КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 21 березня 2007 р. N 517


Про затвердження Порядку проведення монiторингу та здiйснення контролю за реалiзацiєю проектiв технологiчних паркiв

Iз змiнами i доповненнями, внесеними
постановами Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 2 лютого 2011 року N 118,
вiд 7 вересня 2011 року N 968,
вiд 4 грудня 2013 року N 882,
вiд 23 вересня 2015 року N 781,
вiд 14 грудня 2016 року N 950,
вiд 6 листопада 2019 року N 916

     Вiдповiдно до статтi 12 Закону України "Про спецiальний режим iнновацiйної дiяльностi технологiчних паркiв" Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Затвердити Порядок проведення монiторингу та здiйснення контролю за реалiзацiєю проектiв технологiчних паркiв, що додається.

Прем'єр-мiнiстр України В. ЯНУКОВИЧ

Iнд. 42

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 21 березня 2007 р. N 517

ПОРЯДОК
проведення монiторингу та здiйснення контролю за реалiзацiєю проектiв технологiчних паркiв

(У текстi Порядку слова "МОН" i "Мiнекономiки" замiнено вiдповiдно словами "Держiнформнауки" i "Мiнекономрозвитку" згiдно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 4 грудня 2013 року N 882)

(У текстi Порядку слова "Держiнформнауки" i "Мiндоходiв" замiнено вiдповiдно словами "МОН" i "ДФС" згiдно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 23 вересня 2015 року N 781)

(У текстi Порядку слово "Мiнекономрозвитку" замiнено словом "Мiнекономiки" згiдно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 6 листопада 2019 року N 916)

     1. Цей Порядок визначає процедуру проведення МОН монiторингу та здiйснення контролю за реалiзацiєю проектiв технологiчних паркiв (далi - проект), якi спрямованi на дослiдження соцiально-економiчних результатiв функцiонування технологiчних паркiв шляхом проведення перевiрок виконання зобов'язань щодо реалiзацiї проектiв.

     2. У цьому Порядку термiни застосовуються у значеннi, наведеному в Законi України "Про спецiальний режим iнновацiйної дiяльностi технологiчних паркiв".

     3. Для проведення монiторингу технологiчний парк, його учасник та спiльне пiдприємство, що безпосередньо реалiзують проект (далi - виконавець проекту), подають звiтнiсть про реалiзацiю проекту вiдповiдно до цього Порядку.

     4. Виконавець проекту подає щокварталу до 15 числа другого мiсяця, що настає за звiтним перiодом, та щороку до 10 березня наступного року технологiчному парку або його керiвному органу для узагальнення:

     1) копiї податкових звiтiв за вiдповiдний перiод за основним видом дiяльностi та за проектом з вiдмiткою територiального органу ДФС про отримання;

(пiдпункт 1 пункту 4 iз змiнами, внесеними згiдно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 04.12.2013р. N 882)

     2) звiт про дiяльнiсть на основi бухгалтерських та податкових звiтiв згiдно з додатком 1 у трьох примiрниках;

     3) звiт про наукову та науково-технiчну дiяльнiсть у трьох примiрниках, який мiстить вiдомостi щодо:

     наукових, науково-дослiдних та дослiдно-конструкторських робiт (iз зазначенням ступеня завершеностi робiт та конкретних результатiв);

     робiт з розвитку, модернiзацiї та реконструкцiї науково-технологiчної, експериментальної та дослiдно-промислової бази;

     iнновацiйної продукцiї, яка випускається згiдно з проектом (найменування, тип, марка, шифр, обсяг випуску - окремо дослiдних партiй та промислового виробництва), разом з копiями сертифiкатiв продукцiї;

     технiчної та технологiчної документацiї, розробленої вiдповiдно до проекту;

     опублiкованих наукових i науково-технiчних розробок, патентiв та договорiв про передачу технологiй;

     4) звiт про впровадження нових прогресивних технологiчних процесiв i видiв продукцiї, придбання нових технологiй, патентiв та лiцензiй пiд час реалiзацiї проекту згiдно з додатком 2.

     Технологiчний парк або його керiвний орган на пiдставi поданих звiтiв складає узагальнений звiт про реалiзацiю проекту за вiдповiдний перiод згiдно з додатком 3 у трьох примiрниках.

