ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

20.02.08 N 11/1-10/1893-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць, митниць


     Вiдповiдно до абзацу четвертого опису графи 31 "Вантажнi мiсця та опис товарiв" Iнструкцiї про порядок заповнення вантажної митної декларацiї, затвердженої наказом Держмитслужби вiд 09.07.97 N 307 (у редакцiї наказу Держмитслужби вiд 07.11.2007 N 933) пiд номером 1 зазначається точний опис товарiв, що декларуються митному органу, зокрема якiснi та кiлькiснi параметри товару.

     З метою заявлення точних вiдомостей про товар, прошу забезпечити прийняття вантажних митних декларацiй (напрямки перемiщення "вивезення", "ввезення", за виключенням транзиту) iз внесенням серед вiдомостей, що наводяться пiд номером 1 в графi 31 ВМД, ваги нетто товарiв як їх чистої ваги з урахуванням ваги розсолiв, соусiв тощо i без урахування упаковки, в тому числi первинної тари (упаковки), невiддiльної вiд товару до його споживання (переробки), в якiй товар подається для роздрiбного продажу.

     Зазначену iнформацiю прошу довести до вiдома декларантiв.

     Регiональнiй iнформацiйнiй митницi до 1 березня 2008 р. доопрацювати програмно-iнформацiйнi комплекси Держмитслужби, запровадивши видiлення в електроннiй копiї ВМД з посиланням на графу 31 ВМД окремого поля для зазначення ваги нетто, про яку йдеться в абзацi другому цього листа.

Голова Служби В.I.Хорошковський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.