ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

вiд 24.03.2009 р. N 10/1-1/409-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць
Начальникам митниць


Щодо опублiкування та набуття чинностi Закону України

     Повiдомляємо, що 17.03.2009 у газетi "Урядовий кур'єр" N 47 опублiковано Закон України вiд 04.02.2009 N 922-VI "Про внесення змiн до деяких законiв України щодо запобiгання негативним наслiдкам впливу свiтової фiнансової кризи на розвиток агропромислового комплексу".

     Вiдповiдно до пункту 1 роздiлу II "Прикiнцевi положення" цього Закону України вiн набирає чинностi з дня його опублiкування.

     Iнформуємо, що згiдно iз цим Законом України пункт 5 статтi 18 Закону України "Про державну пiдтримку сiльського господарства України" виключено.

     Звертаємо особливу увагу на те, що вiдповiдно до пункту 2 роздiлу II "Прикiнцевi положення" зазначеного Закону норми Закону України "Про операцiї з давальницькою сировиною у зовнiшньоекономiчних вiдносинах" не поширюються на товари, якi пiдпадають пiд визначення 1 - 24 груп УКТ ЗЕД.

     Таким чином, з 18 березня 2009 року чинним законодавством не передбачено здiйснення митного оформлення товарiв за кодами 1 - 24 груп за УКТ ЗЕД, що перемiщуються через митний кордон України, вiдповiдно до положень Закону України "Про операцiї з давальницькою сировиною у зовнiшньоекономiчних вiдносинах".

Директор Департаменту декларування та митних режимiв I. М. Муратов
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.