     5. Технологiчний парк або його керiвний орган подає щокварталу до 30 числа другого мiсяця, що настає за звiтним перiодом, та щороку до 20 березня наступного року в письмовiй та електроннiй формi МОН та Мiнфiну:

     копiї податкових звiтiв за вiдповiдний перiод виконавця проекту та технологiчного парку або його керiвного органу за основним видом дiяльностi та за проектом з вiдмiткою територiального органу ДФС про отримання;

(абзац другий пункту 5 iз змiнами, внесеними згiдно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 04.12.2013р. N 882)

     звiт про дiяльнiсть виконавця проекту та узагальнений звiт про реалiзацiю проекту;

     звiт про дiяльнiсть технологiчного парку згiдно з додатком 4;

     звiт про наукову та науково-технiчну дiяльнiсть виконавця проекту, який МОН подає щокварталу до 15 числа третього мiсяця, що настає за звiтним перiодом, та щороку до 10 квiтня наступного року ДФС та Мiнекономiки;

(абзац п'ятий пункту 5 iз змiнами, внесеними згiдно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 04.12.2013р. N 882)

     звiт про впровадження нових прогресивних технологiчних процесiв i нових видiв продукцiї, придбання нових технологiй, патентiв та лiцензiй пiд час реалiзацiї проекту та узагальнений звiт про впровадження нових прогресивних технологiчних процесiв i видiв продукцiї, придбання нових технологiй, патентiв та лiцензiй пiд час реалiзацiї проекту згiдно з додатком 5.

     Технологiчний парк або його керiвний орган подає МОН щороку до 20 березня наступного перiоду також звiт про наукову та науково-технiчну дiяльнiсть технологiчного парку за результатами аналiзу звiту про наукову та науково-технiчну дiяльнiсть виконавця проекту.

     Звiти пiдписуються керiвником i головним бухгалтером технологiчного парку або його керiвного органу та виконавця проекту i скрiплюються печаткою.

     6. Вiдповiдальнiсть за достовiрнiсть вiдомостей, що мiстяться у звiтах, несуть керiвник i головний бухгалтер технологiчного парку або його керiвного органу та виконавця проекту згiдно iз законодавством.

     7. Контроль за реалiзацiєю проектiв здiйснює МОН шляхом проведення планової чи позапланової виїзної перевiрки технологiчного парку або його керiвного органу та виконавця проекту (далi - об'єкт перевiрки).

     До участi в перевiрцi за письмовим зверненням МОН можуть залучатися спецiалiсти мiнiстерств, iнших центральних органiв виконавчої влади, їх територiальних пiдроздiлiв, пiдприємств та органiзацiй.

     МОН не пiзнiше нiж за 14 днiв до початку перевiрки надає спецiалiстам, якi беруть участь в її проведеннi, копiї необхiдних документiв.

     8. Пiдставою для проведення планової виїзної перевiрки є рiчний план-графiк, затверджений МОН за погодженням з Мiнфiном, Мiнекономiки та ДФС.

(абзац перший пункту 8 у редакцiї постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 04.12.2013р. N 882, iз змiнами, внесеними згiдно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 23.09.2015р. N 781)

     МОН надсилає об'єкту перевiрки не пiзнiше нiж за три тижнi до її початку повiдомлення про планову виїзну перевiрку iз зазначенням дати проведення.

     Якщо виконавець проекту, який є об'єктом перевiрки, на дату проведення планової виїзної перевiрки не розпочав реалiзацiю проекту, вiн зобов'язаний протягом трьох днiв пiсля отримання повiдомлення про проведення перевiрки надiслати МОН лист-пояснення iз зазначенням причин затримки, заходiв, що вживалися для їх усунення, та перспектив реалiзацiї проекту.

     9. Пiдставою для проведення позапланової виїзної перевiрки є наявнiсть однiєї з таких обставин:

     рекомендацiя Комiсiї з органiзацiї дiяльностi технологiчних паркiв та iнновацiйних структур iнших типiв, утвореної вiдповiдно до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 9 серпня 2001 р. N 961 (Офiцiйний вiсник України, 2001 р., N 32, ст. 1483);

     неподання виконавцем проекту в установлений строк документiв, передбачених пунктами 4 i 5 цього Порядку;

     неповнота або недостовiрнiсть вiдомостей у поданих документах;

     письмове звернення технологiчного парку або його керiвного органу про скасування державної реєстрацiї проекту;

     звернення Мiнфiну, Мiнекономiки, ДФС, Держаудитслужби, її мiжрегiональних територiальних органiв, iнших органiв виконавчої влади, контролюючих i правоохоронних органiв у межах їх компетенцiї;

(абзац шостий пункту 9 iз змiнами, внесеними згiдно з постановами Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 07.09.2011р. N 968, вiд 04.12.2013р. N 882, вiд 14.12.2016р. N 950)

     невиконання зобов'язань щодо реалiзацiї проекту.

