ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

20.02.09 N 134


Про створення митного органу та митних постiв

     Керуючись частиною четвертою статтi 15 Митного кодексу України, вiдповiдно до Положення про Державну митну службу України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 18.07.07 N 940, i з метою оптимiзацiї дiяльностi та структури митних органiв, удосконалення й унiфiкацiї механiзму здiйснення митного контролю та митного оформлення наказую:

     1. Створити Чернiвецьку обласну митницю. Установити код Чернiвецької обласної митницi 40800 00 00. Мiсце розташування Чернiвецької обласної митницi - м. Чернiвцi.

     2. Пiдпорядкувати Чернiвецьку обласну митницю Державнiй митнiй службi України.

     3. Визначити зоною дiяльностi Чернiвецької обласної митницi м. Чернiвцi та Чернiвецьку область.

     4. Створити i пiдпорядкувати Чернiвецькiй обласнiй митницi:

     митний пост "Чернiвцi", установивши йому код 40801 00 00;

     митний пост "Вадул-Сiрет", установивши йому код 40802 00 00;

     митний пост "Кельменцi", установивши йому код 40803 00 00.

     5. Визначити Чернiвецьку обласну митницю правонаступником в частинi видачi довiдок про заробiтну плату для перерахунку пенсiй державним службовцям, пенсiя яким призначена на умовах i вiдповiдно до норм Закону України "Про державну службу", у разi звернення колишнiх посадових осiб Чернiвецької та Кельменецької митниць.

     6. Департаменту кадрової роботи (Василенко О.Л.) у триденний строк внести пропозицiї щодо кандидатiв для призначення на керiвнi посади в Чернiвецькiй обласнiй митницi.

     7. Департаменту фiнансiв, бухгалтерського облiку та звiтностi (Околiта М.В.) i Департаменту митного контролю в пунктах пропуску (Сербайло А.I.) у двотижневий строк установити граничну чисельнiсть Чернiвецької обласної митницi.

     8. Начальнику Чернiвецької обласної митницi:

     8.1. У мiсячний строк подати до Департаменту фiнансiв, бухгалтерського облiку та звiтностi (Околiта М.В.) пропозицiї щодо структури, штатного розпису та кошторису митницi з урахуванням вимог цього наказу.

     8.2. У мiсячний строк подати на затвердження в установленому порядку Положення про митницю.

     8.3. Прийняти в установленому законодавством порядку архiвнi документи Чернiвецької та Кельменецької митниць та забезпечити їх зберiгання.

     8.4. Проiнформувати суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi й громадян у зонi дiяльностi митницi про змiни, передбаченi цим наказом.

     9. Департаменту ресурсного забезпечення, капiтального будiвництва та експлуатацiї об'єктiв митної iнфраструктури (Воскресенська Л.О.) забезпечити виготовлення та вчасну видачу Чернiвецькiй обласнiй митницi вiдповiдної кiлькостi матриць i пуансонiв до особистих митних забезпечень.

     10. Департаменту митного контролю в пунктах пропуску (Сербайло А.I.) забезпечити до 20.04.09 внесення змiн до Класифiкатора митних органiв України та їх структурних пiдроздiлiв, спецiалiзованих митних установ та органiзацiй, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 26.04.06 N 335 (зi змiнами й доповненнями).

     11. Регiональнiй iнформацiйнiй митницi (Копосов С.А.) забезпечити можливiсть переходу на використання кодiв новоствореної митницi при обробцi електронних копiй митних документiв, статистичної та нормативно-довiдкової iнформацiї тощо, а також унесення потрiбних змiн до вiдповiдних програмно-iнформацiйних комплексiв Єдиної автоматизованої iнформацiйної системи Держмитслужби України.

     12. Прес-службi (Судак С.Д.) забезпечити висвiтлення цього наказу в засобах масової iнформацiї.

     Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Голова Служби А.В.Макаренко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.