Документ скасований: Постанова КМУ № 1177 від 15.11.2019

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 1 березня 2010 р. N 236


Про внесення змiн до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 12 травня 2007 р. N 705

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 12 травня 2007 р. N 705 "Про деякi питання реалiзацiї Закону України "Про карантин рослин" (Офiцiйний вiсник України, 2007 р., N 37, ст. 1459; 2009 р., N 72, ст. 2487) змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України Ю. ТИМОШЕНКО

Iнд. 22

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 1 березня 2010 р. N 236

ЗМIНИ,
що вносяться до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 12 травня 2007 р. N 705

     1. Доповнити постанову пунктом 3 такого змiсту:

     "3. Державнiй службi з карантину рослин:

     забезпечити видачу карантинних та фiтосанiтарних сертифiкатiв, фiтосанiтарних сертифiкатiв на реекспорт, карантинних дозволiв виключно заявнику або уповноваженiй ним особi;

     не допускати пiд час надання платних послуг, перелiк яких визначено Кабiнетом Мiнiстрiв України, справляння платежiв iнших, нiж плата за такi послуги.".

     2. У Порядку проведення огляду, обстеження, аналiзу, фумiгацiї (знезараження) та iнспектування (оформлення фiтосанiтарного та карантинного сертифiкатiв) об'єктiв регулювання у сферi карантину рослин, затвердженому зазначеною постановою:

     1) у пунктi 21:

     абзац третiй замiнити абзацами такого змiсту:

     "документ, що пiдтверджує внесення плати за видачу фiтосанiтарного сертифiката або фiтосанiтарного сертифiката на реекспорт;

     копiї документiв, що посвiдчують особу та її право представляти заявника;".

     У зв'язку з цим абзаци четвертий - сьомий вважати вiдповiдно абзацами п'ятим - восьмим;

     абзац шостий викласти у такiй редакцiї:

     "Державний iнспектор з карантину рослин протягом п'яти календарних днiв пiсля надходження зазначених документiв проводить фiтосанiтарнi процедури та видає заявнику або уповноваженiй ним особi фiтосанiтарний сертифiкат чи фiтосанiтарний сертифiкат на реекспорт або надсилає обґрунтовану вiдмову в його видачi. У разi отримання фiтосанiтарного сертифiката або фiтосанiтарного сертифiката на реекспорт уповноважена заявником особа пред'являє документ, що пiдтверджує її право представляти заявника. Видача та отримання фiтосанiтарних сертифiкатiв та фiтосанiтарних сертифiкатiв на реекспорт пiдтверджується пiдписами державного iнспектора з карантину рослин та заявника або уповноваженої ним особи в журналi реєстрацiї зазначених сертифiкатiв. Видача фiтосанiтарних сертифiкатiв та фiтосанiтарних сертифiкатiв на реекспорт здiйснюється виключно органами Державної служби з карантину рослин.";

     2) доповнити пункт 26 абзацом такого змiсту:

     "копiї документiв, що посвiдчують особу та її право представляти заявника.";

     3) пункт 27 викласти у такiй редакцiї:

     "27. Державний iнспектор з карантину рослин протягом п'яти календарних днiв пiсля подання документiв проводить фiтосанiтарнi процедури та видає заявнику або уповноваженiй ним особi карантинний сертифiкат або надсилає обґрунтовану вiдмову в його видачi. У разi отримання карантинного сертифiката уповноважена заявником особа пред'являє документ, що пiдтверджує її право представляти заявника. Видача та отримання такого сертифiката пiдтверджується пiдписами державного iнспектора з карантину рослин та заявника або уповноваженої ним особи у журналi реєстрацiї карантинних сертифiкатiв.".

     3. У Порядку оформлення карантинного дозволу, затвердженому зазначеною постановою:

     1) доповнити пункт 3 абзацом такого змiсту:

     "копiї документiв, що посвiдчують особу та її право представляти заявника.";

     2) пункт 4 викласти у такiй редакцiї:

     "4. Головна державна iнспекцiя з карантину рослин протягом п'яти днiв розглядає поданi заявником або уповноваженою ним особою документи та видає карантинний дозвiл або надсилає обґрунтовану вiдмову в його видачi. У разi отримання карантинного дозволу уповноважена заявником особа пред'являє документ, що пiдтверджує її право представляти заявника. Видача та отримання такого дозволу пiдтверджується пiдписами державного iнспектора з карантину рослин та заявника або уповноваженої ним особи у журналi реєстрацiї карантинних дозволiв. Уповноважений працiвник Головної державної iнспекцiї з карантину рослин робить вiдмiтку у журналi реєстрацiї карантинних дозволiв про надсилання карантинного дозволу поштою.".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.