     Рiшення про проведення позапланової виїзної перевiрки оформляється наказом МОН, про що повiдомляється об'єкт перевiрки не пiзнiше нiж за три днi до її початку.

     10. У ходi планової чи позапланової виїзної перевiрки з'ясовується:

     наявнiсть i правильнiсть оформлення договорiв про виконання науково-технiчних робiт, робiт, спрямованих на створення, розвиток, модернiзацiю та реконструкцiю науково-технологiчної експериментальної та дослiдно-промислової бази, якi фiнансуються за рахунок коштiв, що перебувають на спецiальному рахунку об'єкта перевiрки;

     вiдповiднiсть витрат коштiв, що перебувають на спецiальному рахунку об'єкта перевiрки, кошторисам договорiв та вимогам статтi 8 Закону України "Про спецiальний режим iнновацiйної дiяльностi технологiчних паркiв";

     наявнiсть технiчної та патентної документацiї на iнновацiйну продукцiю i технологiю її виготовлення;

     вiдповiднiсть продукцiї вимогам, передбаченим проектом;

     правильнiсть ведення звiтностi;

     вiдповiднiсть фактичних показникiв плановим;

     науковий та науково-технiчний рiвень продукцiї.

     11. За результатами планової чи позапланової виїзної перевiрки складається акт (далi - акт перевiрки), пiдписується керiвником групи, що провела перевiрку, i реєструється у журналi, який ведеться за формою, затвердженою МОН.

     12. Акт перевiрки складається у трьох примiрниках i вiзується керiвником групи, яка провела перевiрку, на кожнiй сторiнцi iз зазначенням на останнiй загальної кiлькостi сторiнок.

     Два примiрники акта подаються об'єкту перевiрки для ознайомлення i пiдписання протягом п'яти робочих днiв пiсля її закiнчення:

     особисто керiвнику або головному бухгалтеру пiд розписку;

     через канцелярiю (загальний вiддiл) з вiдмiткою на примiрниках акта про дату реєстрацiї в журналi вхiдної кореспонденцiї об'єкта перевiрки та пiдписом працiвника, який провiв реєстрацiю;

     рекомендованим поштовим вiдправленням з повiдомленням. При цьому на примiрнику акта, що залишається в МОН, зазначаються реквiзити поштового повiдомлення, яке долучається до матерiалiв виїзної перевiрки.

     13. Керiвник i головний бухгалтер об'єкта перевiрки зобов'язанi ознайомитися з актом перевiрки та пiдписати його. У разi незгоди iз змiстом акта керiвник i головний бухгалтер пiдписують його iз застереженням.

     Один з пiдписаних примiрникiв акта об'єкт перевiрки зобов'язаний надiслати МОН не пiзнiше нiж протягом п'яти робочих днiв пiсля надходження. Якщо до МОН у визначений строк не надiйшов пiдписаний акт перевiрки, члени робочої групи складають акт про вiдмову в пiдписаннi у трьох примiрниках, один з яких надсилається об'єкту перевiрки.

     14. На пiдставi зафiксованих в актi перевiрки фактiв порушення вимог законодавства або недодержання затверджених умов реалiзацiї проекту МОН може за наявностi передбачених законодавством пiдстав скасувати державну реєстрацiю проекту до закiнчення строку дiї свiдоцтва про його державну реєстрацiю згiдно з Порядком розгляду, експертизи та державної реєстрацiї проектiв технологiчних паркiв, затвердженим постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 17 грудня 1999 р. N 2311 (Офiцiйний вiсник України, 1999 р., N 51, ст. 2534; 2006 р., N 48. ст. 3199).

     15. Результати перевiрки можуть бути оскарженi в установленому законодавством порядку.

