Автономнiй Республiцi Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi.

     4. Управлiнню справами Державної митної служби України (Погорєлова Т. В.) забезпечити доведення цього наказу до вiдома митних органiв.

     5. Визнати таким, що втратив чиннiсть, наказ Державного казначейства України та Державної митної служби України вiд 31.07.2002 N 149/416 "Про затвердження Порядку перерахування до Державного бюджету України митних платежiв та iнших податкiв i зборiв, контроль за справлянням яких здiйснюється митними органами", зареєстрований в Мiнiстерствi юстицiї України 19.08.2002 за N 677/6965.

     6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державного казначейства України Чечулiну О. О. та заступника Голови Державної митної служби України Шейко О. П.

Голова Державного казначейства України С. I. Харченко
Голова Державної митної служби України О. Б. Єгоров
ПОГОДЖЕНО:
Перший заступник Мiнiстра фiнансiв України В. А. Копилов
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.