ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

31.10.08 N 1227


Про визначення зони дiяльностi Бориспiльської митницi та внесення змiн до деяких наказiв Держмитслужби

     Керуючись статтею 15 Митного кодексу України, вiдповiдно до Положення про Державну митну службу України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 18.07.07 N 940, наказую:

     1. Визначити зоною дiяльностi Бориспiльської митницi - територiю Державного мiжнародного аеропорту "Бориспiль", а також територiї Києва та Київської областi для товарiв, що призначенi виключно для потреб авiакомпанiй та аеропорту "Бориспiль", i товарiв, що перемiщуються через мiжнародний пункт пропуску для повiтряного сполучення "Бориспiль" на адресу суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi в Києвi та Київськiй областi (за їх згодою), крiм товарiв, що належать до зони дiяльностi Київської центральної спецiалiзованої митницi.

     2. У пiдпунктi 1.9 Класифiкатора митних органiв та їх структурних пiдроздiлiв, спецiалiзованих митних установ та органiзацiй, затвердженого наказом Держмитслужби вiд 26.04.06 N 335, перший рядок викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - територiя Державного мiжнародного аеропорту "Бориспiль", а також територiї Києва та Київської областi для товарiв, що призначенi виключно для потреб авiакомпанiй та аеропорту "Бориспiль", i товарiв, що перемiщуються через мiжнародний пункт пропуску для повiтряного сполучення "Бориспiль" на адресу суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi в Києвi та Київськiй областi (за їх згодою), крiм товарiв, що належать до зони дiяльностi Київської центральної спецiалiзованої митницi".

     3. Начальникам Бориспiльської, Київської регiональної, Київської обласної митниць проiнформувати суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi про вимоги цього наказу.

     4. Регiональнiй iнформацiйнiй митницi (Копосов С.А.) протягом трьох робочих днiв забезпечити внесення потрiбних змiн до вiдповiдних програмно-iнформацiйних комплексiв Єдиної автоматизованої iнформацiйної системи Держмитслужби.

     5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Служби Федорова О.О.

Голова Служби В.I.Хорошковський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.