 

Додаток 1
до Порядку

ЗВIТ
про дiяльнiсть виконавця проекту технологiчного парку

за ________________
(квартал, рiк)

Технологiчний парк  
(найменування технологiчного парку)
Проект технологiчного парку  
(найменування проекту, серiя, номер свiдоцтва про реєстрацiю проекту,
 
стадiя освоєння - виробництво розпочато / не розпочато / припинено, наявнiсть субсидiй
 
на кiнець звiтного перiоду - використовуються / не використовуються / скасованi через порушення)
Виконавець проекту  
(найменування юридичної особи, iдентифiкацiйний код
 
згiдно з ЄДРПОУ)
Адреса виконавця проекту  

Роздiл 1. Показники дiяльностi пiдприємства в цiлому

(за даними податкового облiку)

Показник За звiтний перiод Наростаючим пiдсумком з початку 20__ року (поточний рiк) Наростаючим пiдсумком за весь час реалiзацiї проекту
1. Загальний обсяг реалiзованої продукцiї пiдприємства з ПДВ, тис. гривень      
у тому числi:      
реалiзовано на внутрiшньому ринку      
реалiзовано на зовнiшньому ринку      
нараховано ПДВ      
2. Загальна сума валових доходiв, тис. гривень      
3. Загальна сума валових витрат, тис. гривень      
4. Прибуток пiдприємства, тис. гривень      
5. Перераховано податкiв, зборiв, обов'язкових платежiв до бюджетiв та державних цiльових фондiв, тис. гривень      
6. Кiлькiсть робочих мiсць, усього   Х Х
з них створено нових      

Роздiл 2. Показники виконання проекту технологiчного парку

  Показник За звiтний перiод Наростаючим пiдсумком з початку 20__ року (поточний рiк) Наростаючим пiдсумком за весь час реалiзацiї проекту
1. Сума iнвестицiй, що передбачена проектом, тис. гривень      
2. Сума одержаних iнвестицiй, усього, тис. гривень      
у тому числi iноземних      
3. Сума одержаних кредитiв, тис. гривень      
4. Сума коштiв, одержаних з державного бюджету, тис. гривень      
5. Фiнансова пiдтримка, всього, тис. гривень      
у тому числi:      
повне або часткове безвiдсоткове кредитування      
повна або часткова компенсацiя вiдсоткiв, сплачуваних банкам та iншим фiнансово-кредитним установам за кредитування проектiв      
6. Загальна сума витрат за проектом, тис. гривень      
7. Витрати на НДДКР та виробництво дослiдних зразкiв, тис. гривень      
8. Обсяг реалiзованої iнновацiйної продукцiї з ПДВ, тис. гривень      
у тому числi:      
реалiзовано на внутрiшньому ринку без ПДВ      
нараховано ПДВ      
реалiзовано на зовнiшньому ринку      
9. Валовi доходи вiд реалiзацiї проекту, тис. гривень      
10. Валовi витрати за проектом, тис. гривень      
11. Отримано прибуток вiд реалiзацiї проекту, тис. гривень      
12. Отримано цiльовi субсидiї у виглядi ввiзного мита, тис. гривень      
       
       
       
       
13. Митна вартiсть iмпортованих товарiв, усього, тис. гривень      
у тому числi митна вартiсть використаних iмпортованих товарiв      
14. Зараховано на спецiальнi рахунки ввiзного мита, усього, тис. гривень      
у тому числi:      
на спецiальний рахунок технологiчного парку      
на спецiальний рахунок виконавця проекту      
15. Використано коштiв зi спецiального рахунка виконавця проекту, тис. гривень      
16. Перераховано платежiв до бюджетiв та державних цiльових фондiв, усього, тис. гривень      
у тому числi:      
до бюджетiв, усього      
з них:      
податок на прибуток пiдприємств      
податок на додану вартiсть      
податок з доходiв фiзичних осiб      
плата за землю      
iншi (детально)      
до державних цiльових фондiв, усього      
з них:      
Фонд страхування на випадок безробiття      
Фонд страхування на випадок втрати працездатностi      
Фонд страхування вiд нещасних випадкiв на виробництвi      
Пенсiйний фонд      
17. Заборгованiсть з платежiв до бюджетiв усiх рiвнiв, тис. гривень      
18. Заборгованiсть з платежiв до державних цiльових фондiв, тис. гривень      
19. Заявлено до вiдшкодування ПДВ, тис. гривень      
20. Фактично вiдшкодовано ПДВ, тис. гривень      
21. Кiлькiсть робочих мiсць, усього   Х Х
  з них створено нових      
Керiвник виконавця проекту ____________
(пiдпис)
____________________
(iнiцiали та прiзвище)
Головний бухгалтер ____________
(пiдпис)
____________________
(iнiцiали та прiзвище)
(додаток 1 iз змiнами, внесеними згiдно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 02.02.2011р. N 118)

