Документ скасований: Наказ КРМ № 117 від 11.02.2009

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
Київ

23 червня 2008 р. N 573


Про втрату чинностi п 1.1. наказу Київської регiональної митницi вiд 15.10.07 N 870

     У зв'язку з набранням чинностi наказу Державної митної служби України вiд 03.09.07 N 728 "Про затвердження Iнструкцiї з органiзацiї митного контролю та митного оформлення мiжнародних експрес-вiдправлень, що перемiщуються (пересилаються) через митний кордон України", наказую:

     1. Вважати такою, що втратила чиннiсть Тимчасову технологiю митного контролю та митного оформлення мiжнародних експрес-вiдправлень у вiддiлi митного оформлення мiжнародних експрес-вiдправлень Київської регiональної митницi, яка затверджена п.1.1 наказу Київської регiональної митницi вiд 15.10.07 N 870 "Про введення в дiю Тимчасової технологiї митного контролю та митного оформлення мiжнародних експрес-вiдправлень у ВМОМЕВ митницi та Тимчасової технологiчної схеми митного контролю та митного оформлення мiжнародних поштових вiдправлень та вiдправлень мiжнародної прискореної пошти "EMS", що належать юридичним особам, у ВМОМПВ митницi".

     2. Начальнику вiддiлу митного оформлення мiжнародних експрес-вiдправлень довести цей наказ до вiдома особового складу вiддiлу, суб'єктiв ЗЕД, власникiв зон митного контролю.

     3. Начальнику загального вiддiлу Балковiй Н.В. довести наказ до особового складу митницi згiдно з розрахунком розсилки.

     4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника начальника Київської регiональної митницi Ольховика О.М.

     Загальний контроль залишаю за собою.

Начальник митницi А.В.Макаренко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.