МIНIСТЕРСТВО ЕКОНОМIКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

13.11.2008 N 678


Про внесення змiн до Iнструкцiї про порядок заповнення картки реєстрацiї-облiку зовнiшньоекономiчного договору (контракту)

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
4 грудня 2008 р. за N 1160/15851


     Вiдповiдно до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 15.02.2002 N 155 "Про затвердження Порядку реєстрацiї зовнiшньоекономiчних контрактiв (договорiв) на здiйснення експортних операцiй з металобрухтом" наказую:

     1. Доповнити Iнструкцiю про порядок заповнення картки реєстрацiї-облiку зовнiшньоекономiчного договору (контракту), затверджену наказом Мiнiстерства економiки України вiд 15.12.2005 N 505, зареєстровану в Мiнiстерствi юстицiї України 10.01.2006 за N 6/11880, новим пунктом 7 такого змiсту:

     "7. Картки реєстрацiї або листи про вiдмову в реєстрацiї мають право пiдписувати перший заступник Мiнiстра, заступник Мiнiстра, якому безпосередньо пiдпорядковано департамент державного контролю та регулювання зовнiшньоекономiчної дiяльностi, директор департаменту державного контролю та регулювання зовнiшньоекономiчної дiяльностi та його заступник, начальник вiддiлу нетарифного регулювання та його заступник.

     Пiдписи зазначених посадових осiб на картках реєстрацiї-облiку зовнiшньоекономiчного договору (контракту) засвiдчуються вiдповiдною печаткою.".

     2. Департаменту державного контролю та регулювання зовнiшньоекономiчної дiяльностi разом з юридичним департаментом забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України в установлений законодавством строк.

     3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра економiки України Бойцун Н.Є.

Мiнiстр економiки України Б.М.Данилишин
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.