 

Додаток 2
до Порядку

ЗВIТ
про впровадження нових прогресивних технологiчних процесiв i видiв продукцiї, придбання нових технологiй, патентiв та лiцензiй пiд час реалiзацiї проекту технологiчного парку

за __________________
(квартал, рiк)

Технологiчний парк  
(найменування технологiчного парку)
Проект технологiчного парку  
(найменування проекту, серiя, номер свiдоцтва про реєстрацiю проекту)
Виконавець проекту  
(найменування юридичної особи, iдентифiкацiйний код згiдно з ЄДРПОУ)
Адреса виконавця проекту  
Вид дiяльностi Кiлькiсть, одиниць Найменування, тип, марка, шифр продукцiї, процесу, об'єкта
Впроваджено iнновацiйної продукцiї (товарiв, послуг), усього    
у тому числi за рахунок державних цiльових субсидiй    
Впроваджено нових технологiчних процесiв    
у тому числi за рахунок державних цiльових субсидiй    
Отримано прав на об'єкти iнтелектуальної власностi, усього    
у тому числi:    
на патенти на винаходи   Х
на патенти на промисловi зразки i кориснi моделi   Х
на свiдоцтва, знаки товарiв i послуг (товарнi знаки)   Х
Подано заявок:   Х
на патенти    
на свiдоцтва    
Продано лiцензiй:    
одиниць   Х
у вартiсному виразi, тис. гривень   Х
Кiлькiсть виставок (конференцiй) семiнарiв / iнших заходiв, що проходили за участю виконавця проекту, включаючи участь, фiнансування та органiзацiю заходiв    
Кiлькiсть пiдготовлених i виданих книг / наукових статей з питань науково-технiчної та iнновацiйної дiяльностi    
Придбано обладнання для виконання проектiв, усього    
у тому числi:    
на внутрiшньому ринку:    
одиниць   Х
у вартiсному виразi, тис. гривень   Х
на зовнiшньому ринку:    
одиниць   Х
у вартiсному виразi, тис. гривень   Х
Придбано патентiв:    
одиниць   Х
у вартiсному виразi, тис. гривень   Х
Придбано лiцензiй:    
одиниць   Х
у вартiсному виразi, тис. гривень   Х
Керiвник виконавця проекту ____________
(пiдпис)
____________________
(iнiцiали та прiзвище)
Головний бухгалтер ____________
(пiдпис)
____________________
(iнiцiали та прiзвище)

М. П.

 

Додаток 3
до Порядку

УЗАГАЛЬНЕНИЙ ЗВIТ
про реалiзацiю проекту технологiчного парку

_________________________________________
(найменування технологiчного парку)

за __________________
(квартал, рiк)

Проект технологiчного парку  
(найменування проекту, серiя, номер свiдоцтва про реєстрацiю проекту, стадiя освоєння - виробництво
 
розпочато / не розпочато / припинено,
 
наявнiсть субсидiй на кiнець звiтного перiоду - використовуються / не використовуються / скасованi через порушення)
  Показник Плановий показник Фактично
за весь час реалiзацiї проекту на поточний рiк за звiтний перiод наростаючим пiдсумком з початку 20__ року
(поточний рiк)
наростаючим пiдсумком за весь час реалiзацiї проекту
1. Кiлькiсть виконавцiв проекту, суб'єктiв          
2. Сума iнвестицiй, що передбачена проектом, тис. гривень          
3. Сума одержаних iнвестицiй, усього, тис. гривень          
  у тому числi iноземних          
4. Сума одержаних кредитiв, тис. гривень          
5. Сума коштiв, одержаних з державного бюджету, тис. гривень          
6. Фiнансова пiдтримка, усього, тис. гривень          
у тому числi:          
повне або часткове безвiдсоткове кредитування          
повна або часткова компенсацiя вiдсоткiв, сплачуваних банкам та iншим фiнансово-кредитним установам за кредитування проектiв          
7. Загальна сума витрат за проектом, тис. гривень          
8. Витрати на НДДКР та виробництво дослiдних зразкiв, тис. гривень          
9. Обсяг реалiзованої iнновацiйної продукцiї з ПДВ, усього, тис. гривень          
у тому числi реалiзовано на внутрiшньому ринку без ПДВ          
з них:          
нараховано ПДВ          
реалiзовано на зовнiшньому ринку          
10. Валовi доходи вiд реалiзацiї проекту, тис. гривень          
11. Валовi витрати за проектом, тис. гривень          
12. Отримано прибуток вiд реалiзацiї проекту, тис. гривень          
13. Отримано цiльовi субсидiї у виглядi ввiзного мита, тис. гривень          
           
           
           
           
14. Митна вартiсть iмпортованих товарiв, усього, тис. гривень          
  у тому числi митна вартiсть використаних iмпортованих товарiв          
15. Зараховано на спецiальнi рахунки ввiзного мита, усього, тис. гривень          
у тому числi:          
на спецiальний рахунок технологiчного парку          
на спецiальнi рахунки виконавцiв проекту (окремо по кожному виконавцю)          
16. Використано коштiв зi спецiального рахунка виконавця проекту, тис. гривень          
17. Перераховано платежiв до бюджетiв та державних цiльових фондiв, усього, тис. гривень          
у тому числi:          
до бюджетiв, усього          
з них:          
податок на прибуток пiдприємств          
податок на додану вартiсть          
податок з доходiв фiзичних осiб          
плата за землю          
iншi (детально)          
до державних цiльових фондiв, усього          
з них:          
Фонд страхування на випадок безробiття          
Фонд страхування на випадок втрати працездатностi          
Фонд страхування вiд нещасних випадкiв на виробництвi          
Пенсiйний фонд          
18. Заборгованiсть з платежiв до бюджетiв усiх рiвнiв, тис. гривень          
19. Заборгованiсть з платежiв до державних цiльових фондiв, тис. гривень          
20. Заявлено до вiдшкодування ПДВ, тис. гривень          
21. Фактично вiдшкодовано ПДВ, тис. гривень          
22. Кiлькiсть робочих мiсць, усього       Х Х
   з них створено нових          
Керiвник виконавця проекту ____________
(пiдпис)
____________________
(iнiцiали та прiзвище)
Головний бухгалтер ____________
(пiдпис)
____________________
(iнiцiали та прiзвище)

М. П.

(додаток 3 iз змiнами, внесеними згiдно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 02.02.2011р. N 118)

 

Додаток 4
до Порядку

ЗВIТ
про дiяльнiсть технологiчного парку

_______________________________________________________
(найменування, мiсцезнаходження, iдентифiкацiйний код згiдно з ЄДРПОУ)

за ____________________
(квартал, рiк)

  Показник За звiтний перiод Наростаючим пiдсумком з початку 20__ року
(поточний рiк)
Наростаючим пiдсумком за весь час реалiзацiї проекту
1. Кiлькiсть зареєстрованих проектiв, штук      
2. Кiлькiсть проектiв, що виконуються, штук      
3. Кiлькiсть виконавцiв проектiв, суб'єктiв      
4. Сума iнвестицiй, що передбачена проектами, тис. гривень      
5. Сума одержаних iнвестицiй, усього, тис. гривень      
  у тому числi iноземних      
6. Сума одержаних кредитiв, тис. гривень      
7. Сума одержаних коштiв державного бюджету, тис. гривень      
8. Фiнансова пiдтримка проектiв технологiчних паркiв, усього, тис. гривень      
у тому числi:      
повне або часткове безвiдсоткове кредитування      
повна або часткова компенсацiя вiдсоткiв, сплачуваних банкам та iншим фiнансово-кредитним установам за кредитування проектiв      
9. Загальна сума витрат на виконання проектiв, тис. гривень      
10. Витрати на НДДКР та виробництво дослiдних зразкiв, тис. гривень      
11. Загальний обсяг реалiзованої iнновацiйної продукцiї з ПДВ, усього, тис. гривень      
у тому числi:      
реалiзовано на внутрiшньому ринку без ПДВ      
з них:      
нараховано ПДВ      
реалiзовано на зовнiшньому ринку      
12. Валовi доходи вiд реалiзацiї проектiв, тис. гривень      
13. Валовi витрати на реалiзацiю проектiв, тис. гривень      
14. Отримано прибутку вiд реалiзацiї проектiв, тис. гривень      
15. Отримано цiльовi субсидiї у виглядi ввiзного мита, тис. гривень      
       
       
       
       
16. Митна вартiсть iмпортованих товарiв, тис. гривень      
з них використаних товарiв      
17. Зараховано на спецiальнi рахунки ввiзного мита, усього, тис. гривень      
у тому числi:      
на спецiальнi рахунки технопарку      
на спецiальнi рахунки виконавцiв (окремо по кожному виконавцю)      
18. Використано коштiв зi спецiальних рахункiв виконавцiв проектiв, тис. гривень      
19 Використано коштiв зi спецiального рахунка технологiчного парку, тис. гривень      
20. Перераховано платежiв до бюджетiв та державних цiльових фондiв, усього, тис. гривень      
у тому числi:      
до бюджетiв, усього      
з них:      
податок на прибуток пiдприємств      
податок на додану вартiсть      
податок з доходiв фiзичних осiб      
плата за землю      
iншi (детально)      
до державних цiльових фондiв, усього      
з них:      
Фонд страхування на випадок безробiття      
Фонд страхування на випадок втрати працездатностi      
Фонд страхування вiд нещасних випадкiв на виробництвi      
Пенсiйний фонд      
21. Заборгованiсть з платежiв до бюджетiв усiх рiвнiв, тис. гривень      
22. Заборгованiсть з платежiв до державних цiльових фондiв, тис. гривень      
23. Заявлено до вiдшкодування ПДВ, тис. гривень      
24. Фактично вiдшкодовано ПДВ, тис. гривень      
25. Кiлькiсть робочих мiсць, усього   Х Х
  з них створено нових      
Керiвник виконавця проекту ____________
(пiдпис)
____________________
(iнiцiали та прiзвище)
Головний бухгалтер ____________
(пiдпис)
____________________
(iнiцiали та прiзвище)

М. П.

(додаток 4 iз змiнами, внесеними згiдно з постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 02.02.2011р. N 118)

 

Додаток 5
до Порядку

УЗАГАЛЬНЕНИЙ ЗВIТ
щодо впровадження нових прогресивних технологiчних процесiв i нових видiв продукцiї, придбання нових технологiй, патентiв та лiцензiй пiд час реалiзацiї проектiв технологiчного парку

______________________________________
(найменування технологiчного парку)

за ___________________
(квартал, рiк)

Вид дiяльностi Номер та серiя проекту, дата реєстрацiї Кiлькiсть, одиниць Найменування, тип, марка, шифр продукцiї, процесу, об'єкта
Впроваджено iнновацiйної продукцiї (товарiв, послуг), усього      
у тому числi за рахунок державних цiльових субсидiй      
Впроваджено нових технологiчних процесiв, усього      
у тому числi за рахунок державних цiльових субсидiй      
Отримано прав на об'єкти iнтелектуальної власностi, усього      
у тому числi:      
на патенти на винаходи     Х
на патенти на промисловi зразки i кориснi моделi     Х
на свiдоцтва на знаки товарiв i послуг (товарнi знаки)     Х
Подано заявок:     Х
на патенти      
на свiдоцтва      
Продано лiцензiй:      
одиниць     Х
у вартiсному виразi, тис. гривень     Х
Кiлькiсть виставок / конференцiй / семiнарiв / iнших заходiв, що проходили за участю виконавця проекту, включаючи участь, фiнансування та органiзацiю заходiв      
Кiлькiсть пiдготовлених i виданих книг / наукових статей з питань науково-технiчної та iнновацiйної дiяльностi      
Придбано обладнання для виконання проектiв, усього      
у тому числi:      
на внутрiшньому ринку:      
одиниць     Х
у вартiсному виразi, тис. гривень     Х
на зовнiшньому ринку:      
одиниць     Х
у вартiсному виразi, тис. гривень     Х
Придбано патентiв:      
одиниць     Х
у вартiсному виразi, тис. гривень     Х
Придбано лiцензiй:      
одиниць     Х
у вартiсному виразi, тис. гривень     Х
Керiвник технологiчного парку ____________
(пiдпис)
____________________
(iнiцiали та прiзвище)

М. П.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.